Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    15. Svibanj 2021. 17:48

Iskreno mi vec ta korona i sve te restrikciji idu na onu stvar. Ne znam jesu hormoni il me bas bas vec sve zivcira oko toga.🤯😣🤷🏽‍♀️

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Mila12
    15. Svibanj 2021. 18:10

Amber wuhuu, super su i mix, svidaju mi se jako! Moja su aspen ☺️ 

• boobaboo
    15. Svibanj 2021. 18:29

Sto se tice Chicco ulozaka, ja sam za prosli porod nosila nekih 10 komada. Ostatak odvojila u vrecicu sa zipom. Isto tako, robicu za maloga, za izlazak - u drugu vrecicu sa zipom. Jaje - sjedalicu - oprala i zastitila vrecom za smece da ne pada prasina ( i dobro napravila jer sam prenijela pa bi se sigurno naprasilo kroz mjesec dana). E i dekicu za maloga, 2 tetre ( za jaje, pod glavu i tako) u jos jednu vrecicu sa zipom. To sam sve slozila u komodu i poslikala. I kad sam rodila, samo rekla muzu: donesi mi tu i tu vrecicu s uloscima. A za izlazak, poslala mu sliku ladice iz komode i objasnila: ponesi ovu vrecicu s robom za maloga, ovu vrecicu sa dekicom - jer je bas taj dan jako puhalo iako je jesen bila topla. Ne bi slikala inace, ali kako je moj muz totalno smotan za objasnjavanje i kako sam znala da mi se nece dati crtati mu u detalje koliko cm je koja vrecica polozena u kojoj strani ladice, to mi je bila jedna od najboljih odluka.

ana0310
    15. Svibanj 2021. 19:40

https://ibb.co/jLcykGQ razmisljam naruciti za izlazak iz rodilista, prekjut je 🥺

2021. M 💗

ana0310
    15. Svibanj 2021. 19:52

tweetyca

uzmi radije nesto sto je tipa bodi benkica, lakse je obuc nego takav bodi ja mislim. Ali je divno.

Da zato jos nije u kosarici, preslatko skroz, al neprakticno 😅 

2021. M 💗

• boobaboo
    15. Svibanj 2021. 19:54

Sto se pelena tice.. ako vam je beba sa 34 tj recimo procjenjena na 2200 grama, a sa 36 na 2600 grama, ako dogurate do 40 tj to bi bila beba od 3400 grama cca. U prvih mjesec dana, beba dobije cca 1000-1500 grama, moja prva je dobila i preko 1500, sin manje od 1000 grama. Dnevno, tj u roku od 24 sata, mijenjala bi im do 10 pelena. Sad opet, ja ih nikad nisam budila za jesti niti za pelenu. Tako da ovisi em koliko ce vam dijete dobijati na tezini, em koliko ce spavati. Tih prvih mjesec dana, skoro svako hranjenje je i 💩 u peleni, pa ono, morate mijenjati. U prosjeku svaka 3-4 sata. Dakle, ajmo reci 10 pelena x 30 dana = 300 pelena. Ja sam za sada uzela 2 paketa jedinice i jedan 2. Ali kako izgleda da ce biti sitnija beba, mislim da cu definitivno morati nadokupiti jedinice, ali za to lako, za prvih 10-ak dana sam spremna. 

miska
    15. Svibanj 2021. 20:02

Svima nam vise ta corona ide na onu stvar i puno tih mjera i ogranicenja nema smisla. Imamo jos vremena do poroda i te mjere se stalno mijenjaju pa tko zna sta ce biti dotad. 🤔

ana0310
    15. Svibanj 2021. 20:10

boobaboo

Sto se pelena tice.. ako vam je beba sa 34 tj recimo procjenjena na 2200 grama, a sa 36 na 2600 grama, ako dogurate do 40 tj to bi bila beba od 3400 grama cca. U prvih mjesec dana, beba dobije cca 1000-1500 grama, moja prva je dobila i preko 1500, sin manje od 1000 grama. Dnevno, tj u roku od 24 sata, mijenjala bi im do 10 pelena. Sad opet, ja ih nikad nisam budila za jesti niti za pelenu. Tako da ovisi em koliko ce vam dijete dobijati na tezini, em koliko ce spavati. Tih prvih mjesec dana, skoro svako hranjenje je i 💩 u peleni, pa ono, morate mijenjati. U prosjeku svaka 3-4 sata. Dakle, ajmo reci 10 pelena x 30 dana = 300 pelena. Ja sam za sada uzela 2 paketa jedinice i jedan 2. Ali kako izgleda da ce biti sitnija beba, mislim da cu definitivno morati nadokupiti jedinice, ali za to lako, za prvih 10-ak dana sam spremna.

Tenks! Imam pitanje, koliko puta cca dnevno si ih presvukla kad su bili novorodencad?
    Mozda zvuci glupo 😅 al opce nemam ideju evo koliko se bebe zbljuckaju/ukakaju.

2021. M 💗

Aneee
    15. Svibanj 2021. 20:12

boobaboo

Moj je sad sa 34tjedna bio procjenjen na 2600 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• boobaboo
    15. Svibanj 2021. 20:32

ana.b.

boobaboo

Moj je sad sa 34tjedna bio procjenjen na 2600 😅

Racunaj da ako izduras do 40 tj, to ti je oko 3800 gr. Koliko je dobio od prethodnog pregleda? Gle, kad rodis, opet ne znas kako i koliko ce dobijati, jer i tezina ti tu igra ulogu. Al mislim da uzmes bar eto 1-2 paketa neka srednja te jedinice, nece propasti. Moj je imao 3900 grama , mislim da je bar 15 dana bio u 1. Prva je bila puuuuno manja beba, ona je skoro cijeli prvi mjesec bila u 1. E i presvlacila sam do 10 puta u danu. U principu ti je svako hranjenje = kakanje, a to moras presvuci.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.