Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    21. Svibanj 2021. 20:07

I da, na slici je vidljivo koliko sam umorna 🤣🤣🤣
    Baš sam neka samo za spavanje danas 🙈

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Kiflica
    21. Svibanj 2021. 21:08

Hvala, cure!🤗❤ I vasi su trbuseci predivni isto!😍
    Vidim da pisete da se mnoge ne osjecate sexy trenutno iako muzevima jeste - ja mislim da ste svima divne,svi se raznijeze kad vide trudnicu, meni trudnice bas izgledaju posebno lijepo...uzivajte u ovim momenticima, a ubrzo cete opet biti u svojoj uobicajenoj figuri! 😍 Ja bas nekako uzivam i isticem svoj debeli trbuh, mama mi se smije jer je ona uvijek siroko nosila kad je trudna bila pa joj se nije bas ni vidjelo, a ja se pravim vazna koliki je...🤣🙈😊❤ 
    Da, grudnjaci su iz HM-a. A za preglede volim obuci tajice i tuniku. Ctg je kod sestre, ali iza pregrade, samo podignem tuniku. Vag. pregled kod dr.ostanem u tunici, a onda mi ona sama kaze da obucem gacice i onda ide utz preko trbuha. Ali nitko ne ulijece u prostoriju. Moram procitati ta iskustva s poroda, kako se zove ta nova tema od proljetnica? 😊

Mila12
    21. Svibanj 2021. 21:10

Cocolina, Ana, Bojana , Tweetyce sve ste mi prekrasne sa pupama 🙈 jooooj 😍 koliko beba dolazi na svijet da nas usrece i mi njih 🤗

🌸TiKiDi🌸
    21. Svibanj 2021. 21:24

Sve ste prekrasne 😍😍
    Ja sam uglavnom u tajicama i ofucanoj majici jer sam u krevetu 0-24, ali mozda nabacim koju slikicu prije iduceg pregleda. 
    Puse od nas dvije. 😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Kiflica
    21. Svibanj 2021. 22:06

Nasla sam novu temu od proljetnica! I porod od momof4-genijalna je, presmijesno je to opisala!👍🤣
    Ja zavrsila s trudnickim tecajem, jucer nam patronazna pricala o njezi djeteta u prvim danima i kaze da nikako nisu dobre one anatomske kadice, nego da treba kupiti obicnu sa ravnim dnom. Jer da kao beba mora bit na ravnom, a anatomske ju pridiljavaju na polusjedeci stav. Da ionsko treba drzati bebici glavu cijelo vrijeme kupanja (da kupamo skupa s tatama-oni drze bebicu), da ne pomaze taj anatomski oblik da pustimo bebu ni sekundu bez drzanja. I da kupimo slobodno najjeftiniju iz Ikee, da je super. Mene zanima sto su vama rekli na vasim tecajevima? Osobito me zanjma sta kazu vani, Njemacka, Svedska, Engleska? Imam posuđenu neku mini anatomsku koja inace ide na komodu za presvlacenje koja bi mi bila za cca prvih pola god, a ondy bi vj.ionako morala kupit drugu osim ako se ne odlucim za pranje u sudoperu ili tusiranje skupa🤣. Sviđa mi se ta iz Ikee. 

Lullaby
    21. Svibanj 2021. 22:25

Ja sam kupila iz Ikee jer mi sve drugo djeluje neprirodan položaj za malu bebu. Jedino mi se svidjela podloga za kupanje od Skip hopa u obliku kita, ali mislim da se ne isplati to plaćati i da će bebica na moju ruku, a s drugom je kupam. Tako su svi moji radili. Ako baš budem strašljiva, muž će pomoći držati bebu dok ja perem. Ova kadica iz Ikee mi je super jer se ne miče zbog gume koju ima. Sad samo trebam naći mjesto za nju 😅 Inače sam mislila Stokke uzeti, ali mala navodno stvarno je premalena i brzo se preraste, a za veliku nisam nikako bila sigurna da stane u tuš što mi je glupo jer hoću da kasnije može uživati s igračkicama. Tako da imam vrč za ispiranje skuplji od kadice 😂 Ikeina je stvarno prejeftina 😄

Lullaby
    21. Svibanj 2021. 22:27

Idem probati naći ta iskustva, baš me zanima 🙂

• Tonks6
    21. Svibanj 2021. 22:51

Cure trbuscici su vam😍😍😍😍😍😍
    Evo i nas 🥰 https://ibb.co/sR95TRZ

Dominique_i_bebita
    21. Svibanj 2021. 22:56

divan trbuscic Tonks i svih ostalih cura! Ne vjerujem da smo vec tak blizuuu! jedva cekam bebicu!
    .
    Gdje je tocno ta tema od proljetnica? 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Mila12
    21. Svibanj 2021. 23:15

Ja isto imam iz ikee kadicu i ja sam odusevljena, koristili ju do 17mjs . Onda presli u veliku kadu ( cekala da preselimo ). Samo da kazem ja njoj kupila novu s 15mjs opet tu istu pa mi se jako klizala hahaha znala je past dok sjedi , a stara se izlizala vec itd pa se nije klizala. Pa eto. 
    Kad nisam mogla drzat ju jednom rukom a drugom kupat jer se puno bacala znala sam onda manje vode stavit tek toliko i jedan srednji rucnik ispod glave pa da mi tak legne 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.