Mirjamkakve su tu situacije s maskama? Il ovisi o rodilistu?
Kad sam prošli tjedan bila u bolnici, jedna žena je bila s trudovima i našetavala po hodniku bez maske, muž je bio s njom i sa maskom. Također sam vidjela frišku rodilju s bebicom kako ju voze na krevetu valjda u sobu također bez maske, tako da 👍
Termin 18.06
Mirjamkakve su tu situacije s maskama? Il ovisi o rodilistu?
Kad sam prošli tjedan bila u bolnici, jedna žena je bila s trudovima i našetavala po hodniku bez maske, muž je bio s njom i sa maskom. Također sam vidjela frišku rodilju s bebicom kako ju voze na krevetu valjda u sobu također bez maske, tako da 👍
Kad su me zadrzali u bolnici morala sam nosit masku svugdje osim u sobi, nadam se da nemaju praksu da se sad rada u maskama… ionak rade test 😑
Ja isto se nadam. Sutra mi baš dolazi patronažna i ona radi u toj klinici pa ću je pitati. Je kod tebe već bila?
Termin 18.06
Minica, Magdalena, Lu 👏👏👏 za dobre preglede.
Ja sam vec prosli put (prije dva tjedna) bila na ctg. Tad sam bila 32 tt po, vjerojatno cu i danas opet na ctg pa pregled. A pošto me gin. stavila na strogo mirovanje da se nebi otvarala, a jako je stroga zato molim Boga da sam još uvijek zatvorena da nebi vikala da se nisam pridrzavala njenih uputa. Ali Malla utješila si me, znaći nema veze ako sam u 34tt se otvorila?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Najgore mi je to što još nisam sve ispila spremiti bsp zbog tog mirovanja, a ni moja ni muzeva majka nisu ovdje da mi mogu pomoci. Tako da u biti vecinu moram sama, još mi treba doci krevetic i kolica. Torbu sam spremila, još par sitnica ubaciti i robicu za bebu i sebe pripremiti. Ovaj moj mali danas je odlucio isprobati sve poze u stomaku. Prije 10 min. je bilo brdo s lijeve strane, a, sad se izbacio cijeli na desnoj strani. 😂😂😂
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Netko je pitao za položaje bebe
https://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/polozaji-djeteta-u-maternici-prije-rodenja.html
Ugl. stomak što više visiti, kao da kopate u vrtu 🤭
Kod mene ti vise niko ne dolazi, hebamme je bila al ona dolazi poslije zbog bebe, jel mi treba i patronazna doc??
Lucky meni ti je to isto 🤭 Mislila sam na hebamme, svejedno. Šta ste pričale?
Termin 18.06
https://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/polozaji-djeteta-u-maternici-prije-rodenja.html
Da, te poze su nam spomenuli na trudničkom. Kao, ne dozvoliti da nam muž veže patike već mi same. Isto tako sušilica, spremi, raspremi...
Termin 18.06
Wooww super članak. Nisam imala pojma za to. Od sad mi više neće muž vezati tenisice 😁
Mimice/Mirjam, moja se vrati za 180 ° svaki tjedan. Doslovno. Prije 3-4 tjedna, bila glavom dolje/ali ukoso ko tvoj. Pa zadak. Pa sad opet glava dolje. Ali koje akrobacije izvodi, mislim da je tesko da je i dalje glavom dolje. Dobra je gramaza, meni nisu zadnji put radili procjenu, sve me strah da ce biti mrva od 2500 gr kako je krenulo 🙈
Zaboravila tko je pitao za ctg - nahodala se po ctg-ovima u prosloj t ( kad preneses ,ide ctg svaki dan, a ako prenes i otvorena si, onda jos i amnioskopija svaka 2-3 dana), traje ctg pola sata, ja jednom skoro i zaspala od dosade 🤣
Cure, ja sam jucer bila na redovnom pregledu, sve bilo ok jedino sto sam imala bolove izmedju pupka i grudi 2 dana. Rekla ja to doktoru. Izvadili mi krv i predvecer zove dr, kaze ne valja nalaz, tj. jetrene vrijednosti. A ja sva u paniku, znaci kad citas po internetu ono sve najgore, a meni pocetak 35. tt, spakirala sam torbe brzinom munje. Bila sam jutros kod dr vaditi krv i na ctg. Doktor je rekao da moze biti pritisak na jetru od vece maternice pa su blago povisene vrijednosti a moze i biti neka dijagnoza. Ugl, sad svakih par dana moram vaditi krv da pratimo vrijednosti da ne bi rasle. Ja se sve nadam da je zbog lijekova za stitnjacu, vitamina i samog pritiska a ne neke dijagnoze.
Sad stvarno vise nista ne radim, odmaram, nemam vise bolove i do daljnjeg cu laganini i nadati se da budu nalazi dobri i da izguram jos malo do poroda da ne rodim prerano.
Sortiraj odgovore
Najstariji