Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    21. Svibanj 2021. 23:26

cocolina

Ja energije imam doslovno nikad manje samo bi spavala cijele dane uzas hahaha..htjela sma pitat da ovi menstrualni bolovi jesu to ti lazni trudovi ili?

Meni ctg dosad ništa nije očitao da bi bili trudovi, a osjećam kontrakcije svakodnevno, nekad jače nekad slabije i kratko traju.
    Uopće se ne sjećam da smo pričali o kadicama na trudničkom, samo da nikakvu kozmetiku ne primjenjujemo osim vode i eventualno ulja bademovog.
    Nego šta vi nemate slike iz djetinjstva u kadici?😄 Ja ih imam par, znači roza kadica, u njoj vode za par prstiju i ja kako ležim u njoj na ravnome, zadovoljno, nitko me ne drži nit pridržava 😅 Sam su me odložili 😄

Termin 18.06

Mallla
    21. Svibanj 2021. 23:50

Ja imam ravnu, takve su bile preporuke prije 4 god. I pokazale su se točnima, dugo smo koristili tu kadicu. U početku je služila samo za polijevanje, beba u jednoj ruci a poljevamo drugom. Kasnije bi podvila jedan rucnik i legla je na to, a onda kad je pocela sjediti sjedila je u kadi, sto u anatomskoj ne bi mogla. Kasnije smo presli u veliku kadu.

url=https://lilypie.com]

matea1989
    22. Svibanj 2021. 00:05

Pozdrav cure, najprije divne ste sve, blistate i naravno da ste seksi, upravo takve kakve jeste. Evo i nas dvije, uopće nemam dojam da mi je trbuh ovoliki dok ne vidim na slikama 🤣🤣🤣 https://ibb.co/Gt31bRm

Pročitala sam svašta ali sam zapamtila samo zadnje za kadicu, ja uzela najobičniju iz Ikee, računam da je svaka isti vrag, patronažna kaže da si te s umecima glupost pa nisam ni razmišljala o tome a ova mi baš jednostavna i simpa. A vagu nismo uzimali niti planiram, imam kuhinjsku za početak, mislim da je ona do 5 kg i stvarno je precizna, a nakon toga kao što je neko već rekao tehnika beba u naručje i izvagat se i bez bebe i to je to. 🙊😆

matea1989
    22. Svibanj 2021. 00:18

E da, sjetila sam se još kosa, meni u zadnje vrijeme manje otpada, a po kvaliteti je ista, nisam je namjeravsla šišati jer kako su cure rekle zgodnije mi je ovako u rep ili pundzu pogotovo što nas čekaju ljetne vrućine, da je  opišam kraće morala bih stalno s peglom biti, a skroz kratko mi nije opcija. 🤣 Taman sam nekidan i ja bila kof frizerke, stavila pramenove tako da sam neko vrime mirna.

A strije, po stomaku mi se nisu pojavile, iako je ogromsn, ali redovno mažem uljima svaku večer, kombiniram na dane bademovo, maslinovo i kantarionovo.... Dok mi se na sisama pojavilo nekoliko malih crtica, ali njih nisam baš ni mazala pogotovo na početku kad su buknule 🤦🏻‍♀️ inače su malene, nosim 75B, pa muž bar sad uživa 🤣🤣 nadam se da neće još rasti i ovo mi je već na granici 😆😆

Mila12
    22. Svibanj 2021. 08:41

Jutro cure, jeste se naspavale? ☺️

Dominique_i_bebita
    22. Svibanj 2021. 08:57

Matea divna si :) bas je lijepa busa. 
    .
    Jutrooo, ja se ne mogu pozalit stvarno dobro spavam i naspavam se svaku noc!
    .
    Do kad se ono beba ima vremena namjestiti za pravi polozaj za porod? Moj mali se vrti li ga vrti i imam dojam da je stalno poprecke nekak, kad god sam budna ga osjetim..nadam se da ce uzivo malo vise spavat hahah

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Mallla
    22. Svibanj 2021. 09:05

Jutro! Za divno čudo naspavala sam se, čak sam i film pogledala prije sna što ne znam kad sam zadnji put. Al što sanjam gluposti to je tek priča za sebe.

url=https://lilypie.com]

MaryClear
    22. Svibanj 2021. 09:09

Jutro cure. Nema me jedan dan o vec hrpa stranica 🥰 budem sve procitala naknadno 🤣 Ja jucer bila na pregledu... I kao sve je super osim trbuscica... Beba je premalo kila dobila i premali trbuh ima za ove tjedne u kojima jesam... Ostalo je sve detaljno pregledao i sve je super... Od iduceg tjedna bidem svaki tjedan isla na preglede da kontroliramo bebu kako napreduje... Navodno bi trebala zbog toga i beba bito manja, oko 2600/2700...

Ja sva u panici iako ne bi trebala biti... Jer sve je u redu samo je trbuh premali... Mrsavica mamina... Vama svima kilaza bebe je ok?
    Jucer bebi izmjereno da ima 1200g,a trebala bi imati oko 1500/1600g... Gin je pokusao navuc kile, ali nije islo zbog trbuha, na sve strane ga mjerio...  Kaze, nije nista strasno, mjerit cemo svaki tjedan i bez panike... A ja sinoc more isplakala prije spavanja 😅
    I jos mi je rekao neka pokusam bas na lijevom boku spavati, zato sto ja spavam i na ledima i na desnom boku) 🙈jedva sam uspjela nocas.... 

Tinchy_07
    22. Svibanj 2021. 09:16

Jutro cure. Ja ni s od spavanja nocima, zgaravica kojoj nema pomoci, pa lezim s tri jastuka i uz to budem sva ukocena kad se dignem
    MaryClear meni je isto receno da je trbuscic manji za dva tjedna i ako se to povecava je zabrinjavajuće, ako ne onda je ok. Isto preporuka za lijevi bok i na iducoj kontroli sve je bilo ok. S tim da mi je taj pregled provjereno kakvi su protoci kroz posteljicu i sve je bilo ok. 
    Znam sa proljetnica da je AnaAn isto tako imala i iduca kontrola sve super, rodila normalnu bebu, nista sitnije kako su pricali.
    Lezi ako mozes na lijevom boku, podboci se jastucima da se ne okrenes

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mila12
    22. Svibanj 2021. 09:39

MaryClear nemoj plakati, nije to nistra strasno i ako bude tako manja beba! takve mjere je imala i sestra mog muza i popravilo se nakon dva tri tjedna stanje.. a i znas da mogu krivo procjeniti 🙈 bit ce sve u redu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.