Ja isto nemam Facebook... Volila bi nastaviti ovako, jos ne steka nista sa stranicama, a da smo se raspisale jesmo. Neka, to nam krati vrijeme i dobijemo korisne savjete.
Ma evo i ja nekad postavim pitanje pa ne dobijem odgovor i promislim vidi ignoriraju me. Ja o bolovima, a one o kreveticima
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Baden-Württemberg, iz Stuttgarta.
Ja danas usla u 9+1 i jos se moram sacekati do iduceg utorka za prvi pregled
Samo da sve bude ok
Aha, mozda je kod vas tako..meni je bas doktor radio vise puta ultrazvuk,sigurno 10ak puta do sada.. Nisam ni jedan platila,jer je rekao da on to navede kao da ga je morao napraviti i onda meni to lijepo sve Aok pokrije..
Ne brini se,ja sam na prvi pregled otisla sa 5 tjedana i 4 dana… nista se nije vidjelo..samo prazna gestacijska… eee al posto mi je prva trudnoca nisam znala za to… i onda mi je rekao da se vratim za tjedan dana,da je jos rano..ja sam tih tjedan dana bila u najgorim mogucim scenarijima,nabila sebi stres samo takav.. zato bolje da je pregled kasnije. bit ce to sve super. drzim figee.. jel to prva bebica?
Da prva beba je, jedva cekam da u utorak ujutro to sve rijesim i cujem sve od doktorice.
Strahovito sam uzbudena oko svega haha
Ti i ostale cure slobodno pisite kako su vasi pregledi izgledali i prolazili, jer to stvarno olaksava.
Ovako otpilike unaprijed znas sto te ceka i sto traziti u odredenom tjednu.
Palac gore za Forum, sve cure u Hr i u ostalim zemljama Europe i svijeta
Bok cure, socijalni dr mi je dao uputnice zai krvnu sliku, i odem kod med sestre po nalaz; secer Je 5,2, a tsh 2,53, ali kako s ekontroliram u bolnici u kojoj radim mi je rekla da mozda nece sad raditi neke detaljne pretrage, Da pitam dr ali da cu morati na dijetu, iako sam mozda samo vecer prije pojela nesto 😖 jel preporucate neki jelovnik ili nesto? Inace sutra 10 tjedana trudnoce. U petak idem na kontrolu. I sretno svima ❤️
Bok cure, socijalni dr mi je dao uputnice zai krvnu sliku, i odem kod med sestre po nalaz; secer Je 5,2, a tsh 2,53, ali kako s ekontroliram u bolnici u kojoj radim mi je rekla da mozda nece sad raditi neke detaljne pretrage, Da pitam dr ali da cu morati na dijetu, iako sam mozda samo vecer prije pojela nesto 😖 jel preporucate neki jelovnik ili nesto? Inace sutra 10 tjedana trudnoce. U petak idem na kontrolu. I sretno svima ❤️
Bez slatkisa i ugljikohidrata, puno vode, povrca, s vocem isto paziti, citruse mozete slobodno, jabuke... Ali po meni je to malo poviseno, nije sad nesto strasno alarmantno i moze stvarno da je od necega sto si pojela dan ranije. Vise vam je tsh ovaj granicni pa o tome popricajte s lijecnikom.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Meni je 5, pa je dr rekla da je granicni i da malo pripazim. Izbacila sam slatko, pojedem koju kockicu one NO GUILT cokolade, sokove pijem one GI sa niskim udjelom secera. Kupujem si crni integralni kruh. Iduci put ce me vjerojatno poslati da ponovim OGTT.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Hvala cure, ma pijem vodu samo, sokove uopce ne pijem , ali jedem puno voca, rekla mi je sestra da je to isto moguc razlog. Budem pripazila, pa cu vidjeti iduci put. A sto se tice tsha, rekla je da je to granicno, ali da je za sad ok, ali treba biti oprezan s tim.
Curke, iskreno nemam fejs, a i kako je Polly napisala, ja sam medju ovima sto bi voljele ostat anonimna, upravo jer je forum otvoren i moze ga citat tko god upali internet voljela bi da je zatvorenije s jedne strane, ali ako to znaci otvaranje fejs profila ne treba hvala
hahaha
Frau, probaj stavit mali jastucic izmedju nogu, vjerovatno ti tezina krivo padne pa zato boli, mene ako se ne podbocim sa svih strana bas krenu bolit kukovi i kost skroz do koljena, uzasno neugodno, pogotovo sto sad mirujem jako i onda jos navecer spavanje..uzas..najljepse i najkonkretnije odmorim i naspavam se ako uhvatim popodnevni spavanac od jedno sat-sat i pol, to me vrati u zivot
Flo, isto mislim da tak secer nije tolika frka..vise mi se cini da ti je tsh visok, granicno..nemas trakicu dolje pa ne vidim koji si tjedan?
U prvom tromjesecju je gornja granica 2.5, u drugom i trecem tromjesecju gornja granica 3., iskreno mislim ako se narucis negdje endokrinologu da ce ti sigurno dat lagano terapiju da to doveses u red..puno nas je ovdje na terapiji eutyrox 25, to je mala doza, a u par tjedana fino snizi i drzi pod kontrolom! tako da evo, moj dobronamjeran savjet bi bio da ti endokrinolog pogleda taj nalaz!
Kaktusica e to ne znam, ja sam automatski prešla na onih 4 i nešto od HZZO i tako ću do porodiljnog.
Nadam se da tu neće bit nekih problema i kašnjenja isplata
Flo, isto mislim da tak secer nije tolika frka..vise mi se cini da ti je tsh visok, granicno..nemas trakicu dolje pa ne vidim koji si tjedan?
U prvom tromjesecju je gornja granica 2.5, u drugom i trecem tromjesecju gornja granica 3., iskreno mislim ako se narucis negdje endokrinologu da ce ti sigurno dat lagano terapiju da to doveses u red..puno nas je ovdje na terapiji eutyrox 25, to je mala doza, a u par tjedana fino snizi i drzi pod kontrolom!tako da evo, moj dobronamjeran savjet bi bio da ti endokrinolog pogleda taj nalaz!
Sutra 10 tjedana, tako da je tsh iznad gornje granice. Hvala na savjetu 🥰. U petak idem na pregled kod ginekologice u bolnicu, pa ce mi vjerojatno i dati interne uputnice za daljnju pretragu.
Sortiraj odgovore
Najstariji