Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    17. Svibanj 2021. 16:49

Raven7

Clio, nisam otvarala porodiljni, ali znam da za porodiljni saljes doznaku hzzo i onda tek s djetetovih 5 mj trrbas slati za drugih 6mjeseci s nekom izjavom gdje i otac djeteta potpisuje da je suglasan da ti odradjujes drugih 6 mj :)

Hvala ti. Ja sam totalno zbunjena oko te papirologije, 😅.
    A kad zoves da ti pojasne onda se naravno nitko ne javlja 🤷‍♀️🙄

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Mallla
    17. Svibanj 2021. 16:49

Clio tako je kako Raven kaze, ti si vec na komplikacijama pa samo dostavljas doznaku koja ako se ne varam vrijedi 170 dana. Kad istekne saljes novu uz izjavu da tata nece ili hoce koristiti roditeljski dopust, ovisi kako se vas dvoje dogovorite!

url=https://lilypie.com]

ana0310
    17. Svibanj 2021. 16:54

MariLove12

Nastavno na moj pad, hvala vam na savjetima 💚 tek sam uspjela dobiti dokt, kaze da odem u bolnicu ako imam ikakvih sumnji. Osjecam da mi je trbuh ko kamen, zateze me, svake 3 min sam na wcu valjda je mali na mjehuru.. Malo me panika uhvatila pa sam pakirala danas kofer za bolnicu, nek se nađe spreman.. Možda sam se malo preforsirala tako da idem leci i odmoriti, pa ako ne bude bolje cu otici na kontrolu. Hvala vam:)

Odmori, ako posumnjas u ista otidi na kontrolu 🤗

2021. M 💗

Ivo& Ivana💙♥️
    17. Svibanj 2021. 17:11

Mallla

Clio tako je kako Raven kaze, ti si vec na komplikacijama pa samo dostavljas doznaku koja ako se ne varam vrijedi 170 dana. Kad istekne saljes novu uz izjavu da tata nece ili hoce koristiti roditeljski dopust, ovisi kako se vas dvoje dogovorite!

Hvala ti puno. Doznake za porodiljni sam već dostavila tj. poslala sam mailom na HZZO. Nitko mi ništa nije javio. Valjda je u redu. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Lullaby
    17. Svibanj 2021. 17:34

Clio mislim da ti neće ništa ni javiti, ja sam slala mailom za komplikacije, nitko ništa, a evo danas sjele komplikacije. Znači odrade, samo nema povratne info 😄

• Raven7
    17. Svibanj 2021. 18:22

Cure, ja vam uvijek trazim povratnu info jel sve u redu s papirima, tek toliko za sebe da imam i da budem sigurna da je sve u redu. Tako cu i za porodiljni za 8 dana kad budem otvarala 😊

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Dominique_i_bebita
    17. Svibanj 2021. 18:39

MariLove odmaraj da! Vjerujem da je beba dobro, a nadam se da ni ti neces imat nikakvih vecih problema zbog pada. Nezgodna situacija :/
    .
    Za komplikacije mene dopala neka odlicna sluzbenica, uvijek mi odgovori na mail kad posaljem sliku doznake (sto mi je isto super da znam da je to sad kod njih zaprimljeno) i opcenito smo sve tak brzo i efikasno rijesavale tak da se uopce necu zamarat vjerujem da ce mi ona rec sta sve treba od papira za porodiljni. Eto da se jednom i to dogodi da netko  dobro radi svoj administrativni posao :D

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Kiflica
    17. Svibanj 2021. 19:04

Vucica, ne brini za dijabetes, ja sam jos na -2 kg od pocetka trudnoce. Izgubila prvo 5 kg, ps pomalo vratila 3 kg. Ja vitka, 170 cm i trenutno 59 kg. Imam samo veliki trbuh i bebicu koja fino raste svakim pregledom tocno koliko treba, bez obzira na moje mrsavljenje. Samo jedi po jelovniku kako trebas i koliko trebas raspoeđeno u 6-7 manjih obroka u danu. 

Kiflica
    17. Svibanj 2021. 19:08

Cure danas vidim da je online neki popust od 15 % u HM-u. Ja cu si grudnjak za dojenje naruciti i nesto za bebicu. Netko je spominjao da su njohovi brojevi veci, ako se ne varam? Ja imam dosta robice 62, ali mi fali 50 i 56. Mislila sam nesto naruciti u velicini 56, ali ne znam kakvi su brojevi i je li to ok, pa molim za savjet. :) 

• boobaboo
    17. Svibanj 2021. 19:11

Da, koliko se sjecam, H&M je malo veci, C&A su malo manji brojevi Kiflice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.