Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Toncica24
    19. Svibanj 2021. 20:55

Raven7

Cure za ovp pikanje injekcijama vi koje ste prebolile koronu, bilo je govora za fragmin, da ne dodje do tromboze jer je bilo dosta trudnica s trombozom. Koliko ce to zazivjeti, vidjet cemo, ali najbolje se kontultirajte s gin :)

Dominique, nije glupo pitanje, i mene isto zanima 😂😂
    Prvorotke, sta ces 😬🤗

Da to,al meni nije ginekolog to naveo kao opciju nego da je praksa u kbc split da svaka koja je prebolila u trudnoci koronu 2 tjedna nakon poroda doma se triba s tin bost

1.8. Curetak stigao 💗

Mila12
    19. Svibanj 2021. 21:07

Dominique spremni su ti odmah za koristenje, samo odljepis papir iza kao sa dnevnog uloska 🙃

ana0310
    19. Svibanj 2021. 21:07

Dominique_i_bebita

Jedina zanimljivost sta sam nasla surfajuci o chicco uloscima je ta da su 2013. dosli 40kn, istih ovih 30 komada 😒

Da 🤦🏻‍♀️ al nisu bili tolko lako dostupni 😅

2021. M 💗

Dominique_i_bebita
    19. Svibanj 2021. 21:11

Ma da..a i tad je standard bio nizi tak da mi ima logike.
    .
    Na ovim mojima nema niceg za odljepit, izucila sam ih maltene s povecalom. Ne znam 😕 budem ih samo ovak spakirala u torbu..

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Lullaby
    19. Svibanj 2021. 21:40

Ja svoje nisam otvarala, ali znam za Vir da nema ljepila pa očekujem da nemaju ni ovi. Mrežica mora biti tu inače bi ti se to raspalo skroz. Meni je tog Vira uvijek doma bilo kad sam mala bila sjećam se, a ja kad ne bi imala vatu/blazinice bi uzela Vir za aceton za skidanje laka pa bi vadila iz mrežice 😂😂😂

• Raven7
    19. Svibanj 2021. 21:42

Hahahhaha Lullaby tak sam i ja, nije mi bilo jasno za sto drugo moze biti 😂😂

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Bela23
    19. Svibanj 2021. 21:44

https://www.change.org/p/uprave-bolnica-pratnja-na-porodu/psf/share?source_location=react-fe&psf_variant=combo&from_guest_psf=1&short_display_name=Ana&skip=1

Cure, evo tko zeli potpisati peticiju za vracanje pratnje na porode. Mozda se nesto i postigne. 😊

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

matea1989
    19. Svibanj 2021. 21:58

Tončica meni moja nije ništa spomenila, zna da sam imala koronu, ali ni riči o tome.... Vidit ćemo svakako... Pa ako triba šta ću, žicat ću patronažnu 🤣🤣 jer moj muž ne kože blizu igle, a kako bi sama sebe ne znsm 🤣🤣🤣

Ovo ta peticiju sam već potpisala, pa sad što će bit na kraju, vidit ćemo. 

• Toncica24
    19. Svibanj 2021. 22:12

Matea ja isto pojma nisan imala nit san bila od ikoga cula do proslog tjedna i posjeta ginicu 
    Ali otom potom vidit cemo sve.
    Ugl cure sve sta ste usle u 9 ti misec cestitam jos malo i gotovo.
    Ja san ovih dana bas emotivna place mi se na svaku sliku od neke bebe ili videa.show u glavi .

1.8. Curetak stigao 💗

• Mimica2
    19. Svibanj 2021. 22:28

Cure, mene danas nešto pecka i boli ispod same areole lijeve bradavice. I neki kružić crvenkast ispod, ko osip. Jel to normalno? Baš ništa ne nalazim o tom simptomu 

Termin 18.06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.