LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    22. Siječanj 2020. 18:44

amber

Ej cure zamima me nesto dali ste radile briseve papu itd na pocetku tridnoe i dali ste poslje obnavljali ko je u visim tjednima meni je 12 imala sam sve napravljeno 2 miseca prije nego sam ostala trudna i niko nista jos nije ponovia pa me to zanima kalo je kod vas?

Papu i briseve radila u 8mj i nismo ponavljali. Pitat cu da na iducem napravimo briseve.

💙

🌼TiKi🌼
    22. Siječanj 2020. 18:50

amber, ja sam radila prije postupka i jedno i drugo, mislila sam da cemo ponavljati, ali dr kaze da nema potrebe. Kasnije cu svejedno traziti da mi ponovi sve briseve. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Bebac24
    22. Siječanj 2020. 18:50

Zaraa

Bebacnece da otvori link, vidim da je stranica s mania, tu sam ja svoj narucila, 230 kn cini mi se sa dostavom, al za moj gust premekan, pa san ga sama "popunila" a sta se tice oblika divota, muz kaze da se vise ne okrecem po krevetu ko citiram: prascic na raznju 😂😂

Mora bit neka caka 😂 al vj da je duzina taman vjerujem. Veceras isprobavam ovog novog,ako ne bude valjao narucujem ovog 😂

anja1707
    22. Siječanj 2020. 18:51

Pozdrav curke; zanima me isplata na komplikacija kako se računa? Ja sam danas predavala i žena munje rekla da kolika mi je satnica to se pomnoži za mjesečnom satnicom koliko kora biti i da je to taj iznos. Znaci svaki kraći mj ispada onda manja isplata; jer kod plaće mi je uvijek isto bilo jer bio mjesec od 31, 30 ili 28 dana. Malo mi je to nejasno 🤔

• lola777
    22. Siječanj 2020. 18:53

amber

Ej cure zamima me nesto dali ste radile briseve papu itd na pocetku tridnoe i dali ste poslje obnavljali ko je u visim tjednima meni je 12 imala sam sve napravljeno 2 miseca prije nego sam ostala trudna i niko nista jos nije ponovia pa me to zanima kalo je kod vas?

Ja sam ih radila 3 mj prije trudnoce.Dosad mi ih jos nije radila, a volila bi da mi ih napravi pa cu joj napomeniti. U prosloj trudnoci radila mi ih je tek oko 32 tj.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

dana130
    22. Siječanj 2020. 18:54

Dora4

Flo

Dora4

Flo, isto mislim da tak secer nije tolika frka..vise mi se cini da ti je tsh visok, granicno..nemas trakicu dolje pa ne vidim koji si tjedan?
    U prvom tromjesecju je gornja granica 2.5, u drugom i trecem tromjesecju gornja granica 3., iskreno mislim ako se narucis negdje endokrinologu da ce ti sigurno dat lagano terapiju da to doveses u red..puno nas je ovdje na terapiji eutyrox 25, to je mala doza, a u par tjedana fino snizi i drzi pod kontrolom!tako da evo, moj dobronamjeran savjet bi bio da ti endokrinolog pogleda taj nalaz!

Sutra 10 tjedana, tako da je tsh iznad gornje granice. Hvala na savjetu 🥰. U petak idem na pregled kod ginekologice u bolnicu, pa ce mi vjerojatno i dati interne uputnice za daljnju pretragu.

Nema na cemu, ako i ne da sama os sebe, svakako pitaj za TSH, neki ginekolozi u bolnicama jako dobro znaju i ovaj endokrinoloski dio pa i sami znaju odmah propisat terapiju!

Ne znam od kud si pa pisem za Zg i ne znam u kojoj si bolnici, ali tu uputnicu ti moze slobodno dati i tvoj socijalni ginekolog.
    Trazi odmah D1 uputnicu da ne moras nahodavat okolo, ovako te oni uzmu pod svoje i izdaju uputnice za vadjenja krvi(vadis onda kod njih uvijek) i za preglede! Ne moras hodat vise nikome okolo po nove uputnice i ne znam sto…
    Kao trudnica jako brzo dodjes na red u Vinogradskoj.
    Ugl, u Vinogradskoj je predivna endokrinologica dr.Davorka Herman Mahečić :)

Cure, evo da  ija podjelim svoju pricu sa stitnjacom. Vec sam dio pisala al nema veze 😂 uglavnom, meni je tsh prije trudnoce bio 4.47

Cim sam saznala za trudnocu otisla vadit nalaze i kod doktora. Tsh opet 4.46. Doktorica kaze ne treba terapija, ja u panici,  8 tjedan a ona kaze nista. Nakon tjedan otisla privatno, on dao terapiju euthyrox 25,kontrola za 4 tjedna. Nakon 4 tjedna i uz terapiju tsh 4.6. Povecana doza na 50 i kontrola za 6tjedana. To je bilo prije tjedan dana. Danas sam otisla kod 3 dokt. (endokrinologice) za nju sam cula preporuke. Prvo mi je rekla da nije sve crno ili bijelo, da su i jedan i drugi doktor u pravu. Da nije isto kome je prije trudnoce tsh bio povisen i meni kojoj je bio u granicama. 

Baby girl 💜

• anav05
    22. Siječanj 2020. 18:54

amber

Ja sam papu radila taman kad sam dosla na prvi pregled jer mi je po rasporedu i bio tako.
    Ostale sam radila prosli tjedan, bila sam 16+2 trudna.
    Evo bas su danas dosli nalazi i sve je odlicno😊

dana130
    22. Siječanj 2020. 18:56

Da nije isto ako smo imali problema sa zacecem, ako je bila potpomognuta oplodnja i jos mnogi faktori.  Osim toga, meni su anti TPO poviseni pa i to se gleda, da ima vise faktora. Takoder je rekla da je jedno autoimuna bolest stitnjace, a drugo subklinicka autoimuna bolest sto ja imam. Radila mi je i EKG i to je uredno. Evo nisam mogla krace. Jedino sto se svi 3 slazu je da nema razloga za brigu i paniku, s tim da jedan daje terapiju jedan ne, a treca je rekla nek pijem kad sam pocela ali da nemam razloga za brigu i da uzivam u trudnoci. 
    Komentar je predugacak pa je u 2 dijela 😀

Baby girl 💜

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Siječanj 2020. 19:07

Amber ja sam papu radila na pocetku trudnoce. Nalaz nije bio bajan. Tako da mi je rekla svakako kasnije ponoviti test da vidimo da li se nesto pogorsalo ili ostalo isto.  Sljedeci tjedan idem na pregled i mislim da ce ponoviti papu. Tog me jedino strah i mrzim cekati te rezultate!

19+5
    Polly
    22. Siječanj 2020. 19:18

Ja sam briseve napravila na prvom pregledu sa 6tt, papu mj dana prije nego što sam ostala trudna. Briseve planiram opet traziti uskoro.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.