Lullaby, u vezi ruksaka Fillikid iz Lesnine, meni je super sve ikada stane u njega, moze se nositi na ramenima, objesiti (dobijes one kvačice) ili ispod u košaru, šaljem ti slike :
https://ibb.co/xsFvJwP
https://ibb.co/X2gMbYN
https://ibb.co/9p6Fvpf
https://ibb.co/FV8mPbp
https://ibb.co/Trc3G9c
Ne znam sa čime bi ti ga usporedila, nadam se da će slike barem malo pomoći. :))
It's a boy! 💙
Ovo za Sv. Duh je super! Nadam se da će i ostala rodilišta pratiti njihov primjer :) a super je i obavijest koju sam vidjela u Petrovoj jučer, dozvoljen je posjet odjelu zdrave novorođenčadi jednom članu obitelji, pa ako već neće moći vidjeti nas, barem da tate vide svoje bebice 🤗 (ili mame, sestre...kako tko odluci naravno)
It's a boy! 💙
Cure, ja sam vam 34.+4 tt.
Prema mjerama od danas bebica je velika za 35+4.
Kaže doktor da ćemo za 2 tjedna, dakle u 36.tt raditi CTG...
Malla, moja cura ima 3 godine 😊
👨👩👧👧👭
Cure, ja sam jucer bila na redovnom pregledu, sve bilo ok jedino sto sam imala bolove izmedju pupka i grudi 2 dana. Rekla ja to doktoru. Izvadili mi krv i predvecer zove dr, kaze ne valja nalaz, tj. jetrene vrijednosti. A ja sva u paniku, znaci kad citas po internetu ono sve najgore, a meni pocetak 35. tt, spakirala sam torbe brzinom munje. Bila sam jutros kod dr vaditi krv i na ctg. Doktor je rekao da moze biti pritisak na jetru od vece maternice pa su blago povisene vrijednosti a moze i biti neka dijagnoza. Ugl, sad svakih par dana moram vaditi krv da pratimo vrijednosti da ne bi rasle. Ja se sve nadam da je zbog lijekova za stitnjacu, vitamina i samog pritiska a ne neke dijagnoze.
Sad stvarno vise nista ne radim, odmaram, nemam vise bolove i do daljnjeg cu laganini i nadati se da budu nalazi dobri i da izguram jos malo do poroda da ne rodim prerano.
I meni su jetrene vrijednosti bile blago povišene, pa me doktorica poslala da vadim žučne kiseline i stavila na zucnu dijetu. I da, odmah mi je rekla da prestanem piti bilo kakve vitamine jer i oni štete jetri. Nakon dva tjedna su mi nalazi došli bolji jetreni enzima, a zucnih kiselina je bilo ispod prosjeka. Tako da je dijeta upalila. Ali i ja sam se bila prestrašila, bila sam 28.tjedan, na netu piše sve najgore, užas. Proguglaj malo za zucnu dijetu, meni je stvarno pomoglo. I možda da tražiš dr da te pošalje vaditi žučne kiseline. Jer koliko sam ja skuzila, ako su one povišene onda je problem, a ako su samo jetreni enzimi povišeni onda je vjv od pritiska maternice na jetru.
Cure, ja sam jucer bila na redovnom pregledu, sve bilo ok jedino sto sam imala bolove izmedju pupka i grudi 2 dana. Rekla ja to doktoru. Izvadili mi krv i predvecer zove dr, kaze ne valja nalaz, tj. jetrene vrijednosti. A ja sva u paniku, znaci kad citas po internetu ono sve najgore, a meni pocetak 35. tt, spakirala sam torbe brzinom munje. Bila sam jutros kod dr vaditi krv i na ctg. Doktor je rekao da moze biti pritisak na jetru od vece maternice pa su blago povisene vrijednosti a moze i biti neka dijagnoza. Ugl, sad svakih par dana moram vaditi krv da pratimo vrijednosti da ne bi rasle. Ja se sve nadam da je zbog lijekova za stitnjacu, vitamina i samog pritiska a ne neke dijagnoze.
Sad stvarno vise nista ne radim, odmaram, nemam vise bolove i do daljnjeg cu laganini i nadati se da budu nalazi dobri i da izguram jos malo do poroda da ne rodim prerano.
I meni su jetrene vrijednosti bile blago povišene, pa me doktorica poslala da vadim žučne kiseline i stavila na zucnu dijetu. I da, odmah mi je rekla da prestanem piti bilo kakve vitamine jer i oni štete jetri. Nakon dva tjedna su mi nalazi došli bolji jetreni enzima, a zucnih kiselina je bilo ispod prosjeka. Tako da je dijeta upalila. Ali i ja sam se bila prestrašila, bila sam 28.tjedan, na netu piše sve najgore, užas. Proguglaj malo za zucnu dijetu, meni je stvarno pomoglo. I možda da tražiš dr da te pošalje vaditi žučne kiseline. Jer koliko sam ja skuzila, ako su one povišene onda je problem, a ako su samo jetreni enzimi povišeni onda je vjv od pritiska maternice na jetru.
Hvala ti puno za informacije. 🙂 Nije mi dr nista detaljno rekao, a bas to, na internetu sve najgore pa se prepadnes. Vec sam ja prehrani za dijabetes, sad jos i ovo, cudo pa ista i jedem 😅
Uf Miska, dobro da si im uopće spomenula bol pa ste išli provjeravati. Sad te drže pod kontrolom, u dobrim si tjednima, dan po dan, 🙏
Al kak se brzo pakira kofer kad stisne, danas ti, jučer MariLove (čini mi se) 😅
.
Ja sam se isto bojala te gramaže danas, šta će reći, po aplikaciji koju imam, kaže u ovim tjednima oko 2300. Pa mi je sad ovo malo puno 😅 Al dobro uzmimo u obzir i ta moguća odstupanja...
Al baš kak veliš, vrti se non stop, malo je lijevo pa malo desno...
Termin 18.06
.
Boobaboo,
Ja sam se isto bojala te gramaže danas, šta će reći, po aplikaciji koju imam, kaže u ovim tjednima oko 2300. Pa mi je sad ovo malo puno 😅 Al dobro uzmimo u obzir i ta moguća odstupanja…
Al baš kak veliš, vrti se non stop, malo je lijevo pa malo desno…
Boobaboo,
Termin 18.06
Samo da kazen da mi je poznanica nedavno rodila dijete od 3800 kg a 2 dana prije poroda bilo je procjenjeno na 4500 kg 😁
Toliko o njihovim procjenama.
1.8. Curetak stigao 💗
Zene draga cestitam svima na pregledima, super vi to gurate i jako se blizimo prvim porodima ljetnih bebica 😍😍🥳🥳🥳
.
Hvala za info za Sv.Duh nisam cula do sad, wohooo ja tamo rađam pa sam se bas razveselila ❤
.
Ajme i ja citala ovo s proljetnica s hemoroidima..jos i to.. nadam se da mi nece bit tak haha
.
I po uzoru na vas, kak vidim da vam je sve teze kak vrijeme ide, bome cu spremit torbu u ovih par tjedana. Necu cekat zadnji cas..danas sam oprala plahtice, navlaku od autosjedalice i kolica i tak pomalo 😊🤞
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Jeste kupovale torbu za rodiliste ? Neznan kakvu velicinu da nabavin.Ako imate sta zgodno saljite linkove,slike.
Tenks
1.8. Curetak stigao 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji