Kaktusica ja sam zvala danas svoje u obracun place. Kazu da ce mi isplatiti tih 3300 polovicom iduceg mjeseca. Zupanijska bolnica je u pitanju, znaci da i ti imas pravo pa ganjaj to dok ti ne daju sto ti pripada.
Sto se tice tog ignoriranja, puno nas je, ja ako ima puno i ne stignem procitati, a isto tako kad nesto kazem ne dobijem odgovor, al znam da nije namjerno. U moru postova je tesko sve vidjeti. Bitno da smo tu jedna za drugu kad su ozbiljne stvari u pitanju i da si kratimo vrijeme. 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Već se pisalo o grupi na fejsu prije, mozda su cure i napravile. Dosta nas nema fejs, neke žele ostati anonimne pa smo tu i dalje...
Fejs nemam, a i nisam previše aktivna tako da odlučite same 😊 Negoooo, mene zanima jel koga bole koljena dok lezi na boku? Po noći me budi ta bol, sad mi neda zaspati i tako..
Imate na fejsu grupu ljetne bebe 2020 pa tko zeli moze se pridruziti.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bebac definitivno nije namjerno, nesto vidim, nesto propustim, na nesto ne znam odgovor...nekad sam.u guzvi i tako...
Meni jos ne steka
💙
Samo info za curke koje čekaju nalaze iz laboratorija:
Sve je dostupno nahttps://portal.zdravlje.hr, morate se prijaviti s čim se inače prijavljujete (ja koristim token od erste banke), i tamo mozete vidjeti sveeee nalaze krvi, pretrage, gdje god ste bile :)
Hvala za link, nisam uopće znala za to.😊
Bebac, slažem se s curama, stvarno nas je puno i vjerujem da mnoge, kao i ja, niti ne uspiju sve pročitati, nešto što pročitam se i izgubi u moru ostalih informacija, a o trećem pak nemam nikakvih saznanja niti iskustava pa se ni ne javljam. Sigurna sam da je ne osvrtanje na tvoj post od strane svih nas samo slučajnost i sigurno nije bilo namjerno.
Lelibelii meni je šećer pao na pamet, drago mi je da je kod tebe sve ok, budemo vidli kakav će moj biti 🙄 Znači nisam jedina da pijuckam vodu po noći… 😁
Tranciemene ubi u pojam taj umor od nespavanja… 😳 Ajd ja sam bar doma, nadam se da si i ti, pa je ipak lakše izdržati…
Lola čestitam na curki ❤️
Blacki znači i ti vodu pijuckaš tijekom noći.. Joj i ja bi na moreee, šetala bih uz more! Uf… 🤩 Lijepo je ovim našim morskim curama! A i u Zg je danas predivnoo, sunčan dan ful 💖
Amber, Nikitadaa, takva neka čudnovata žeđ, treba se nalijevati preko dana pa bismo po noći sigurno manje pile, no mene pred spavanje baš uhvati 🙄
Hvala
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Na fejsu ima grupa Ljetne bebe 2020.. pa tko zeli ,moze se slobodno prikljuciti. :)
Etheral - narucila jastuk u 14h popodne, došao sljedeći dan GLS-om :) Napunjen je dobro, ne znam kakvi su ovi losiji s kojima cure nisu zadovoljne. Narucila sam i par tetra pelena od njih, pošto se ne kužim još u njihovu kvalitetu javit ću kad sve operem iz raznih dućana za jedno 2 mjeseca :D
Ima ih moja frendica, kaze da su joj fantasticne😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji