Vikendom bas ne pratim forum i onda vas nikak popratit i ukljucit se🙈
Nama je isto malo teze s obzirom na dosta manji iznos novca kroz mjesec. Sva sreca buduce bake su se vec ponudile za kupnju opreme bebacu😅
Meni su koza i kosa i nokti super, nikad bolje☺️
Vidim da ste sve dobro... mozda nam sad krene napokon blazeno stanje o kojem svi pricaju😂
Ja sam zapravo ok, ali nikako se opustiti, jos uvijek strah i briga.
Dosta sam mirnija jer mogu na baby doppleru cut srceko, to me spasava 😃
E jel ja sad te papire za komplikacije za sijecanj moram donijeti u HZZO u periodu od 1. - 5.02. ili mogu recimo i 28.01. donijeti za sijecanj?
Žuža mozes slobodno, znaci od 25. u mjesecu za koji nosis i do 5. u iducem mjesecu..
Mrvičak bas mi je zao su te tako zaribali, mislim nevjerovatno mi je opravdanje da je osoba koja to radi na bolovanju, pa nije valjda ona jedina u cijeloj sluzbi koja zna to obracunat, sto da je ne daj Boze slomila nogu il nesto gore pa je nema mjesecima..lijeni su ko crna zemlja!
Žuža mozes slobodno, znaci od 25. u mjesecu za koji nosis i do 5. u iducem mjesecu..
Mrvičak bas mi je zao su te tako zaribali, mislim nevjerovatno mi je opravdanje da je osoba koja to radi na bolovanju, pa nije valjda ona jedina u cijeloj sluzbi koja zna to obracunat, sto da je ne daj Boze slomila nogu il nesto gore pa je nema mjesecima..lijeni su ko crna zemlja!
Ma Bože sačuvaj, jednostavno nemam komentara
Mrvičak pa stvarno su budale... To je strašno.. Čekaj nadam se da ćeš dobiti 20.2. naknade za dva mjeseca?!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvicak, i meni se to jednom dogodilo. Kao, zaboravili su. Super! Dobila sam iduci put onda dvije uplate. A mi tih mj dana nek od zraka zivimo...
Meni lice sad super, u prosloj lica i ledja katastrofa od pristeva... Oba puta decko 😁
Kod nas lijepo vrijeme, jutro iskoristili za setnju i parkic, a onda se ja uhvatila ribanja i kuhanja, sad sam mrtva umorna 🤪
I cure, provjerite si u kolektivnim ugovorima sto je s naknadom za bolovanje dulje od 90 dana (barem 90+1 dan). Za skole sigurno znam da imate pravo na jednokratnu isplatu od 3300 kn za takvo bolovanje, samo mozete poslat zahtjev racunovođi firme da vam se to isplati.
Komplikacije u trudnoci spadaju pod normalno bolovanje. Ako vam probaju prodat pricu da ne spadaju, ne nasjedajte 😉
Hvala cure na podsjetniku. Ja bih zaboravila na ovu naknadu za duže bolovanje, ne znam kako, ali bih zaboravila. Divne ste 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
I cure, provjerite si u kolektivnim ugovorima sto je s naknadom za bolovanje dulje od 90 dana (barem 90+1 dan). Za skole sigurno znam da imate pravo na jednokratnu isplatu od 3300 kn za takvo bolovanje, samo mozete poslat zahtjev racunovođi firme da vam se to isplati.
Vidis ja to nisam ni znala.Morat cu zvati kadrovsku.Jeli ima veze sta je proslo vise od toga?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji