Cocolina ma bitno da se smirilo, da ste dobro. Sad samo odmaraj, mozda si se i previse naprezala pa ti od toga
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Čuvaj se Cocolina.
Ja sam danas od frendice dobila elastičnu maramu Ergobaby i Cocoona madrac. Marama je ogromnaaa, mislim da ima 3m, možda i više. Ipak nisam mislila da su tako duge. Sad moram vježbati vezivanje. 😁
A Cocoona madrac je frendica jako nahvalila. Još malo pa ćemo sve isprobati. 🤩🥰
Lulu sve su marame uglavnom duge i to je odlicno da jesu. Vidjet ces brzo ces skontat kako i šta, stvarno nije neka nauka ni muka.
Cocolina drago mi je da si dobro. Odmaraj i samo odmaraj. Razumijem te i sama sam takva, teško se suzdrzim a jos teze "naređujem" tko sta i kad treba napravit. Al evo da makar još 2 tjedna proguraš pa onda i neka krene nije frka!
url=https://lilypie.com]
Cocolima- ja ti isto imam te menstrualne bolove odavno. I bila na hitnoj zbog njih vratili me kuci i doktorica je rekla da je to normalno i da ih bude 20 u danu da je ok da se tijelo priprema i da je to dobro U 32.tt sam bila taman koliko si ti. Sad me opet hvataju i budu jaci ali se sad vec ne opterecujem oko njih.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cocolina drago mi je da je sve super i u redu. Sad ce nas sve frkat i stezat, naviknut cemo na jedan dio bolova😂😂 time se tjesim 🤣😬
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Cocolina drago mi je da si dobro!💚
Cure koliko ste pelena pripremile za početak? Ja za sad imam 1x pakiranje veličine 1 (43kom) i 1x pakiranje veličine 2 (43kom). Budući da su na akciji sad u Konzumu (i active baby i one premium), ne znam da li da uzmem odmah još, ili da vidim kako će reagirati na ove Pampersice (one obične active baby imam), da odma napravim zalihe, koliko koje veličine ... Kako ste vi napravile?
It's a boy! 💙
Ja sam samo jedan paket pampers premium protect veličine 1 od 26kom.
I ne mislim više kupovati dok ne vidim kako će mi pisati. Inace nebi uopće uzela pampers nego babylove, ali pampers bilo na poklon u dm-a, pa reko da probam. Ali probati ću svakako i babylove, pa da imam i usporedbu i da vidim koje mi bolje pašu.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pasati* 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cocolima- ja ti isto imam te menstrualne bolove odavno. I bila na hitnoj zbog njih vratili me kuci i doktorica je rekla da je to normalno i da ih bude 20 u danu da je ok da se tijelo priprema i da je to dobro U 32.tt sam bila taman koliko si ti. Sad me opet hvataju i budu jaci ali se sad vec ne opterecujem oko njih.
Ja sam u 34 tjednu ali kuzim da ma strah me samo radi cerviksa koji je skracen i otvoren unutra inace se nebi obazirala bas na te bolove da nije tako
Pardon, trudnicki mozak, mislila sam da sam procitala da si 32. Ma razumijem te u potpunosti i ja sam jako bila u strahu doslovno me izrugali sto sam dosla. Nimalo mi nije bilo svejedno cak sam se rasplakala kod njih pun mi kufer da me nitko ne razumije. Ali dobroo guramo naprijed. Sve ce to biti dobro. 😊
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cocolina ja uzela 15kom chicco i spremila muzu doma jos 15 ako bi trebalo da donese. Kasnije lako kupimo
MaryLove ja sam uzela jedno veliko pakovanje pampersa vel. 2,a Violete vel 1.
Jos u Dmu dobijemo nesto Pampersa tako da necu kupovat unaprijed kad neznam sta ce odgovarat, a u bar to ce se muz lako snac jer su dostupne svugdje
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji