Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • boobaboo
    27. Svibanj 2021. 11:04

Luckyyy, javi kad je i kako prosao pregled 😉
    Ja sam tako umorna jucer i danas, ne moze se rijecima opisati. A i lagano me uhvate neki ko menstrualni grcevi, malo u predjelu jajnika, malo u ledjima 🤷 Da mi se odmoriti prije poroda, spasila bi se.

• boobaboo
    27. Svibanj 2021. 11:07

E da, znaci nisam jedina koju ti vaginalni pregledi otvorenosti bole, ajde pa bar znam da nisam umislila. Malla blago tebi, ja stalno sebi mantram da se opustim, ali kad vecina gin krene nekako naglo u taj pregled, da ne kazem nasilno, ja se sva automatski ukocim. I dalje sam uvjerena da je do "ruke" tj osobe koja izvodi pregled.

• boobaboo
    27. Svibanj 2021. 11:43

Pa da , mene je zadnji put isto tako peklo i nekako mi bas radi ogroman pritisak, ko da pokusava dohvatiti rukom dijete 🙈

Kiflica
    27. Svibanj 2021. 12:07

Haha cure, bas ste me nasmijale s ovim durenjem zbog vlastitih snova😂🤣🙈 preludooo... Ja sam par puta sanjala tako nesto, ali ja bi se odmah rascmoljila i ispricala svom dragom, pa bi me on utjesio i onda bi me zezao i na kraju bi se oboje smijali nakon 10 min i rijesena stvar isto jutro.😊❤ 
    A sanjam ponekad i orgazmicke snove, iako dok sam budna uopce nemam zelju za sexom. Cak mislim da je orgazam pravi jer me zna probudit nekad, a nekad me muz pita jesam ok, jer duboko i tesko disem 😂 rekoh - ne budi me ako tako disem! 😂😊🙈😁 

Kiflica
    27. Svibanj 2021. 12:14

Tweetyca, zao mi je sto ti je tesko zbog razdvojenosti s obitelji, osobito sad s mamom. Dobro je sto si s avionom brzo doma i sto imas takav posao da mozes doci na duze vrijeme, a i kad rodis ces biti slobodna pa ces moci doci. ❤
    Sto se pregleda tice, mene uvijek gleda i vaginalno i ne mogu reci da to boli ikad...da, malo je nezgodno kad uleti naglo s rukom, mrvu se trznem ali vise jer me iznenadi, a ne zaboli. Dok moja frendica koja je kod iste ginekolginje kaze da ju uvijek boli pregled cak i satima poslije... Tako da je to sve relativno koliko netko grubosti moze podnijeti... 

sassy
    27. Svibanj 2021. 13:09

Tweetyca, Amber, Lullaby i ostale koje su trudne kao ja otprilike, da li imate bolove u donjem dijelu ledja i kako se nosite s tim?
    Mene od vikenda bole ledja i tijekom dana bol je sve jaca i jaca (ujutro kad ustanem skoro da i ne osjetim).
    Takodjer u zadnje vrijeme kao da se i BH kontrakcije vracaju tj zatezanja stomaka.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Ivo& Ivana💙♥️
    27. Svibanj 2021. 13:16

I meni je isti problem kod vaginalnog pregleda.dosta me zna peci kad rukom pregledava,nisam znala zašto. Ali eto vidim da nisam jedina, znaći to je normalno. Pogotovo kod nas kojima je seks zabranjen davnih dana😂😂 pa smo dole malo i osjetljive.
    Joj ja se nadam da cu još malo izgurati. Iako mi je već sve postalo teško, voljela bi bar uci u 37tt pa nakon toga sto bude

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Dominique_i_bebita
    27. Svibanj 2021. 13:39

Kiflica

Haha cure, bas ste me nasmijale s ovim durenjem zbog vlastitih snova😂🤣🙈 preludooo… Ja sam par puta sanjala tako nesto, ali ja bi se odmah rascmoljila i ispricala svom dragom, pa bi me on utjesio i onda bi me zezao i na kraju bi se oboje smijali nakon 10 min i rijesena stvar isto jutro.😊❤
    A sanjam ponekad i orgazmicke snove, iako dok sam budna uopce nemam zelju za sexom. Cak mislim da je orgazam pravi jer me zna probudit nekad, a nekad me muz pita jesam ok, jer duboko i tesko disem 😂 rekoh - ne budi me ako tako disem! 😂😊🙈😁

Hahahh "ne budi me ako tako disem" cula sam da to nije neobicna pojava u trudnoci, a nekima i inace..i ja mislim da je pravi jer se odrazava na to npr disanje, pokrete itd zanimljiv fenomen. 
    .
    Joj ne veselim se tom guranju prstiju..bas cu pitat kolegicu kija radi u trudnickoj ambulanti kad ce bit vag. pregled, s kolko tjedana da se pripeemim psihicki. i fizicki xD
    Mojoj mami je na porodu ginekolog s rukom okrenuo sestru za glavu jer je stajala poprecke..ne znam jel to stvarno moguce ili je ona pobrkala loncice 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Tonks6
    27. Svibanj 2021. 13:44

Moguce je, mojoj kumi su to radili i nisu uspjeli okrenut bebu pa je isla na carski. Veli da boli ko vrag to. A meni su malog samo poravnavali jer je glavom bio u preponi, al isto je babica gurnula ruke unutra i poravnala ga. Ja nisam nis cudno ni bolno osjetila, al to mozda zato jer je porod vec krenuo pa zato🤷‍♀️

Mallla
    27. Svibanj 2021. 13:47

Da da postoji vanjski okret! 
    Meni je prije poroda gin. Širio grlić i to je bas bolilo, navodno je to radio da pospješi otvaranje i pojača kontrakcije....inače kod gin. Mi vaginalni pregledi budu neugodni, ponekad i bolni al evo sad unazad tri pregleda ja ne osjetim ništa i to vidim da ona dole "kopa" al meni osjecaj kao da nista ne radi. Čak ni uzimanje brisa nisam osjetila....

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.