Mallla naravno da bi sve isprobale ako ima iti malo nade da nam pomogne. A sad kolko to uopće pomaže tko zna 😅
A dusica mala, do sad je bila jedinica i mezimica pa treba vremena da se navikne sad da će imati seku ❤❤❤
Raven7 ja sam skoro svaki dan na pilates lopti zbog leđa. Malo skakutanje, malo kruženje bokovima i super mi dode da leđa, a ako će pomoći i za porod onda još bolje 😄
Također tu I tamo si pustim muziku i malo plešem (isto kruženja/njihanje bokovima) također pomaže da se beba spusti. 🥰
.
Danas imam osjećaj kao da mi se ukljestio neki živac dole nisko u leđima pa mi je bas nezgodno hodati, ali lopta mi eto najbolje pomaže kod takvih stvari.
Sad si idem odmah naručiti taj caj pa kud puklo da puklo 🤣🤣🤣
Taman dok stigne I dok ja počnem piti već ću biti na početku 37.tt pa će biti taman na vrijeme 😄
Sad kad sam napisala 37tt odmah mi onak kroz glavu prošlu "uh jbt zar već" 😬😬😬😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
🤣🤣🤣 Ana kad ono 37tt iza ugla...znaci od tada pocinje termin....jel tebi to toliko nevjerojatno kao i meni 🤔 tako mi je brzo proletilo! Znaci ne mogubpojmit sebi da cu za misec dana bit ode kuci s bebom
url=https://lilypie.com]
Meni je baš dr na jednom pregledu spominjala da je netko pitao za pilates loptu i jesu li normalni da se to daje pred porod tako da sam shvatila da nije dobro za niže tjedne.
Jooj cure vama bi bebice mogle uskoro dolaziti. Jedva čekam prvog bebača! 😍
Ej, drage cure, evo malo i mojih komentara.
Čaj od lista maline - Taman sam i ja počela prije nekoliko dana. Čitala sam o tome u stručnoj literaturi, znala sam da trebam pričekati s time i evo lagano počela. Vidim da sam taman (valjda) dobro krenula - prema ovome što ste spominjale - svako drugi dan po 1 šalicu (da ne krenem naglo). U Zagrebu ima za kupiti Suban u biljnoj drogeriji na Trešnjevačkom placu. Tamo su mi rekle da od toga nema štete, ali eto ja sam se ipak odlučila postupno ga uvoditi.
Masaža međice - Taman sam i s time počela ima nekoliko dana 😁 Ana.b - moram priznati da nije tako uzbudljivo završilo kao kod tebe 😂 Kako sam bila zadovoljna s Weledinim ulje za strije, tako sam kupila i to njihovo ulje za međicu pa što bude. Ako pomogne - super - a ako ne, ionako valjda nema neke štete.
Vaga za bebu - Ima li se gdje za nabaviti nešto jeftinija verzija? 🤷♀️ Zar sve koštaju oko 500 kuna (barem u ljekarnama)?! Prosvijetlite me 😁
Ako se bebe ne mogu vagati u zdjelama za salatu u kuhinji, ja sam se zafrknula... ovdje ne vazu bebe kod pedijatra, ali ne mislim kupovati jos jednu vagu. Valjda moze na kuhinjsku (ili cak bolju obicnu, nasa vaze od 3 kile nadalje)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ej, drage cure, evo malo i mojih komentara.
Čaj od lista maline - Taman sam i ja počela prije nekoliko dana. Čitala sam o tome u stručnoj literaturi, znala sam da trebam pričekati s time i evo lagano počela. Vidim da sam taman (valjda) dobro krenula - prema ovome što ste spominjale - svako drugi dan po 1 šalicu (da ne krenem naglo). U Zagrebu ima za kupiti Suban u biljnoj drogeriji na Trešnjevačkom placu. Tamo su mi rekle da od toga nema štete, ali eto ja sam se ipak odlučila postupno ga uvoditi.
Masaža međice - Taman sam i s time počela ima nekoliko dana 😁 Ana.b - moram priznati da nije tako uzbudljivo završilo kao kod tebe 😂 Kako sam bila zadovoljna s Weledinim ulje za strije, tako sam kupila i to njihovo ulje za međicu pa što bude. Ako pomogne - super - a ako ne, ionako valjda nema neke štete.
Vaga za bebu - Ima li se gdje za nabaviti nešto jeftinija verzija? 🤷♀️ Zar sve koštaju oko 500 kuna (barem u ljekarnama)?! Prosvijetlite me 😁
Imas online za 200 do 300 kn...ja kupila :) Ne znam koliko ce mi bit potrebna al za svoju mirnu glavu kupila!
Meni je baš dr na jednom pregledu spominjala da je netko pitao za pilates loptu i jesu li normalni da se to daje pred porod tako da sam shvatila da nije dobro za niže tjedne.
Jooj cure vama bi bebice mogle uskoro dolaziti. Jedva čekam prvog bebača! 😍
Da da daje se pri porodu jer kao pomaže u razgibavanju zdjelice i potiče otvaranje, a meni je bila melem za bolna leđa. Znam da se zna koristiti tijekom trudnoće al evo osobno je ne mislim dirati prije 36 tjedna...a to je iduci tjedan 😊
I meni su poceli ti bolovi u leđima. Još moram mirovati i mislim da je to još gore. 😒. Vec par dana kad legnem na leđa bap osjrcam jaki pritisak u donjem dijelu leđa imam osjecaj kao da mali svom snagom pritišće na donji dio. Sad mogu samo ležati na boku. Jeli jos nekome tako?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Mallla ja si još nisam ni potpuno svijesna da sam trudna a kamli da cu roditi već za koji tjedan 😄😄😄
Svi pričaju kako se trudnoca oduži i da vrijeme nikako ne prolazi, e bome meni je proletilo nevjerojatnom brzinom ovih 8.mj...ali neka, ubrzo ćemo imati naše bebice u rukama 🥰🥰
Kad se samo sjetim koliko živaca smo gubile i suza isplakale i toliko toga prošle na lh trakicama stvarno se veselim tom malom čudu da ga uzmem u ruke 🥲🥰
Negativ.Ljubavi ako si sama radila vjv ona i nije nešto uzbudljivo. Meni je muž pomogao pa je zato i došlo do takvog scenarija 😆😆 ali ne žalim se, može svaki puta tako 🤣🤣
.
Ja za strije i dalje koristim samo poslije tuširanja neku kremu koju prvu uhvatim u ruke ako je na brzinu, a ako imam vremena onda uzmem moju smjesu od kokosovim ulja I aloe vere onda s tim mazem. Ali nisam redovna s tim mazanjem, ali eto nekim čudom po stomaku još ništa nema i nadam se da neće biti 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Po cicama su se pojavile dosta rano, ali nisu strašne tako da sam za sad zadovoljna...i da po bokovima imam kapilare, vjv od lezanja na bokovima 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Kada obično nastanu na trbuhu strije? Ja zasad nemam, pa se nadam da neće ni biti. Imam neke kapilarice popucane, ali ne vidi se puno.
I meni su poceli ti bolovi u leđima. Još moram mirovati i mislim da je to još gore. 😒. Vec par dana kad legnem na leđa bap osjrcam jaki pritisak u donjem dijelu leđa imam osjecaj kao da mali svom snagom pritišće na donji dio. Sad mogu samo ležati na boku. Jeli jos nekome tako?
Da Clio, ja se pomalo raspadam. Doslovno hodam ko pingvin po stanu, dobro da netko ne gleda. Leđa me strašno bole. Komedija kad pokušavam ustati sa sofe ili kad se prebacujem s boka na bok, to traaaaje i traaaaje 🤣 A na leđima nikako ne mogu ležati, ni na pregledu, guši me, pa to expresno napravimo
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji