Polly baš smo se raspisale pošteno, daj si zamisli koliko ćemo do poroda ispisati 😳😳😳
Mislim da nam još 2 nastavka ljetnih beba ne ginu. I to nije samo do poroda, a tek nakon kad krenemo s tisuću pitanja?? 😆🥰
Samo info za curke koje čekaju nalaze iz laboratorija:
Sve je dostupno na https://portal.zdravlje.hr, morate se prijaviti s čim se inače prijavljujete (ja koristim token od erste banke), i tamo mozete vidjeti sveeee nalaze krvi, pretrage, gdje god ste bile :)
Ma nema šanse odgovoriti svima, osim ako netko nema baš konkretno pitanje ili ako se ne raspravlja o određenoj temi. Ja nekad nisam kompetentna da nešto odgovorim, ili nemam nikakvo pitanje, pa samo napišem nešto čisto da se javim, da znate da sam još aktivna :)
Što se tiče farbanja, doktorica mi je rekla bez pramenova tj. blajha. Ja se toga pridržavam. Kosa mi preloše izgleda i sad ću vjerojatno na jedno jače šišanje. Ne želim se izlagati blajhu. Čak mi je i frizerka rekla da mi ona ne savjetuje.
Samo info za curke koje čekaju nalaze iz laboratorija:
Sve je dostupno nahttps://portal.zdravlje.hr, morate se prijaviti s čim se inače prijavljujete (ja koristim token od erste banke), i tamo mozete vidjeti sveeee nalaze krvi, pretrage, gdje god ste bile :)
Opaaa, hvala na ovome, nisam imala pojma, imam e-građane, ali nikad ne koristim
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ma nema šanse odgovoriti svima, osim ako netko nema baš konkretno pitanje ili ako se ne raspravlja o određenoj temi. Ja nekad nisam kompetentna da nešto odgovorim, ili nemam nikakvo pitanje, pa samo napišem nešto čisto da se javim, da znate da sam još aktivna :)
Što se tiče farbanja, doktorica mi je rekla bez pramenova tj. blajha. Ja se toga pridržavam. Kosa mi preloše izgleda i sad ću vjerojatno na jedno jače šišanje. Ne želim se izlagati blajhu. Čak mi je i frizerka rekla da mi ona ne savjetuje.
Upravo to. Previse nas je i dok procitam sve nema teorije zapamtit kome sta odgovorit. A isto tako volim odgovorit samo na ono sta sigurno znam,na neko konkretno pitanje.
Al svaki dan citam sve i pratim. :)
Meni su ovde u njemackoj rekli da me ne zele bojat niti da udisem tu boju.. Ja sam se nazalost onda samo osisala ovde i unakazili su me ajme meni. 😄😄😄😄😄 Ma briga me.. Ionako je vezem uvik, ne mogu je podnit na licu.
Polly da, u pravu si kad krenemo s pitanjima o dojenju, bebama... 😍
Malina hvala na info, nisam to znala uopće!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure uopce nisam htjela da se sad pravdate, ni ja ne odgovaram svima, ispalo je da vec moja 3-4 posta nisu dozivljena bas od ni jedne sta god ja napisala.
Znam ja da nas je puno i ne zamjeram ja nikome.
Samo kazem da nemam volje vise pisati nesto o sebi.
Citam vas ,odgovorim i ja samo tamo di imam nesto za napisati .
Super ovo za e gradani, nisam ni znala da to imamo 🙂
Za stranice, meni jos sve funkcionira super nista ne steka.
Hej cure.. Smije li se koristiti sprej za nos?? Ja od jucer ne mogu pisnut na nos i kisem neprestano 🤧🤧
Sreca temperature nemam ..
To sam i ja proucavala prvi put kad me uhvatila prehlada u trudnoci. Moja gin. mi je odg da ako kapi sadrze efedrin onda ne. Kapala sam si u nos kad stvarno nisam mogla disati i navecer da mogu spavati. Inhalirala sam se sa fiziološkom otopinom ali s tim moras biti uporan par puta dnevno jedno dan dva da se stanje popravi. Ja imam inhalator koji je stvarno izvrstan, cestice pare su sitne ispod 3 mikrona. Dopiru u gornje i donje disne puteve.
Mogu reci da me inhalator uvijek izvukao i popravio stanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji