Hvala svima! 💚 Bas ste super cure! Bila sam u Petrovoj, pala sam na stranu na kojoj je posteljica no bebac je dobro, spojili me na ctg, cak su ucitana 2-3 slabija truda, no sve zajedno je dobro! Pitao me doktor da ostanem na promatranju preko noći ali potpisala sam da idem doma, nisam daleko od bolnice pa mogu doci u roku od 15min ako zatreba, u srijedu kontrola u TA i onda nastavljam dalje kod njih sve do poroda :) do tada mirovanje. Za sve cure koje razmatraju Petrovu, osoblje je stvarno divno! Rekla sam im da jedva cekam doci roditi 😁🤗
It's a boy! 💙
Kiflice h&m 56 ti je kao 62 iz drugih trgovina. Ja sam uzela njihovo 50 za prve dane i to mi taman odgovara broju 56 ostalih marki (Next, Cool Club i dr.). Mislim da ovaj popust ne ide na robicu za bebe.
Hvala cure, onda ću radije broj 50 uzeti! :) Da, vidim sad da je popust smao na žensko, muško i divided. Nije na dječje.
No, na grudnjak za dojenje ide popust, pa ok. Uzet ću još makar jednu stvarčicu da mi dođe poštarina besplatna...
Kiflice, ne ide popust na baby asortiman
Sto se tice velicine svi su pricali kako su veci modeli, ali meni je ista velicina robice iz hm-a ko iz nexta, ne znam vise sad 😅
2021. M 💗
Hm meni nije. Možda ovisi o kojoj odjeći se radi. Recimo bodi bez rukava iz h&m 56 mi je kao u Nexta 56-62. A Next ima i manji broj tj. 56. Hlačice sa stopalima h&m 50 su mi otprilike kao druge koje imam 56. H&m sada ima besplatnu dostavu i besplatan povrat, dođu po paket doma..tako da najbolje usporediti s ostalom odjećom i vidjeti imate li dosta za početak i vratiti ako ne odgovara veličinom. Ako recimo želite zamjenu jer ste nešto kupili na sniženju kao ja neke trudničke stvari kad je bila ona akcija, ja sam zvala njihovu službu za korisnike i nakon što sam napravila novu narudžbu po redovnoj cijeni, uplatili su mi razliku na račun.
Ja sam na kraju to sve poredala i gledala što točno imam po izgledu, ne broju koji piše jer brojevi se jako razlikuju od marke do marke. Recimo Name it mi ima neke ogromne 56 bodije, mislim da više odgovaraju 68 nego 62
Hm meni nije. Možda ovisi o kojoj odjeći se radi. Recimo bodi bez rukava iz h&m 56 mi je kao u Nexta 56-62. A Next ima i manji broj tj. 56. Hlačice sa stopalima h&m 50 su mi otprilike kao druge koje imam 56. H&m sada ima besplatnu dostavu i besplatan povrat, dođu po paket doma..tako da najbolje usporediti s ostalom odjećom i vidjeti imate li dosta za početak i vratiti ako ne odgovara veličinom. Ako recimo želite zamjenu jer ste nešto kupili na sniženju kao ja neke trudničke stvari kad je bila ona akcija, ja sam zvala njihovu službu za korisnike i nakon što sam napravila novu narudžbu po redovnoj cijeni, uplatili su mi razliku na račun.
Ja sam na kraju to sve poredala i gledala što točno imam po izgledu, ne broju koji piše jer brojevi se jako razlikuju od marke do marke. Recimo Name it mi ima neke ogromne 56 bodije, mislim da više odgovaraju 68 nego 62
Da, vrlo vjv ovisi o robici, ja imam hm bodyje i tajice i next pidamice, pa sam usporedivala s time kolko sam mogla... narucila sam bas u nextu jedan paket bodyja kratkih rukava pa cu usporediti. Mislim da cu u hm za svaki slucaj uzeti paket bodyja i hlacica 50 da se nade.
2021. M 💗
Ako se ispostavi da ne treba lako proslijedim frendici koja ce blizance imati, trebat ce joj 😅
2021. M 💗
Ja sam isto radije 50 uzela jer ok mi je da bude u 56 standardnom kad se rodi, ali ne bi baš da sve bude jako veliko. Više manje mi je to sve za početak osim pidžamica iz h&m-a, a taj 56 h&m je baš nekako velik za prve dane. Doduše nisam pretjerivala puno s robicom za početak, tek toliko da imam od svega nekoliko komada. Više sam se skoncentrirala na 62 i toga baš imam dosta. I tanjeg za 9. mj i nešto debljeg za 10. mj.
Evo danas sam uzela 2 ručnika xkko na mall.hr. Neki bio organic pamuk, dobro mi djeluju, pa sam i to prekrižila s liste. Jedino nikako torbu za previjanje uzeti.
Netko je rekao za Fillikid iz Leasnine onaj tvrđi komad. Je li puno velika? Ta mi djeluje dobro, ali me strah da ne bude glomazna.
Sortiraj odgovore
Najstariji