Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    15. Svibanj 2021. 15:03

Ja sam spakirala tih 10-ak chicco ulozaka pa ako bude potrebe netko ce mi dobaciti.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bojana2017
    15. Svibanj 2021. 15:18

Hej cure, ja sam za bolnicu spremila 18 ili 20 chicco uložaka i paket vir80. Imam još kući, ako zatreba muž će donijeti. 
    Što se pelena tiče ja imam 2 paketa broja 1 pampers premium (po 76 komada) i još nekoliko broja 2.
    Uzimala sam te i sa prvom curom, a sad sam ih uzela jer uz kupovinu njih sam dobila lorelli hranilicu. 
    Kod nas je danas divan dan pa smo se malo šetkale 🤩😊
    https://ibb.co/R2fhTC9

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mila12
    15. Svibanj 2021. 15:22

Bojana divne ste 🥰

• Raven7
    15. Svibanj 2021. 15:30

Mi smo uzeli babylove 2 jedan paket, a jos se dobije u dm br 1 od pampersa kad rodis i za pocetak vidjet cemo koje ce biti najbolje tak da necu odmah gomilat. Sto se tice chicco ulozaka, spremam 15 komada, a drugih 15 u pripremi doma pa muz donese 😊

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Amber
    15. Svibanj 2021. 16:54

Mila12

Amber, you're welcome ☺️ Koju si boju uzela?
    Dominique, hvala ti na podrsci 🤗 bas tako sto kazes, faza je i moramo ju proci. Ali fkt je tesko, pogotovo tak navecer kad bi ju samo mazila i ljuba dok papa.. miskica moja, mala a tako velika ❤️

Uzeli smo siva Mixx Next (ista su kao Mixx, samo malo manja kad se sklope) jer nije bilo nego crna i siva. Ali imam onu predivnu plavu kosaru od prethodnog modela (mislim da je boja Aspen) za prvih par mjeseci :)

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    15. Svibanj 2021. 17:06

E a u Engleskoj su ukinuli sve restrikcije oko muzeva na porodu. Jest da je ovdje donekle bolja situacija, ali zapravo su to pametnije rijesili - dobili smo svi kuci one brze testove i svaki put prije odlaska u bolnicu (bilo na pregled, ili na porod) moramo se testirati oboje i donijeti negativan test. Ja moram stvarno reci da se osjecam sigurnije sad nego prije koji mjesec, a za porod onda ne moramo imati ni maske (bit cemo doduse tad vec oboje cijepljeni, ali nije uvjet, i necijepljeni idu po istom protokolu). Mozda bi se moglo pisati ministru da se nesto takvo implementira i u Hrvatskoj? Sve i da treba kupiti te brze testove, kostaju 45 kuna komad u ljekarni, sigurna sam da bi svatko kupio i imao doma da iskoristi kad krenu trudovi... 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

miska
    15. Svibanj 2021. 17:15

Amber

E a u Engleskoj su ukinuli sve restrikcije oko muzeva na porodu. Jest da je ovdje donekle bolja situacija, ali zapravo su to pametnije rijesili - dobili smo svi kuci one brze testove i svaki put prije odlaska u bolnicu (bilo na pregled, ili na porod) moramo se testirati oboje i donijeti negativan test. Ja moram stvarno reci da se osjecam sigurnije sad nego prije koji mjesec, a za porod onda ne moramo imati ni maske (bit cemo doduse tad vec oboje cijepljeni, ali nije uvjet, i necijepljeni idu po istom protokolu). Mozda bi se moglo pisati ministru da se nesto takvo implementira i u Hrvatskoj? Sve i da treba kupiti te brze testove, kostaju 45 kuna komad u ljekarni, sigurna sam da bi svatko kupio i imao doma da iskoristi kad krenu trudovi…

Bravo za Engleze! Nadam se da ce i u Njemackoj malo popustiti. Pisu da je manje zarazenih i najavljuju otvaranje terasa. Valjda ce onda i porode olaksati 😉 

• Mimica2
    15. Svibanj 2021. 17:23

miska

Amber

E a u Engleskoj su ukinuli sve restrikcije oko muzeva na porodu. Jest da je ovdje donekle bolja situacija, ali zapravo su to pametnije rijesili - dobili smo svi kuci one brze testove i svaki put prije odlaska u bolnicu (bilo na pregled, ili na porod) moramo se testirati oboje i donijeti negativan test. Ja moram stvarno reci da se osjecam sigurnije sad nego prije koji mjesec, a za porod onda ne moramo imati ni maske (bit cemo doduse tad vec oboje cijepljeni, ali nije uvjet, i necijepljeni idu po istom protokolu). Mozda bi se moglo pisati ministru da se nesto takvo implementira i u Hrvatskoj? Sve i da treba kupiti te brze testove, kostaju 45 kuna komad u ljekarni, sigurna sam da bi svatko kupio i imao doma da iskoristi kad krenu trudovi…

Bravo za Engleze! Nadam se da ce i u Njemackoj malo popustiti. Pisu da je manje zarazenih i najavljuju otvaranje terasa. Valjda ce onda i porode olaksati 😉

Pa za vrijeme cijele pandemije u DE su bile dozvoljene pratnje na porodu, a kafići, shopping centri, kina i teretane zatvorene. U Hrv je bilo, većinom, suprotno, a najbitnije ukinuti pratnje na porodu. Imaju novaca da redovito testiraju turističke djelatnike po hotelima i resortima, a očeve zakinu za jedan od najljepših događaja u njihovim životima. 

Termin 18.06

• Mimica2
    15. Svibanj 2021. 17:42

Mah baš me uzrujaju takve stvari. 
    Poznanica treba roditi uskoro u Münchenu i rezervirali su obiteljsku sobu bez problema, pod uvjetom da tata ne napušta sobu za cijelo vrijeme ležanja mame u bolnici. Moja bolnica nažalost nema obiteljskih, samo jednosobih, a tu vrijedi "ko prije..." 

Termin 18.06

• Duelma
    15. Svibanj 2021. 17:48

Evo da se i ja osvrnem na tegobe.... vidim da mogu bit sretna jer uopce nemam žgaravicu i spavam normalno (jastuk za trudnice me spasio). Jedini problem mi je duze vrijeme bit u istom položaju/radnji, kada duže sjedim ili lezim me prepone počnu razvaljivat, kad duže hodam ili stojim počnem imat ful pritisak dolje. Vec sam umislila da mi se trbuh spustio, da cu se pocet otvarat 🙄 i jucer bila na pregledu i sve je u najboljem redu 😃 jel ima koja od vas sličnu situaciju?

Termin 25.06. - dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.