Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    18. Svibanj 2021. 12:43

Matea mislim da je Momof4 iz Splita i moguce sad u rodilistu! Ja tocno kuzim sta pricas....pa rađala sam bez maske i falilo mi je zraka, bilo mi je pre vruce iskreno panika me lovi od pomisli na scenu rađanja s maskom. I ponesi potvrdu, trebalo bi funkcionirat s njom da malo popuste.
    Clio bas tako i ja razmisljam najradje ne bi jela, al sam gladna i moram jest...sta god pojedem kao da sam kamenje pojela. Ajd samo zamislite pa u trbuhu su nam male mrcine od 2.5kg, plus posteljica, plus plodna voda....pa kad to sve stisne organe dobro smo ikakve. Nisam neka patnica, znam ja trpiti al mogu bar žugati. A da si malo i otvorena to ti je normalno u ovim tjednima u kojim jesi. I ne znači da ces npr. Rodit prije ili da ces se lako otvarati.
    Magdalena cestitam na dobrom pregledu! Koliko je tvoje starije pače?  I da sad nam je vrijeme sa ne potežemo previše...a tu se vracamo na onu pricu lad smo tek zakoracile u 30tt i mislile da je pre rano spremiti sve....kamo srece da je bilo pameti pa sve rjesiti, pokriti da ne pada prasina i ko carice opalit ležarinu svaki dan 🤣

url=https://lilypie.com]

Hedwig.Z
    18. Svibanj 2021. 13:50

Ja sam već ubacila u torbu i lekadol i brufen granule (btw ne znam ako znate ali njega možete dobiti na recept preko dr opće prakse). Za hemoroide nisam, nikad nisam imala problema sa njima, ali tko zna. Možda bi i to mogla, zlu ne trebalo 🙄
    Mi smo superrr! Ja sam u plusu 13kg 😅 malo sam se šokirala, dobila sam 4kg u mjesec dana, ali dr nije ništa komentirala za to. Zatvorena jesam, cura raste, ima nešto manje od 2600g što odgovara tjednima. Sljedeći pregled za dva tjedna kad ćemo raditi posljednje briseve, ctg i dati će mi uputnicu za bolnicu. Ajmee ajmeee 🤩🤩🤩
    Cure koje ste radile ctg, kako to izgleda? 😊 Rekla mi je samo da traje 10ak minuta. 

Hedwig.Z
    18. Svibanj 2021. 13:51

I da, beba je okrenuta na glavu, nije se još spustila. Rekla je dr da ću sama osjetiti kad se spusti zbog većeg pritiska na mjehur. Pa sam si pomislila da će to biti baš zabavno jer ga imam već i sada 😅

• Mimica2
    18. Svibanj 2021. 13:55

Joj Matea ja da sam tamo, mislim da bi isto ko i ti pisala  i j****a im sve po spisku. Kakav je to način?! Nadam se da nije istina da se s maskom rađa😠
    .
    Magdalena, i mene zanima u kojem si tt? Čestitam na dobrom pregledu! I uspori 🙂
    .
    Moj CTG uredan. Nema ni t od trudova, zatvorena, otkucaji srca super ❤️ Mali je procijenjen na 2855. U 4 tjedna dobio ca 1200g.
    Ono što me malo brine je što je zadnjih par pregleda već bio super, glavicom prema dole, spreman za izlaz. Sad se smjestio glavicom prema dole, ali nagnuto, nekako na koso, nit vertikalnog nit horiznontalno. Ja već crne scenarije vrtim, vidim nekakva namještanja bebe na živo, nemoj molim te, nek režu gdje treba. Ali mjesec dana je još dugo (tješim se) pa se nadam da će se položit ispravno.
    I sad sam zaboravila pitati jel mogu ja što napraviti po pitanju tog položaja da se mali okrene ispravno? Ležim uglavnom na lijevom boku

Termin 18.06

• Mimica2
    18. Svibanj 2021. 14:02

Juhuuu, Lulu.Lu 🤗 Ja sam isto na +13. Samo kilicu sam dobila od prošlog pregleda 😆.
    Ja (DE) na CTGu ležim po pola sata, rekli su mi uvijek prije ctga piti dosta tekućine. 

Termin 18.06

• Ivančica_Maslačak
    18. Svibanj 2021. 14:03

Cure čestitam na super pregledima. Ja isto imam pregled danas popodne  samo se nadam da se nisam krenula otvarati s obzirom da imam čudna presijecanja.
    Ovo s maskom mi je ludost, još će biti i vrućina uff... nadam se samo da će doktor i sestre biti ok pa dati da se maska skine.

Mia 🥰 termin 27.7.

Hedwig.Z
    18. Svibanj 2021. 14:18

Mimica2

Juhuuu, Lulu.Lu 🤗 Ja sam isto na +13. Samo kilicu sam dobila od prošlog pregleda 😆.
    Ja (DE) na CTGu ležim po pola sata, rekli su mi uvijek prije ctga piti dosta tekućine.

Ajmeee, ja 4kg 🙈 mislim, koliko jedem nije to ni puno..😂 Dobro da svaku večer idem u šetnju, bilo bi to još i više da ne. 
    Mislim da se ne trebaš brinuti radi položaja bebe. Glavno da je na glavi. Imaju puno manje mjesta sada tako da mi se čini da je normalno da su malo na stranu. 😊

Hedwig.Z
    18. Svibanj 2021. 14:18

Luckyy42

Cure cestitam vam na odlicnim pregledima❤️
    Lulu.lustave ti dvije sonde na trbuh, jedna ocitava trudove a jedna otkucaje bebinog srca,pojacaju ti otkucaje da lijepo cujes.. kod mene je to uvijek trajalo pola sata ili duze🥰
    Mirjamwow koji bebo, jos malo pa je spreman😁☺️
    Vjerujem da ce se sad on slozit do kraja🤞🏻😘

Hvala Lucky, jedva čekam taj ctg, to mi je baš onaj znak da je to to, uskorooo! 🤩 Baš sam si sva uzbuđena danas! 

ana0310
    18. Svibanj 2021. 14:23

Mimica2

Ono što me malo brine je što je zadnjih par pregleda već bio super, glavicom prema dole, spreman za izlaz. Sad se smjestio glavicom prema dole, ali nagnuto, nekako na koso, nit vertikalnog nit horiznontalno. Ja već crne scenarije vrtim, vidim nekakva namještanja bebe na živo, nemoj molim te, nek režu gdje treba. Ali mjesec dana je još dugo (tješim se) pa se nadam da će se položit ispravno.
    I sad sam zaboravila pitati jel mogu ja što napraviti po pitanju tog položaja da se mali okrene ispravno? Ležim uglavnom na lijevom boku

moja mala je na zadnjem pregledu bila glavicom dolje, ali sve mi se čini da se izokrenula nekako, vidla budem na idućem pregledu. ali definitivno neću pristajati na ikakva namještanja bebe na živo.

2021. M 💗

• Mimica2
    18. Svibanj 2021. 14:49

Lulu.Lu, ja sam zadnja 2 mj na +7,a prvih 6 mj je bilo +6 🤭
    .
    Ana, grozim se toga, nadamo se najboljem 😊
    .
    Ko rađa na sv. Duhu? Čitam da su dozvoljene pratnje ❤️

Termin 18.06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.