Hahaha tako i kod mene Clio. Dođe muž s posla i onda kupi sve što je meni palo 😂😂 Mada sagnem se ja, ali izbjegavam za sve što nije nužno. Meni teško pada mirovanje ovih dana. Imam osjećaj da će mi zakržljati i mišići i mozak 😅 Sve se da izdržati kada imaš ovako lijep cilj naravno.
Ivančica sve će to proći, zanemariš sitnice i ne opterećuješ se njima. Nađi samo nekoga da ti skuha, ostalo muž uskoči više i sve 5.
Ili ti muž skuha ako je doma ili dođe ranije 😄 Meni muž dođe doma prekasno, pa ga ne mogu dočekati tako da mi moraju uskakati mama i svekrva.
Tončica vidila sam, ne kužim ni ja taj dio s pcr testom ni kako bi to izveli, ovo bi moglo funkcionirati jedino da mi je muž cijepljen, a to nije, a ovo s pcr-om je čista glupost, kao dozvolili su, a zapravo nisu ništa dozvolili na kraju... Ali što se tiče maski čega sam se najviše bojala barem to ne trebamo...
Taj pcr test ima smisla ako je tipa dogovoren carski ili indukcija. Ali smiješno da nema opcije brzog testa. Svaki turist može u Hrvatsku s njim, ali ne i muž u bolnicu 🤦♀️🤣
Termin 18.06
Boze sacuvaj,bas ako odobre cu ih zvat pa nek mi objasne kako da ja znan kad cu rodit ?!
1.8. Curetak stigao 💗
Pozdrav.
Danas na pregledu sve ok, cerviks 31mm, T oblik, zatvoren. Beba ima ravno 1kg, protoci i svi organi uredni. Posteljica uredne debljine i protoka. I dalje moram pratiti guk profile i biti na dijeti. Strogo mirovanje i dalje uz propisanu terapiju, za dva tjedna idem opet na kontrolu.
❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Boze sacuvaj,bas ako odobre cu ih zvat pa nek mi objasne kako da ja znan kad cu rodit ?!
Baš to, vidit ćemo idući tjedan, mislim kad te uhvate trudovi baš je mužu prvo na pameti ići se testirati i dok rezultati dođu mogu dvaput rodit 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ivancica_Maslacak ja mirujem od 18 tt a od 30 je bilo stroze mirovanje. Srecom nisam se nikako pocela otvarati, tek sad na zadnjem pregledu mi je cerviks omeksan. Cerviks je prvo bio 38 mm, i skracivao se na 27mm i zadnje na 20 mm. Mislim da i dalje tako stoji ali to sad vise nije ni bitno barem su mi tako rekli. Ja sam tek u ovom sad tjednu lagano pocela se kretati, nista previse. Iako je doktorica rekla od 37.tt ali jednostavno ne mogu vise, izludit cu. Tako da razumijem svaku mamicu koja mora lezati u trudnoci pogotovo onaj ruzan osjecaj kada ovisis o nekome. Ali sve to prodje..
.
Cestitam svim curama na super pregledima 🥳🥳
Lagano se zahuktava u nasoj grupi. 😂😂 .
Ja sam ovih dana rijesila robicu i jos samo zalijepiti naljepnice u sobu i gotovi smo sa svime.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Sta se moze s brzim antigen testom u Hrv? Ja gledam sta mi sad treba za tranzit kroz Njemacku (Munich), uvik me muka pa racunam bolje platit PCR i mirna…
A za cijepljenje, ja sam cula da se u Imotskom samo nazove i ode, pa ako ti muz hoce… 😁
Iz DE u Hrvatsku da, iz Hrv u DE su nam ga taman ukinuli kad smo se vraćali i priznali samo PCR. Trenutno ne znam kako je.
Termin 18.06
Evo PCR najvise 72h star i antigen 48h star. Al taj antigen mora bit neki specificni i bas bit laboratorij i postupak koji koriste naznacen na njemu, tako da cu ja za svaki slucaj napravit PCR test…
Antigenski smo tad mogli napraviti u nekim privatnim poliklinikama. Razlika je u cijeni (antigenski skoro duplo jeftiniji) i brzini izrade-antigenski smo dobili za 15min na mail. I s njim nam isto nije trebala karantena.
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji