Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    17. Svibanj 2021. 23:06

Lullaby, sto se tice torbe za kolica iliti previjanje, ja izela od M&A Desire, bila 160 kn, cekam da dodje 😊 jednostavna, a ja sam bas takvu htjela.
    https://ma-desire.hr/product/torba-za-mamu-grafitna-d0238-5/

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• Raven7
    18. Svibanj 2021. 00:02

Moze Tweetyce 😇

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

ana0310
    18. Svibanj 2021. 08:28

https://lollipop.hr/ preslatke su im trakice i turbani 😍

2021. M 💗

Kiflica
    18. Svibanj 2021. 09:26

Hvala, cure, super sto sam vas konzultirala prije kupnje, narucila sam onda ipak par stvarcica u 50 broju u HM-u, htjela sam imati bas par najmanjih slatkih stvari za prve dane, a za kasnije imam vec. I odlicno sto ima mogucnost povrata, s tim grudnjacima nikad nisam sigurna hoce li mi pasati... 
    Između ostalog u HM kupila sam kompletic u 3 dijela uz koji dođe trakica za kosu s masnicom. 😍🎀 
    A u C&A sam kupila jos 3 trakice, jako lijepe, samo sto su za malo vecu bebicu od 6 mjeseci. No, doci ce i ond na red.😊🎀 Gledala sam malo ovako po stranicama di iz cure izdrađuju pa prodaju ali su dosta skupe, pa sam nasla fora youtube tutoriale i probat cu napraviti sama koju.😁

Kiflica
    18. Svibanj 2021. 09:28

Naravno, to kanim samo za kratko koristenje uz nadzor, za fotkanje i slicno, ne da stalno bebi steze masna glavicu ili nedajboze da spava s njom pa da joj padne preko nosa...🙈😊

Mallla
    18. Svibanj 2021. 09:39

😊😁 Kiflice ti si zakon! 😊 Realno te trakice i sluze samo za malo slikanja, rijetko koja beba hoce to trpiti na glavi 🤣 tek tamo s 3-4 god curice postanu fensi šmensi pa hoće haljine za princeze, šljokice, trakice itd...tada pocmemo sakrivati takvu odjecu (naravno uvijek ima iznimki). Moja mala kao beba nije trpila ni haljinice ni trakice, jedva bi to natakla na nju, nije podnosila rukave na zvono, volane ili ne daj bože košulju...sad je ne mogu izvući iz Haljina 🤣 Vidjet cemo kakva ce biti seka!
    Mene sinoc uhvatilo razmisljanje kako smo blizu porodu i mjesaju mi se osjecaji uzbuđenja, straha, ocekivanja. Jedan tren mislim ma imam jos vremena, a drugi tren ajme meni nemam vremena. Postajem sve umornija i imam "strah" da cu ic rađat umorna, a kao to ne bi htjela. Želudac mi se popeo u grlo i sad isto znam da je to to sami finiš....sjećam se kad sam rodila kako sam osjetila želučano olakšanje, napokon sam mogla disati i jesti a bez da mi je želudac u grlu.
    Evo dijelim malo svoja promišljanja koja mi svako malo zalutaju po glavi.
    Imam namjeru do 15.6. Sve sastavit i porješavati po kući u nadi da ću onda tjedan iza samo odmarati i da cu stvarno dogurati do termina.
    Jucer sam bila na frizuri tako da je i taj dio spreman, makar da budem lipa dok rađam 😁🤣

url=https://lilypie.com]

Mallla
    18. Svibanj 2021. 09:44

Imam još jedno promišljanje...ili izazov, želim se podjednako posvetiti starijoj maloj i bebi i to mi je ogromni izazov. Očekujem da ce mi tu šira obitelj odigrati značajnu ulogu, hvala Bogu svi su tu oko mene, a dio ih stiže na ljeto. Vidim na Hani koliko traži moju pažnju, zagrljaj poljubac...ma nikad nije bila tako vezana za mene kao sada. Ne zakidam joj nista od toga, a kad sam pre umorna onda mi bude zao sto ne mogu vise joj dati. Bas sam emotivna oko nje. Mislim da je to još jedna faza promjene kroz koju cemo proci i vec prolazimo i moram priznati da mi je emocionalno jako izazovna faza.

url=https://lilypie.com]

ana0310
    18. Svibanj 2021. 09:51

Mallla

Želudac mi se popeo u grlo i sad isto znam da je to to sami finiš….sjećam se kad sam rodila kako sam osjetila želučano olakšanje, napokon sam mogla disati i jesti a bez da mi je želudac u grlu.

znači, ovaj dio s trbuhom u grlu, ja ne mogu stvarno. noćas sam se budila 10 puta od čega je 3 puta bilo jer  mi se digo želudac do te mjere da sam mislila da ću povratiti, a nisam se ni prejela ni ništa. konstantno podrigujem kad legnem, prestrašno. sad sam uvela omnibiotic panda i nadam se da će barem malo na bolje.

ja se planiram počastiti frizurom novom, tj mužić je iskazao želju i sad sam sva sretna jer sam škrta na sebi i jedino za šta dajem novac u zadnje vrijeme je na stvari za malu :D

ovaj tjedan još radim, u pon planiram doći počastiti kolege s kolačima i to je to. falit će mi posao nenormalno, ali trebam odmor, nikako se naspavati kroz noć i jedva čekam da se mogu kroz dan zavaliti fino i odspavati.

2021. M 💗

ana0310
    18. Svibanj 2021. 09:54

Mallla

Imam još jedno promišljanje…ili izazov, želim se podjednako posvetiti starijoj maloj i bebi i to mi je ogromni izazov. Očekujem da ce mi tu šira obitelj odigrati značajnu ulogu, hvala Bogu svi su tu oko mene, a dio ih stiže na ljeto. Vidim na Hani koliko traži moju pažnju, zagrljaj poljubac…ma nikad nije bila tako vezana za mene kao sada. Ne zakidam joj nista od toga, a kad sam pre umorna onda mi bude zao sto ne mogu vise joj dati. Bas sam emotivna oko nje. Mislim da je to još jedna faza promjene kroz koju cemo proci i vec prolazimo i moram priznati da mi je emocionalno jako izazovna faza.

vjerujem da ćeš s vremenom sve uskladiti, možda ne na početku jer budeš i umorna i velika bude promjena... ali s vremenom ćeš sigurno

2021. M 💗

Hedwig.Z
    18. Svibanj 2021. 10:12

Mallla, ako imaš instagram možda da zapratis profil tanjahrvatin.simicic
    Piše puno o roditeljstvu, i sama je rodila nedavno drugo dijete i dosta piše o tim problemima i kako ne zakinuti stariju djecu kad dodje beba. Izdala je i svoj e book o odgoju. Nisam ga još kupila, ali dosta pozitivnih recenzija sam čula. Pa eto, možda pomogne 🤗
    Mi čekamo pregled upravo 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.