Ej cure zamima me nesto dali ste radile briseve papu itd na pocetku tridnoe i dali ste poslje obnavljali ko je u visim tjednima meni je 12 imala sam sve napravljeno 2 miseca prije nego sam ostala trudna i niko nista jos nije ponovia pa me to zanima kalo je kod vas?
Ja sam papu radila ljetos u 7 mjesecu i bio je uredan i sad na zadnjem pregledu mi je svejedno ponovila papu i briseve...
url=https://lilypie.com]
Cure boja ko boja nije stetna za plod, bitni su hormoni koji mogu napraviti vraga.
Evo upravo to sta je sierav napisala , ne prima isto, moze ne primit nikako, moze promjeniti boju, moze izgoriti kosu… zato frizerke prema trudnicama moraju bit pazljivije i stalno kontrolirati.
Drugo je, da moze i vama smetati, smrditi.
Tako da. Ja preporucam pramenove sa bojama osim ako ste bas baby plavuse.
Nikita bas sam jucer odlucila da ja vise nista u vezi sebe ne pisem, ako imate kakvu temu da mogu odg dobro ako ne nis.
Znaci nitko vec duze ni ne odg na moj post,kao da nije napisan, i to bas bode u oci.
Hvala sta si se sjetila evo 🙂
Nisam, jastucnica se danas pere jucer sam sve spakirala u masinu ali naravno nisam je upalila 😂
Bebac, razumijem da si se osjećala kao netko tko nije dio skupine jer sam se i ja par puta našla u takvoj situaciji, posebno u zadnje vrijeme kada se jako puno piše i puno nas je pa cure jednostavno preskoče, vjerujem nenamjerno jer i samoj mi se ne da čitati sve pa često preskočim sve i pročitam samo zadnje. Nemoj to sebi uzimat k srcu jer ne bi trebalo biti osobno. I mene se nekidan napalo, da sam bezobrazna i slično, a samo sam pokušavala nakon petog puta što sam potvrdila da smo došli do odgovora i što sam objasnila zašto cura mora odmah na komplikacije, i dalje to napisati na malo drugačiji način pa sam ispala svakakva. Razumijem te u potpunosti ali nemoj se osjećati tako ❣️
Ja sam papu i briseve obavila u 9.mj. Bila uredna. Nije mi spominjala da će ih ponavljati u skoro vrijeme.
Cure evo da se javim da smo bili na 4D i da je sve super, imamo 425 grama i prijavljujem deckica 💙, napokon smo saznali spol, nas mali ljenivac 👶,
Ante 💙 Maro 💙
Svea znaci ne zele ti isplatit i gotovo? Ma da, skrtice, a kolike silne novce rasipaju na sebe u gradu
Amber ja sam radila briseve ljetos prije postupka i radit ce mi ih iduci tjedan..nadam se da ce biti uredni
Bebac jel sad ovaj koji imas sa maminmalcek.si ili?
Anja ne znam stvarno, ja sam shvatila da cu svaki mjesec primit punih 4257kn jer mi je placa veca od toga..
Dana sjecam se da se tebi nije snizavalo, nadam se da ce ti se snizit sad pod vecom dozom, ali ako su ti rekli da ne brines onda ni nemoj!
Zaraa hahahah prascic na raznju jesi sad onda ko peceni onako obrgrljen krumpirima/jastukom?
Cure evo da se javim da smo bili na 4D i da je sve super, imamo 425 grama i prijavljujem deckica 💙, napokon smo saznali spol, nas mali ljenivac 👶,
Aaaa napokon ste saznali!! Cestitam od srca draga
Ma sto budemo dalje tipkale i druzile bit ce nam lakse popamtiti, sad je sve to jos konfuzno, barem meni. Pokusavam odgovoriti na pitanja koja znam, ono sto ne znam ne odgovaram ali mi je zato uvijek drago procitati o dobrim i uspjesnim pregledima i kad netko sazna spol ❤ U prvoj trudnoci sam stekla divna prijateljstva s nekoliko zena koja i dan danas nakon vise od 13 godina traju, druzimo se i dalje, putujemo zajedno, pomazemo si u najtesim zivotnim situacijama, prolazimo skupa sve etape njihovog odrastanja... nisam ni sanjala da ce se takvo nesto izroditi iz tipkanja po forumu...
Sto se tice briseva , vecina ginekologa to ne radi po defaultu nego tek ako postoje neki simptomi ali se obavezno rade pred kraj trudnoce jer u slucaju bakterije mora se popiti antibiotik da ne vi doalo do bebe prilikom poroda. Meni je napravio urinokulturu tek u ponedjeljak nakon sto sam rekla da preucestalo mokrim i imam pritisak. Nisu mi radili toxoplasmosu jer ne diram meso i nemam macku niti ih imam u blizini.
Bok žene..znaci ovako, moja prica je da sam u 8.mj.2019. imala spontani u 7.tj..tada mi je beta bila 26000..a danas, kad sam tocno 6 tj opet trudna i beta mi je danas 51000..u petak idem na prvi ultrazvuk, pijem dupaston tablete 3 puta dnevno jer zadnjih tj dana imam smedi iscjedak do 6 kapljica dnevno,..uglavnom zanima me dali beta moze biti previsoka? Ili mi je prvi put bila preniska? Ili su to jednostavno normalne oscilacije i ne mogu usporedivat orvu i drugu trudnocu? Hvala unaprijed na odgovoru ili savjetu...😊😍
Dora bas to, necu se zamarati vise, kontroliram i drzimo pos nadzorom, vise od toga ne mogu 😀
Tonka cestiram na deckicu 💙
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji