Ej cure zamima me nesto dali ste radile briseve papu itd na pocetku tridnoe i dali ste poslje obnavljali ko je u visim tjednima meni je 12 imala sam sve napravljeno 2 miseca prije nego sam ostala trudna i niko nista jos nije ponovia pa me to zanima kalo je kod vas?
Ista stvar,sve radila u 7 mj i nakon toga nista.
Kad sam spomenula dr.papu ona je rekla ,a cemu nebi vas pustio dr u ivf da nije nesto u redu.
E sad bas bi volila da napravimo opet,spomenut cu joj na sljedecem pregledz
Bok žene..znaci ovako, moja prica je da sam u 8.mj.2019. imala spontani u 7.tj..tada mi je beta bila 26000..a danas, kad sam tocno 6 tj opet trudna i beta mi je danas 51000..u petak idem na prvi ultrazvuk, pijem dupaston tablete 3 puta dnevno jer zadnjih tj dana imam smedi iscjedak do 6 kapljica dnevno,..uglavnom zanima me dali beta moze biti previsoka? Ili mi je prvi put bila preniska? Ili su to jednostavno normalne oscilacije i ne mogu usporedivat orvu i drugu trudnocu? Hvala unaprijed na odgovoru ili savjetu…😊😍
Bok :) mislim da su oscilacije normalne, nemoj usporedjivat jer stvarno nema pravila...bilo bi najbolje i najpouzdanije da ponovis betu prekosutra, morala bi se poduplat! Zao mi je sto si prosla ljetos i od srca ti zelim urednu i uspjesnu trudnocu ovaj put! Ostani s nama, zbilja je nekako lakse u drustvu koje prolazi kroz istu stvar, javi nam lijepe vijesti u petak
Dora, da…samo su rekli da je sve što možemo ostvarit navedeno u kolektivnom ugovoru. 😏🙄
Da, to su isto rekli i ovoj prijateljici, nisu obavezni i dovidjenja! ma nek je sve zlo u tome...glavno da su bebaci dobro
Bok žene..znaci ovako, moja prica je da sam u 8.mj.2019. imala spontani u 7.tj..tada mi je beta bila 26000..a danas, kad sam tocno 6 tj opet trudna i beta mi je danas 51000..u petak idem na prvi ultrazvuk, pijem dupaston tablete 3 puta dnevno jer zadnjih tj dana imam smedi iscjedak do 6 kapljica dnevno,..uglavnom zanima me dali beta moze biti previsoka? Ili mi je prvi put bila preniska? Ili su to jednostavno normalne oscilacije i ne mogu usporedivat orvu i drugu trudnocu? Hvala unaprijed na odgovoru ili savjetu…😊😍
Hey mislim da ne moze biti prevelika.
Ovo su ili dvojcki ili se dobro ugnjezdilo😊
Sretnoo do kraja🤗😍
Ja sam valjda uspila preletit postove, jutri preko posla vise pratim, popodne sam u sto obaveza.
Bebac sorry i meni se to prije dogadjalo ali evo iskreno kontala sam da nije nista strasno, da mi je bitno ponovo bi pitala! Ali sigurno da nije lijepo kad se to vise puta ponavlja 😩!
Vrapcic radim, zasada nisam imala problema nikakvih, uredski posao pa mi glupo otvarati komplikacije!
Ja sam papu radila od 2 mjeseca 3 ili 4 puta jer mi nije bila uredu pa sam ponavljala , zadnju sam radila prije nego sam zatrudnila i sve mi je bilo ok tako da mislim da nece ponacvljat! A osim brisa za streptokok ne znam da moja ginekologica radi!
Hvalaaa..odmah mi je lakse..i ostat cu sa vama ovdje..Bogu hvala da sam naišla na ovako nešto..♥️
Hvalaaa..odmah mi je lakse..i ostat cu sa vama ovdje..Bogu hvala da sam naišla na ovako nešto..♥️
Držimo fige da sve bude u redu, svakako nam javi novosti u petak! 🥰
Cure evo da se javim da smo bili na 4D i da je sve super, imamo 425 grama i prijavljujem deckica 💙, napokon smo saznali spol, nas mali ljenivac 👶,
Čestitam na deckicu💙🎉🥰
💙
Ja sam vadila 21 dan nakon, to bio negdje 5tj ako dobro racunam i bila mi beta 14 000, ona bi jos bila puno visa za tjedan dana.
Tvoja beta mi se cini super, a mozda su i duplici🥰javi
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji