Curke što mislite da otvorimo novu / istu temu ako vam je sporije malo ovako? Meni je za sad još ok. Jeste li vidjele da smo prošle 1000.stranica 😍
Daaa, nedavno sam prognozirala kad smo bile na 800 da nam treba 2 tjedna da dođemo do 1000, ali mislim da nije prošlo 2 tjedna 😂 Meni ne šteka ništa još
Curke što mislite da otvorimo novu / istu temu ako vam je sporije malo ovako? Meni je za sad još ok. Jeste li vidjele da smo prošle 1000.stranica 😍
Daaa, nedavno sam prognozirala kad smo bile na 800 da nam treba 2 tjedna da dođemo do 1000, ali mislim da nije prošlo 2 tjedna 😂 Meni ne šteka ništa još
Zapravo jee, baš sma našla komentar hahah sutra točno 2 tjedna 😄😄😄
Polly Ja sam sebi stavljala na prsa dopler i cuju se jace otkucaji i odmah ih ocitava brojkama, a kad bebine nadem treba mu duze i prikaze samo na par sekundi, mozda se nisam dovoljno ispraksala. Pokazuje mi oko 140 uglavnom. Ima neki zvuk koji kao kroz vodu ide, a bebini su bas kao galopiranje, a ta dva zvuka su meni uvijek blizu. Nadam se da si me skuzila sta sam opisala🙈
Polly baš smo se raspisale pošteno, daj si zamisli koliko ćemo do poroda ispisati 😳😳😳
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ni meni jos ne steka
Bebac i ja zaboravim sto sam procitala dok dodjem do kraja citanja jer uvijek bude dosta stranica, i znam se sjetit da sam nekom nesto napisat al ne znam vise kome.. i sretan 5. rođendan!
Mi proslavili u vrticu, na kraju skoro svi bolesni pa ih je bas malo bilo. Ja doma nastavljam s pripremama. Nikako se odlucit koju kremu u tortu stavit 😄
Sto se vremena tice, nakon onih mj dana neprestane kise u rijeci, sad je vec mjesec dana milina 😊 al vidim da je kisa u najavi za vikend.. treba onda iskoristit ovo sunce jos par dana 😊
Etheral - narucila jastuk u 14h popodne, došao sljedeći dan GLS-om :) Napunjen je dobro, ne znam kakvi su ovi losiji s kojima cure nisu zadovoljne. Narucila sam i par tetra pelena od njih, pošto se ne kužim još u njihovu kvalitetu javit ću kad sve operem iz raznih dućana za jedno 2 mjeseca :D
Vrapcic meni zasad ne steka pa mozda nema potrebe jos, ali kad budemo, bilo bi super da odmah na prvoj stranici mrvičak zalijepi popis poroda
Ja sam isto zedna zadnjih par noci, imam bocu vode pored kreveta, al bas mi dodje da bi popila neki gusti od marelice, a inace uopce ne pijem te sokove samo vodu i caj od brusnice, kamilice
Mirtasiric imas i na youtube filmica kako ga zene koriste i cut ces zvuk koji bi trebala naci.
Meni isto jos ne steka forum, osim sto ja ne mogu citirat, ali to mi je tak vec dugo.
PollyJa sam sebi stavljala na prsa dopler i cuju se jace otkucaji i odmah ih ocitava brojkama, a kad bebine nadem treba mu duze i prikaze samo na par sekundi, mozda se nisam dovoljno ispraksala. Pokazuje mi oko 140 uglavnom. Ima neki zvuk koji kao kroz vodu ide, a bebini su bas kao galopiranje, a ta dva zvuka su meni uvijek blizu. Nadam se da si me skuzila sta sam opisala🙈
Ja se nisam ni sjetila na prsima testirati svoje otkucaje 😆 E pa to je to, ovo ko voda pupkovina, a galopiranje srčeko 😄 Ma ako je 140 to je to, dovoljno i par sekundi da uhvati i mirna si 😊
lola to je u Njemackoj. Imamo samo 3 ultrazvuka od osiguranja, a ako zelimo jos, moramo sami placati. Ovdje osiguranje pokriva samo ono sto je zaista neophodno u trudnoci, da bi se sto manje cackalo, ali mnogi doktori i mi pacijenti, smatramo da je to premalo pa vecinom svi kupimo paket sa jos par ultrazvukova.
Ovisi kako gdje, i ja sam u Njemačkoj pa svaki puta imam ultrazvuk. Do sada nisam ništa platila još. Valjda ovisi i o ginekologu.
Sortiraj odgovore
Najstariji