Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    20. Svibanj 2021. 09:15

Cure, ne znam da li smo već o tome pisale, ne sjećam se. Da li pijete ili mislite piti čaj od lista maline? Ja mislim da ću ga naručiti u Bio&bio. Dobar je za porod, kao skraćuje zadnju fazu poroda, pospješuje otvaranje (zato ga nije dobro piti prije 35.tjedna), nakon poroda pomaže maternici da se vrati u primarni položaj, smanjuje krvarenje, pospješuje proizvodnju mlijeka.. Zapravo se preporuča ženama općenito. Ima puno vitamina i željeza, pa ću probati sa tim da ne pijem Heferol jer mi ne djeluje dobro na stolicu 🙄 

Dominique_i_bebita
    20. Svibanj 2021. 09:15

btw koga zanima ima lesnina novi katalog s nekim cini mi se ok proizvodima i snizenjima..znam da su neke od vas spominjale julia krevetic http://katalozi.net/lesnina-katalog/lesnina-katalog-za-veselo-odrastanje-31-5

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Hedwig.Z
    20. Svibanj 2021. 09:17

Ajmeee dok sam pisala, vidim da ste i vi pisale o caju! 😂😂 Super!! 

Dominique_i_bebita
    20. Svibanj 2021. 09:18

Lulu.Lu

Cure, ne znam da li smo već o tome pisale, ne sjećam se. Da li pijete ili mislite piti čaj od lista maline? Ja mislim da ću ga naručiti u Bio&bio. Dobar je za porod, kao skraćuje zadnju fazu poroda, pospješuje otvaranje (zato ga nije dobro piti prije 35.tjedna), nakon poroda pomaže maternici da se vrati u primarni položaj, smanjuje krvarenje, pospješuje proizvodnju mlijeka.. Zapravo se preporuča ženama općenito. Ima puno vitamina i željeza, pa ću probati sa tim da ne pijem Heferol jer mi ne djeluje dobro na stolicu 🙄

upravo se spominje na veliko na prethodnoj stranici :)) ima nas koji cemo ga piti

Hedwig.Z
    20. Svibanj 2021. 09:20

Dominique_i_bebita

Lulu.Lu

upravo se spominje na veliko na prethodnoj stranici :)) ima nas koji cemo ga piti

Daa, tek naknadno sam vidjela! Našla sam ga na Bio&bio pa naručujem danas! 😁 

mara5
    20. Svibanj 2021. 09:20

Raven7

Gdje se moze kupiti taj caj od lista maline? Gledala sam u bio&bio i tamo nije bilo🧐 osim caja, cula sam za skakanje na pilates lopti, sto mislite o tome? Jel itko probao? Slazem se s curama koje misle da je boljeda rodimo i prije 40tj. Vec sad se gegam i navecer mi vec bude tesko, ledja, trbuh, namjestanje u krevetu 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

Pa ja vjerujem da ima kod travara, u Osijeku ima stand kod Kauflanda tamo sam uzimala vrkutu.
    .
    Pilatos loptu pripremila da hopsam pa cemo viditi ali to cuvam za kraj.  😅😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Dominique_i_bebita
    20. Svibanj 2021. 09:33

Ja cu ga probat naci uzivo u ljekarnama ak imaju, ak ne narucit cu. Vidim da ona firma suban ima 40g, 500g i 1kg pakiranja sto je super. A mozda se moze i napravit? Osusit listove maline? haha 
    .
    Lulu.lu hehe da taman sam onda vidjela da si napisala da si skuzila, a ja sam vec bila poslala 
    .
    Na pilates lopti i sad redovito skakucem, tj vise radim vjezbe neke za zdjelicu ali to moze ukljucivat i skakutanje lagano..bas mi pase

Mallla
    20. Svibanj 2021. 09:46

Mara sretno s pripremama i uzivajte na svadbi!
    Raven nemoj pilates do 36tt, evo cisto da ne bi bilo. Inace odlicna je za trudove, tj. prodisavanje trudova, jako opusti leđa i jako je zgodno prolaziti trud na njoj. Mislim da se sjediti na njoj i lagano gibati i sada moze, al u svrhu otvaranja tamo od 36tt.
    List od maline cak sam ga u DM viđala, a u ljekarnoj svakako ima, tako da tko nema trgovinu bio u blizini moze se taj caj naci lako.

url=https://lilypie.com]

MariLove12
    20. Svibanj 2021. 09:46

Jutro svima!
    Chicco ulosci - ne znam koliko tih vrsta ima, moji nemaju niti mrezicu niti ono za odljepiti! 😂 Imam neko bijelo rozo ogromno pakiranje Chicco Mammy. Zašto nemaju barem taj ljepljivi dio hmmm bilo bi praktičnije je da se ne mrdaju. 
    Super za ovaj čaj, cula sam za njega i benefite ali nisam ga jos pripremila, ide na popis :) 

It's a boy! 💙

• boobaboo
    20. Svibanj 2021. 09:47

Lulu.Lu mozes ga kupiti u Bio&Bio, ako nemaju u ducanu, vidi imaju li on line za naruciti. Općenito, ja sam ga nasla u biljnoj apoteci, tako da ako imas tu neku "alternativu" u svom gradu, odi, vidi, pitaj. Mislim da sam prosli put bas nabasala na Subanovo pakiranje, nesto mi zvoni poznato. Ako imate problema sa stolicom, a i općenito kod tog caja, preporuca se poceti sa 1 salicom /dan, pa postupno povecavati, kao da se organizam navikne, u protivnom kod nekih zna isto izazvati zatvor - tako bar procitala. Mislim da cak na ovom forumu ima tema za taj caj, doduse stara je tema , pa ukucajte u trazilicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.