Mrvičak pa stvarno su budale… To je strašno.. Čekaj nadam se da ćeš dobiti 20.2. naknade za dva mjeseca?!
Trebala bi. Tako su mi rekli, valjda me neće opet zeznuti, do tada iz šupljeg u prazno. Što ću
I cure, provjerite si u kolektivnim ugovorima sto je s naknadom za bolovanje dulje od 90 dana (barem 90+1 dan). Za skole sigurno znam da imate pravo na jednokratnu isplatu od 3300 kn za takvo bolovanje, samo mozete poslat zahtjev racunovođi firme da vam se to isplati.
Vidis ja to nisam ni znala.Morat cu zvati kadrovsku.Jeli ima veze sta je proslo vise od toga?
Ne, bitno da je proslo vise od tih 90 dana
Cure koliko ćemo dobiti za rođenje djeteta? Od grada i od poslodavca? Znam da je u Zg mijenjan iznos (ali i u ostatku RH)?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bas gledam u svom kolektivnom, imam i ja to pravo, drzavna firma. Znaci nakon 90 dana zovnem racunovodstvo i samo im napomenem?
Da Kaktusica. Samo ih podsjeti i to je to.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic nas grad daje za drugo dijete 3.500,00kn i jos ona drzavna naknada je 2.328,20kn.
Kod mene na zalost nema tih 3300 nakon 90 dana bolovanja
Takodjer ni za rodjenje djeteta ne dobijem nista, frisku figu! Ocajno..
Od Zga bi trebalo biti 1800kn za prvo dijete (sjedne u 2 rate rasporedjeno), 3600kn za drugo i dalje, takodjer u ratama rasporedjeno..hahah da nam ne bi bilo previse odjednom
Dalje, mislim da drzava preko zdravstvenog daje 2300 za svako dijete, ispravite me ako grijesim?!
Ufff i ja sam bas neaktivna vikendom pa ae skupi dosta toga!!! Dora i Zara ( valjda sam dobro pohvatala ) drago mi je dq vam je sve ok!
Vrapcic nemam rjeci, svaku srecu vam zelim! Bas si puno toga prosla! ❤️
Kod mene sve po starom, napokon su se gljivice smirile pa cemo vidjeti do kada; a jedino mjehur radi 100% atalno 🤣🤣! Cure sta imate stariji djecu koliko ( osim ako vam je bas zabranjeno) dizete tu djecu!? Ja moram u par navrata dignut curicu, ali uvijek me strah kolko je to stetno!
Trancie jesi li ti spominjala da ti bjezi mokraca?
Ja imam starije dijete al ima preko 60kg 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji