Ja sam sad isla skinuti carape 😱 horor, ko da mi je netko pokusao amputirati oba stopala 🤦 Sve se kao nadam da to znaci da ce brzo i porod. Malla, bome si si dala truda s kosom. Ja odustala od sisanja, a ni kosa mi ne ispada tj nije ispadala uopce nakon zadnja 2 poroda, nadam se da se nece ovaj put predomisliti. Idem peglati jos malo robice, vecinom 62. Ono za ranije, par komada 50 i ostalo 56 eno vec spremljeno.
Ajme, ovo za spol, kad mi je rekao gin spol, trebalo mi je jos 2 pregleda da me uvjeri da je 100% cura. Mislim da sam pisala, tako sam imala cimericu nakon proslog poroda, spremali se za curu, rodila decka, ostala zena u soku totalnom. Rekao bi moj poznanik: ti ginekolozi imaju jedan posao, pa ga ne znaju raditi 😜🤣
Ajme, ajde da kažu cura pa rodi dečka, ali ovak fulat 🤦♀️
Kiflica, imam identične grudnjake, i najudobniji su od svih trudničkih koje imam, a imam müllerov i medela.
Termin 18.06
Tak brzo pisete da sve pozaboravljam..hvala za lijepe komentare cure :) to je bio stvarno brzinski session jer sam shvatila da nemam ni jednu postenu sliku gdje se lijepo vidi trbuh, sve nesto u pidzami ono koma..al planiram jos jedan kad se trbuh jos malo zaokruzi i to da muz bude samnom na slikama pa cu takvu jednu vjerojatno razvit i uokvirit :)
.
Kosu nema sanse da šišam sad, bas to sto je netko rekao s kratkom vise posla nego s dugom, neda mi se peglat i da ne mogu zavezat pundu..a uopce mi ne ispada ni nis se nije promjenilo od prije, valjda ni nece..bas sam jedva docekala da mi narasta malo preko cica
.
Kiflice zgodna si :)) i super su stvarcice! A bas me nasmijete s ovim stvarima poput presađivanja cvijeca, novi set lonaca i to hahah kao da ne postoji vrijeme poslje poroda stvarno. Al neka neka, ak imate volje zašto ne sad sve urediti
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Upravo sam se sjetila da sam sinoc sanjala da se poradjam i da sam napinjala 🤦♀️ Nadam se da nisam stvarno to radila 😂
-
Ana i kod mene kosa opada, racunam celavost poslije poroda xd
-
Cure divne su vam fotke. Kiflica jesul grudnjaci iz HM?
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Kiflice super izgledaš! Ja sam si uzela iste takve hlačice iz h&m. Grudnjake sam bila slične uzela ali sam zaključila da će mi biti problem ako mi narastu grudi dosta pa sam ipak uzela one elastične.
Baš sam ljubomorna na ovaj vaš kompletić za curke 😄
Netko je pitao za odjeću za pregled...ja sam si baš uzela 2 haljinice kratke u h&m s volanićem i na to ću tajice sada duge, poslije one ispod koljena...tako sam pokrila ctg, a za pregled skinem tajice.
Dominique prekrasna je slika! Ja jedva imam i u pidžami otkad samo ležim...još malo da izdržim i doguram u sigurnije tjedne pa bi mogla i ja nabaciti neki photosession. Davnije sam gledala neke haljine na asosu što bi mogla jeftino naručiti za potrebe slikanja. Ako ne zaboravim na to 😅
https://ibb.co/jGTpQ6N
Evo i nas
Zaboravila sam komentirati da je dominique prekrasna 😍
Za pregled mi je najbolja suknja. 😊
2021. M 💗
Boobaboo, ja sam se na njen porod doslovno na glas smijala, muž sa mnom u sobi bio, nije mu bilo jasno 🤣🤣🤣
Da, da beba dolazi, život staje, neće se imati vremena za ništa. Vrijedi ona "Spavaj kad beba spava, peglaj kad beba…" 🤣🤣
Ana, koje lonce si kupila? 😁
Tinchy, imala sam kosu do pola leđa, odrezala do ramena prije mjesec dana 😄 Iako je zaista u super stanju, teška, gusta, ne masti se, samo što sam perut imala kratko, ali i to je nestalo… Kod mene i sestra i sestrične rezale kosu nakon poroda zbog ispadanja, pa evo izlazim ususret 😁
Nisam se na njen porod smijala, nego način na koji je ona sve ispričala 🤣 Vrh!
Nasa Mom je vrh hahahah imamo i temu di smo sad kad smo rodile i tam si curke pisale iskustva iz bolnica ak koja treba 🥰 uskoro ce vase bebice docii🤞🏼🤞🏼🥰😍😍
Prelijepe ste cure, i zaista sve rastemo 😍😍😍
Ovo je trenutna naša slika jer sam komirana i ne da mi se ustajati 🙈🤷🏼♀️
Sad vidim da je mala szvarno dosta nisko 🙈
https://ibb.co/LdRTvGR
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji