Mirjam stvarno ne znam sto bi to moglo biti, znala sam vidjati one kao paukove ugrize, isto izgledaju ko crvene tockice po kozi.
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Ana.b. prije ce biti velike nego male...iako piše da su od 0. Bebina nogica je zaista vrlo malani tanašna...evo ja ti navijam da mu budu dobre!
url=https://lilypie.com]
Cure bas se nadam da ce vam u hrv svima biti dozvoljeno sa pratnjom 🙏🏼🙏🏼
Mallla kad je sve to tako minijaturno, stvarno se zapitam kako ću hendlati sa tako malom bebom 😅
Pa se tješim mozda da su ipak cipelice tako male 🤣 mjerila sam i 10cm su duge...to je bas mini mini 🙈🙈
.
Cure koje ste u 34tt pa na dalje, jeste počele sa masažom međice? I jel mislite to raditi...mi smo bas danas počeli, pa je na kraju zavrsilo sa sexom 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
ana.b. haha dobro ste vi to onda izmasirali 🤣 Ja nisam i necu, tj nisam ni za prijasnje trudnoce, pa mi se bome ne da sad ni pocinjati. Nisam sigurna jel tu, ili na nekoj drugoj temi, ali koliko se sjecam, netko je nekome rekao da te masaze medjice ionako ne pomazu bas. A do sad sam sivana , rezana i popucala dolje , da mi se uopce ne prcka po tim strateskim mjestima.
Cocolino moja preporuka je da kupis vise kratkih stvari definitivno 🙂
Krivo sam procitala sori. Za izlazak samo mislis. Isto uzmi kratke rukave bodi ako ce biti ljetno “normalno” vrijeme 😊 ili nesto kao sto je bojana gore objavila npr s kratkim bodijem
Hvala cure na ohrabrenju. Nadam se da cu izgurati kao i vi 😘
Mia 🥰 termin 27.7.
Cure bas se nadam da ce vam u hrv svima biti dozvoljeno sa pratnjom 🙏🏼🙏🏼
Malllakad je sve to tako minijaturno, stvarno se zapitam kako ću hendlati sa tako malom bebom 😅
Pa se tješim mozda da su ipak cipelice tako male 🤣 mjerila sam i 10cm su duge…to je bas mini mini 🙈🙈
.
Cure koje ste u 34tt pa na dalje, jeste počele sa masažom međice? I jel mislite to raditi…mi smo bas danas počeli, pa je na kraju zavrsilo sa sexom 😅
Ja jos nisam pocela s masazom a niti sexom radi cerviksa a nakon pregleda sljedeci tjedan cemo vidjeti.
Vidim da sve vec imate odjecu za izlazak ja u subotu idem kupiti to i neznam jel kratki rukavi dugo rukavi koliko slojeva?🤔
Najbolje da imaš opciju bodi kratkih i bodi dugih rukava i dole neke hlačice. Nekako najpraktičnije i odgovara vremenskim uslovima, a dekica, tetrica isto neka budu spremne. Nikad se ne zna kakvo će vrijeme biti 😀
Zavisi i kad ti je termin, pa može biti 20 ili 30 stepeni 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Boobaboo bome jesmo 🤣
A vjerojatno ne pomaze, ali nekako želim isprobati kad sam već kupila to ulje haha iako piše od 34.tt početi mi smo eto tek jučer prvi put. Bar ce nam biti zabavno ako ništa 😄😄
.
Cocolina ovisi možda i gdje živiš. Nama ovdje u DE nekako još uvijek nije baš neko toplo vrijeme 😅 ali ovdje nikad ljeta nisu previše topla kao npr. kod nas u Dalmaciji
Mi ćemo bodi kratkih rukava, majicu, hlačice, carapice, kapicu, one male rukavice i ove cipelice (cipelice-to mi je bilo više za gušt nego potreba 😄)
Pa sam mužu pripremila isto dekicu i tetricu pa sam mu rekla da ovisi o vremenu ako bude baš vruće onda nek ponese tetricu, a ako ne bude baš nešto toplo onda dekicu. Nadam se da sam dobro odlučila 😅
Sebi sam naručila haljinu i ona mi bas danas treba stići 😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure, mene danas nešto pecka i boli ispod same areole lijeve bradavice. I neki kružić crvenkast ispod, ko osip. Jel to normalno? Baš ništa ne nalazim o tom simptomu
Što se tiče crvenog kružića tj. prstena mogla bi biti borelioza odnosno lajmska bolest koja nastaje ubodom krpelja i pojavi se tek nakon cca 2 tjedna
Sortiraj odgovore
Najstariji