Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MariLove12
    18. Svibanj 2021. 17:38

Lullaby, u vezi ruksaka Fillikid iz Lesnine, meni je super sve ikada stane u njega, moze se nositi na ramenima, objesiti (dobijes one kvačice) ili ispod u košaru, šaljem ti slike :
    https://ibb.co/xsFvJwP
    https://ibb.co/X2gMbYN
    https://ibb.co/9p6Fvpf
    https://ibb.co/FV8mPbp
    https://ibb.co/Trc3G9c
    Ne znam sa čime bi ti ga usporedila, nadam se da će slike barem malo pomoći. :)) 

It's a boy! 💙

MariLove12
    18. Svibanj 2021. 17:42

Ovo za Sv. Duh je super! Nadam se da će i ostala rodilišta pratiti njihov primjer :) a super je i obavijest koju sam vidjela u Petrovoj jučer, dozvoljen je posjet odjelu zdrave novorođenčadi jednom članu obitelji, pa ako već neće moći vidjeti nas, barem da tate vide svoje bebice 🤗 (ili mame, sestre...kako tko odluci naravno) 

It's a boy! 💙

Magdalena2002
    18. Svibanj 2021. 17:43

Cure, ja sam vam 34.+4 tt.
    Prema mjerama od danas bebica je velika za 35+4.
    Kaže doktor da ćemo za 2 tjedna, dakle u 36.tt raditi CTG...
    Malla, moja cura ima 3 godine 😊

👨‍👩‍👧‍👧👭

Hedwig.Z
    18. Svibanj 2021. 17:45

miska

Cure, ja sam jucer bila na redovnom pregledu, sve bilo ok jedino sto sam imala bolove izmedju pupka i grudi 2 dana. Rekla ja to doktoru. Izvadili mi krv i predvecer zove dr, kaze ne valja nalaz, tj. jetrene vrijednosti. A ja sva u paniku, znaci kad citas po internetu ono sve najgore, a meni pocetak 35. tt, spakirala sam torbe brzinom munje. Bila sam jutros kod dr vaditi krv i na ctg. Doktor je rekao da moze biti pritisak na jetru od vece maternice pa su blago povisene vrijednosti a moze i biti neka dijagnoza. Ugl, sad svakih par dana moram vaditi krv da pratimo vrijednosti da ne bi rasle. Ja se sve nadam da je zbog lijekova za stitnjacu, vitamina i samog pritiska a ne neke dijagnoze.
    Sad stvarno vise nista ne radim, odmaram, nemam vise bolove i do daljnjeg cu laganini i nadati se da budu nalazi dobri i da izguram jos malo do poroda da ne rodim prerano.

I meni su jetrene vrijednosti bile blago povišene, pa me doktorica  poslala da vadim žučne kiseline i stavila na zucnu dijetu. I da, odmah mi je rekla da prestanem piti bilo kakve vitamine jer i oni štete jetri. Nakon dva tjedna su mi nalazi došli bolji jetreni enzima, a zucnih kiselina je bilo ispod prosjeka. Tako da je dijeta upalila. Ali i ja sam se bila prestrašila, bila sam 28.tjedan, na netu piše sve najgore, užas. Proguglaj malo za zucnu dijetu, meni je stvarno pomoglo. I možda da tražiš dr da te pošalje vaditi žučne kiseline. Jer koliko sam ja skuzila, ako su one povišene onda je problem, a ako su samo jetreni enzimi povišeni onda je vjv od pritiska maternice na jetru. 

miska
    18. Svibanj 2021. 18:00

Lulu.Lu

miska

Cure, ja sam jucer bila na redovnom pregledu, sve bilo ok jedino sto sam imala bolove izmedju pupka i grudi 2 dana. Rekla ja to doktoru. Izvadili mi krv i predvecer zove dr, kaze ne valja nalaz, tj. jetrene vrijednosti. A ja sva u paniku, znaci kad citas po internetu ono sve najgore, a meni pocetak 35. tt, spakirala sam torbe brzinom munje. Bila sam jutros kod dr vaditi krv i na ctg. Doktor je rekao da moze biti pritisak na jetru od vece maternice pa su blago povisene vrijednosti a moze i biti neka dijagnoza. Ugl, sad svakih par dana moram vaditi krv da pratimo vrijednosti da ne bi rasle. Ja se sve nadam da je zbog lijekova za stitnjacu, vitamina i samog pritiska a ne neke dijagnoze.
    Sad stvarno vise nista ne radim, odmaram, nemam vise bolove i do daljnjeg cu laganini i nadati se da budu nalazi dobri i da izguram jos malo do poroda da ne rodim prerano.

I meni su jetrene vrijednosti bile blago povišene, pa me doktorica poslala da vadim žučne kiseline i stavila na zucnu dijetu. I da, odmah mi je rekla da prestanem piti bilo kakve vitamine jer i oni štete jetri. Nakon dva tjedna su mi nalazi došli bolji jetreni enzima, a zucnih kiselina je bilo ispod prosjeka. Tako da je dijeta upalila. Ali i ja sam se bila prestrašila, bila sam 28.tjedan, na netu piše sve najgore, užas. Proguglaj malo za zucnu dijetu, meni je stvarno pomoglo. I možda da tražiš dr da te pošalje vaditi žučne kiseline. Jer koliko sam ja skuzila, ako su one povišene onda je problem, a ako su samo jetreni enzimi povišeni onda je vjv od pritiska maternice na jetru.

Hvala ti puno za informacije. 🙂 Nije mi dr nista detaljno rekao, a bas to, na internetu sve najgore pa se prepadnes. Vec sam ja prehrani za dijabetes, sad jos i ovo, cudo pa ista i jedem 😅 

• Mimica2
    18. Svibanj 2021. 18:20

Uf Miska, dobro da si im uopće spomenula bol pa ste išli provjeravati. Sad te drže pod kontrolom, u dobrim si tjednima, dan po dan, 🙏
    Al kak se brzo pakira kofer kad stisne, danas ti, jučer MariLove (čini mi se) 😅
    .
    Ja sam se isto bojala te gramaže danas, šta će reći, po aplikaciji koju imam, kaže u ovim tjednima oko 2300. Pa mi je sad ovo malo puno 😅 Al dobro uzmimo u obzir i ta moguća odstupanja...
    Al baš kak veliš, vrti se non stop, malo je lijevo pa malo desno... 

Termin 18.06

• Mimica2
    18. Svibanj 2021. 18:21

Mimica2

.
    Boobaboo, 
    Ja sam se isto bojala te gramaže danas, šta će reći, po aplikaciji koju imam, kaže u ovim tjednima oko 2300. Pa mi je sad ovo malo puno 😅 Al dobro uzmimo u obzir i ta moguća odstupanja…
    Al baš kak veliš, vrti se non stop, malo je lijevo pa malo desno… 

Boobaboo, 

Termin 18.06

• Toncica24
    18. Svibanj 2021. 18:37

Samo da kazen da mi je poznanica nedavno rodila dijete od 3800 kg a 2 dana prije poroda bilo je procjenjeno na 4500 kg 😁
    Toliko o njihovim procjenama.

1.8. Curetak stigao 💗

Dominique_i_bebita
    18. Svibanj 2021. 18:41

Zene draga cestitam svima na pregledima, super vi to gurate i jako se blizimo prvim porodima ljetnih bebica 😍😍🥳🥳🥳 
    .
    Hvala za info za Sv.Duh nisam cula do sad, wohooo ja tamo rađam pa sam se bas razveselila ❤
    .
    Ajme i ja citala ovo s proljetnica s hemoroidima..jos i to.. nadam se da mi nece bit tak haha 
    .
    I po uzoru na vas, kak vidim da vam je sve teze kak vrijeme ide, bome cu spremit torbu u ovih par tjedana. Necu cekat zadnji cas..danas sam oprala plahtice, navlaku od autosjedalice i kolica i tak pomalo 😊🤞

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Toncica24
    18. Svibanj 2021. 18:41

Jeste kupovale torbu za rodiliste ? Neznan kakvu velicinu da nabavin.Ako imate sta zgodno saljite linkove,slike.
    Tenks

1.8. Curetak stigao 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.