Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Svibanj 2021. 13:50

Danas sam zatekla neki sluzavi zelenkasti komadić iscjetka koji izgleda kao šmrkalj...imam oocenito danss jaci iscjedak....osjecam umorna leđa i vrat i neke menstrualne tegobice, nije da me boli al ona kao nervoza u trbuhu i jajnicima kad trebamo dobiti ili tek dobijemo....mozda i kod mene pocinje neka priprema. Iako ja mislim da cu dogurati do termina!

url=https://lilypie.com]

• Mimica2
    27. Svibanj 2021. 14:29

Ja sam već rekla, neće nitko gurat ruku u mene i okretat bebu, potpisujem carski odmah!!! (btw jel imamo u tom slučaju pravo glasa i hoće li uvažit žečju?)  Nadam se da neće doći do toga, trenutno mi je to najveći strah.

Mallla, aaaaa pa krenulo i kod tebe. Fino ste se zaredale 😄😄
    Čekamo da nam se neke jave sa pregleda 😊
    Miška, kakvo je stanje kod tebe? 

Termin 18.06

Lullaby
    27. Svibanj 2021. 14:30

Sassy mene je u trudnoći bio uhvatio išijas tako da me i dalje boluckaju ta leđa čim nespretno ležim ili ako dulje stojim/hodam. Doslovno se ne nosim nikako s tim nego trpim jer sam na strogom mirovanju. Možda ne bi bilo loše da nađeš neke vježbice za trudnice za taj dio, nešto lagano. Mene baš muči u kakvoj ću formi biti nakon ovog ležanja jer osjećam da mi propadaju mišići i skroz sam slaba. Umorim se za sekund.
    Baš sam zadnjih dana jako umorna i bezvoljna, pa nisam ni tu nešto aktivna bila. Brojim tjedne i jedva čekam da dođem u tu fazu da me skinu sa strogog mirovanja da bar malo mogu po stanu odraditi. Svašta bi spremala, čistila, slagala, a ne mogu ništa.

Matejaa95
    27. Svibanj 2021. 14:40

Clio35

I meni je isti problem kod vaginalnog pregleda.dosta me zna peci kad rukom pregledava,nisam znala zašto. Ali eto vidim da nisam jedina, znaći to je normalno. Pogotovo kod nas kojima je seks zabranjen davnih dana😂😂 pa smo dole malo i osjetljive.
    Joj ja se nadam da cu još malo izgurati. Iako mi je već sve postalo teško, voljela bi bar uci u 37tt pa nakon toga sto bude

Clioo daa te pitam . Koliko se sjecam ti si iz Zadra? Oces li tu rodit? Ako oces molim te da mi javis iskustva i sto ti je sve trebalo u bolnici. Ja sam tu svjeza ,tek nekih 7 mj zivim ovdje pa da znam iz prve ruke🙂 bilaa bi ti jako zahvalna i sretno. Izdrzi do kraja🥳😁

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Matejaa95
    27. Svibanj 2021. 14:44

I jos jedno pitanje samo. Ja za 2 tj idem jos kod svog gin na pregled 35 tj i onda me salje zadnjih mj dana u bolnicu koja je procedura ,nazovem i narucim se jel🙂

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• boobaboo
    27. Svibanj 2021. 14:48

Mateja, ides u trudnicku ambulantu. E sad valjda ovisi o tvojoj bolnici, ali mislim da se generalno ne narucuje, nego se dodje s trudnickom ,preda sestri, obavi ctg, priceka doktora da ocita taj ctg nalaz i slobodna si. Ja sam ovaj put za 1. pregled trebala zvati samo da vidim kad trebam doci, tj kad stize doktor. Jer u trudnockoj se izmjenjuju doktori,pa ti ni be bude svaki put isti, nego kako te dopadne smjena. 

Matejaa95
    27. Svibanj 2021. 15:00

boobaboo

Mateja, ides u trudnicku ambulantu. E sad valjda ovisi o tvojoj bolnici, ali mislim da se generalno ne narucuje, nego se dodje s trudnickom ,preda sestri, obavi ctg, priceka doktora da ocita taj ctg nalaz i slobodna si. Ja sam ovaj put za 1. pregled trebala zvati samo da vidim kad trebam doci, tj kad stize doktor. Jer u trudnockoj se izmjenjuju doktori,pa ti ni be bude svaki put isti, nego kako te dopadne smjena.

Jao, da bar znam. Al nije moja bolnica preselila sam se iz Zagreba u Zadar pa mi je jos sve novo.. Ali budem zvala kad ce trebat pa da pitam bar .. hvala ti😁

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

sassy
    27. Svibanj 2021. 16:07

Lullaby

Sassy mene je u trudnoći bio uhvatio išijas tako da me i dalje boluckaju ta leđa čim nespretno ležim ili ako dulje stojim/hodam. Doslovno se ne nosim nikako s tim nego trpim jer sam na strogom mirovanju. Možda ne bi bilo loše da nađeš neke vježbice za trudnice za taj dio, nešto lagano. Mene baš muči u kakvoj ću formi biti nakon ovog ležanja jer osjećam da mi propadaju mišići i skroz sam slaba. Umorim se za sekund.
    Baš sam zadnjih dana jako umorna i bezvoljna, pa nisam ni tu nešto aktivna bila. Brojim tjedne i jedva čekam da dođem u tu fazu da me skinu sa strogog mirovanja da bar malo mogu po stanu odraditi. Svašta bi spremala, čistila, slagala, a ne mogu ništa.

Hvala vam cure na odgovorima.
    Lullaby ako ti je sta lakse, ja iako nisam na strogom mirovanju, slabo sta mogu spremat, cistit itd, jako brzo se umaram i obicno poslije radnog dana na poslu samo se srusim i nista ne mogu :D sad za vikend sam se bila pokrenula nesto da cistim i cio dan sam bila na nogama, navece mi doslo da placem kako me cijelo tijelo bolilo, tako da, izdrzat ce se ovo jos par mjeseci sto je ostalo :)

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Ivo& Ivana💙♥️
    27. Svibanj 2021. 16:16

Matejaa95

I jos jedno pitanje samo. Ja za 2 tj idem jos kod svog gin na pregled 35 tj i onda me salje zadnjih mj dana u bolnicu koja je procedura ,nazovem i narucim se jel🙂

Da živim u Zadru i tu cu roditi. Evo bas mi je prijateljica rodila prije 10 dana pa sam je vec sve ispitala. Ali koliko sam shvatila naše rodilište je na dobrom glasu. Ja inace idem privatno na preglede cijelo vrijeme trudnoće ali mi trudnoću vodi gin. koja radi u bolnici. Mene narucila na ponovni pregled za 2 tjedna, a tad cu biti punih 37 tt. Nije mi spominjala trudnicku ambulantu još.
    Ako ti sto treba slobodno pitaj. Ja inace nisam iz Zadra ali tu zivim vec 18 godina tako da sam domaća

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Matejaa95
    27. Svibanj 2021. 16:34

Clio35

Matejaa95

Da živim u Zadru i tu cu roditi. Evo bas mi je prijateljica rodila prije 10 dana pa sam je vec sve ispitala. Ali koliko sam shvatila naše rodilište je na dobrom glasu. Ja inace idem privatno na preglede cijelo vrijeme trudnoće ali mi trudnoću vodi gin. koja radi u bolnici. Mene narucila na ponovni pregled za 2 tjedna, a tad cu biti punih 37 tt. Nije mi spominjala trudnicku ambulantu još.
    Ako ti sto treba slobodno pitaj. Ja inace nisam iz Zadra ali tu zivim vec 18 godina tako da sam domaća

Hvalaaa ti puno, ako bude jos pitanjaaa saljem tu😁

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.