Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • boobaboo
    20. Svibanj 2021. 08:03

E, kako smo sad vec vecinom 34-36 tjedan, kako koja, da kazem: cula sam u prosloj trudnoci da je dobro poceti piti caj od lista maline. Kako sam se u prosloj t bojala da cu ranije roditi, nisam ga pila sve do 40. tj. Rodila sa skoro 42, ali dosla u bolnicu gotovo kompletno otvorena. Mislim, i bilo mi je vrijeme 🤣, ali sam uvjerena da je pomogao caj. Ovaj put ga mislim poceti piti sa 36 tj. On kao pomaze otvaranju, kasnije vracaju maternice, produkciji mlijeka i sto cuda jos vezano uz porodjaj. Tako da eto, tko naginje ispijanju cajeva, nek si malo prouci.

Aneee
    20. Svibanj 2021. 08:17

Boobaboo I ja trenutno iztrazujem sta je sve dobro, jer nebih ni ja da prenesem 😅
    Kažu da je gore ono vrijeme kad se prenese nego čitava trudnoca skupa hahha tako da bi radije malo prije 40tjedna nego poslije 😅😅😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Susika
    20. Svibanj 2021. 08:23

ana.b.

Boobaboo bome jesmo 🤣
    A vjerojatno ne pomaze, ali nekako želim isprobati kad sam već kupila to ulje haha iako piše od 34.tt početi mi smo eto tek jučer prvi put. Bar ce nam biti zabavno ako ništa 😄😄
    .
    Cocolina ovisi možda i gdje živiš. Nama ovdje u DE nekako još uvijek nije baš neko toplo vrijeme 😅 ali ovdje nikad ljeta nisu previše topla kao npr. kod nas u Dalmaciji
    Mi ćemo bodi kratkih rukava, majicu, hlačice, carapice, kapicu, one male rukavice i ove cipelice (cipelice-to mi je bilo više za gušt nego potreba 😄)
    Pa sam mužu pripremila isto dekicu i tetricu pa sam mu rekla da ovisi o vremenu ako bude baš vruće onda nek ponese tetricu, a ako ne bude baš nešto toplo onda dekicu. Nadam se da sam dobro odlučila 😅
    Sebi sam naručila haljinu i ona mi bas danas treba stići 😊😊

I ja si kupila od Welede ulje za međicu, isto si mislim pa ajd da probam baš da vidimo kakav će biti rezultat isto od 34. tjedna piše da se koristi, al 2,3 puta dnevno.. što čisto sumnjam da budem radila, mislim da će biti samo navečer 

Aneee
    20. Svibanj 2021. 08:32

Susika

ana.b.

Boobaboo bome jesmo 🤣
    A vjerojatno ne pomaze, ali nekako želim isprobati kad sam već kupila to ulje haha iako piše od 34.tt početi mi smo eto tek jučer prvi put. Bar ce nam biti zabavno ako ništa 😄😄
    .
    Cocolina ovisi možda i gdje živiš. Nama ovdje u DE nekako još uvijek nije baš neko toplo vrijeme 😅 ali ovdje nikad ljeta nisu previše topla kao npr. kod nas u Dalmaciji
    Mi ćemo bodi kratkih rukava, majicu, hlačice, carapice, kapicu, one male rukavice i ove cipelice (cipelice-to mi je bilo više za gušt nego potreba 😄)
    Pa sam mužu pripremila isto dekicu i tetricu pa sam mu rekla da ovisi o vremenu ako bude baš vruće onda nek ponese tetricu, a ako ne bude baš nešto toplo onda dekicu. Nadam se da sam dobro odlučila 😅
    Sebi sam naručila haljinu i ona mi bas danas treba stići 😊😊

I ja si kupila od Welede ulje za međicu, isto si mislim pa ajd da probam baš da vidimo kakav će biti rezultatisto od 34. tjedna piše da se koristi, al 2,3 puta dnevno.. što čisto sumnjam da budem radila, mislim da će biti samo navečer

Da od welede imam i ja, ali nisam vidila da kod mene piše 2,3 puta dnevno..piše samo redovno 🤔
    Ja nisam čak ni planirala svaki dan 😅 nego svaki drugi dan...kad bi stigla 2,3 puta dnevno 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• boobaboo
    20. Svibanj 2021. 08:37

Ana b. , po meni isto, ovo sve iza 40. tjedna, a bome i 39. je pravo mucenje. Da ne spominjem amnioskopiju ( ako citas forume, neke kazu da ju ni osjetile nisu, nekima je bila uzas - ja sam medju ovim drugim). Plus sto od 39. tj krecu puuuno ucestaliji pregledi, dakle svaka 2-3 dana do bolnice, a od 40. tj svaki dan ctg i strahovanje " hoce li sve biti ok, hoce li ctg biti uredan, hoce li me ostaviti sad u rodilistu?". Kao, citam da se vani pije taj caj i ranije, cak i za regulaciju menstrualnog krvarenja. A sad bi kao trebao pomoci tonusu maternice, skracuje tu drugu fazu poroda, otvaranje, skracuje krvarenje iza poroda, super je jer je bogat vitaminima itd.
    Inace, znam da se Kiflica bojala viska zeljeza, pa ga sad mora piti - samo da se nadovezem - kod mene je u prosloj t bio visak zeljeza, prestala piti prenatale, a kad sam fo soc gin otisla sa nekih 36 tj, napala me da zasto ne pijem zeljezo. Ja njoj da sam imala visak na pocetku. Ona poludila, doslovno, pocela objasnjavati da beba od cca 30 tj ako ne i ranije pocinje to zeljezo bas jako iskorostavati, da brze pocnem piti zeljezo. Sad mi je dr rekao mislim jos od 24-28 tj da krenem sa zeljezom. S tim da ne pijem svaki dan, nego kako se sjetim, ali u prosjeku svaki drugi-treci dan.

Aneee
    20. Svibanj 2021. 08:46

Mani je moj gin i za prentale rekao odmah na početku da nema potrebe..a kako su mi pogoršavalo mucnine ja sam ih prestala piti..folnu sam pila samo prvo tromjesjecje. Od tada samo pijem za štitnjaču i ništa više, svaki pregled kontroliraju krv i urin pa mislim da bi mi rekli ako mi nešto fali 😅
    Ali bas ću uzeti taj caj, počet ću uskoro i sa ananasom. Citam da su i datulje dobre. A sad prvo moram vidjeti šta je najbolje, da nebi pretjerala, jer previše toga isto nije dobro 😄
    Kad bi ti pocela piti taj caj? Od kojeg tjedna je najbolje krenuti?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Dominique_i_bebita
    20. Svibanj 2021. 08:58

Boobaboo ja sam to za caj lista maline citala jos na pocetku trudnoce pa sam se bas sinoc sjetila da malo progooglam i vidim kad bih to trebala pocet, tak da hvala, sigurno cu ga piti 😊 isto mislim jos proucit ulje nocurka za omeksavanje svih tih struktura 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Mallla
    20. Svibanj 2021. 09:04

Ana.b. nek ste se vi poseksali za nas koji smo u bojkotu 😄 Ne masiram nista, nisam ni u prvoj T. Vjerujem da ulje moze malo nahraniti kožu al bice je ista prica u konacnici kao i sa strijama. Al dobro sve s cim se zena osjeca dobro, ugodno i smirenija ja sam ZA. Kaze meni muz neki dan za sex...je da zelim al kad bi ja vidio da ti se stomak mrdnio umro bi 😁🤣 Jucer dosa s posla stavio usta na stomak i poceo pricat, mala se pripala, doslovno stomak skocio 🤣🤣🤣 ostatak vremena je proveo ispricavajuci se!
    Čaj od lista maline pila sam u prvoj T, bio mi je ukusan, ne znam jel i kako pomogao ali pila sam. Doduse bila je zima i ok mi je bilo piti čaj, sad i nisam nešto otvorena čaju. Al pripremila sam čaj za dojilje, toga sam se nalijevala doslovno.
    Isto sad prenatale popijem svako koji dan, u ovom elebaby ima dosta zeljeza, osjetim odma na probavi. Imam i gospodu hemeroide, u biti fistule, nisu pukle nit krvare al tu su! Jucer sam sastavila krevetić (to sam malo pretjerala), pa mi je mrvu veci pritisak nego inace. Sad starija mala spava u njemu, imali smo blagu ljubomornu scenu, krokodilske suze al rjesili smo!

url=https://lilypie.com]

• Raven7
    20. Svibanj 2021. 09:11

Gdje se moze kupiti taj caj od lista maline? Gledala sam u bio&bio i tamo nije bilo🧐 osim caja, cula sam za skakanje na pilates lopti, sto mislite o tome? Jel itko probao? Slazem se s curama koje misle da je boljeda rodimo i prije 40tj. Vec sad se gegam i navecer mi vec bude tesko, ledja, trbuh, namjestanje u krevetu 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

mara5
    20. Svibanj 2021. 09:15

Samo da vas na brzinu pozdravim, uspjevam svaki dan po malo procitati. Kod mojih su svaki dan akcije neke, a imamo i svadbicu za vikend.
    .
    Sad sam skuzila da sam usla u 31.tt a da nemam kolica, da nemam obleku za van, da nisam jos sve ni kupila, da sam samo poslikala vase popise za bolnicu ali jos nista nisam nabavila 😅
    .
    Osijek je objavio mogucnost pratnje na porodu uz sve mjere i zavrseni tecaj.
    Problem je sto su objavili tecaj za ponedjeljak a mi uopce necemo biti u Os, nadam se da ce objaviti jos koji termin ili da ce prihvatiti Rodin tecaj  kojeg takodjer moram uloviti.
    .
    Takodjer se nadam da ce tatice buduci da mogu biti prisutni na porodu imati mogucnost da dodju i u posjetu i tako nam mogu dostaviti sve bez da ostavljaju po porti itd..

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.