Cure baš ste se raspisale. Ne mogu sve pohvatati. Moj savjet je da kupujete što manje popratnih stvari za bebe, u prvoj trudnoći sam imala svega, a na kraju se sve svelo na minimalno stvari.
Meni su kosa i nokti prekrasni, nikada ljepši. Sve je to do prenatalnih tableta.
Što se tiče akni i prištića i curice, ništa to ne znači. Sa svojim prvim dečkićem sam bila koma zbog akni, a nisam curicu nosila.
Meni je teško ovaj mjesec jer sam dobila pola svoje place jer sam otišla na komplikacije. A komplikacije ću dobiti tek idući mjesec. Baš nam je stiska s jednom placom praktički
Jutro cure 🙂 u trudnoci je normalna temp 37.1-.2-3.
Ali i opcenito to nije temp.
Ja se najgore osjecam kad sam bolesna i ona bude oko 37.3 ko da me vlak pregazio, zima mi bude. .a kad preraste onda sam ok hehe
Kakvo je vrijeme danas kod vas? Kod nas sunce , i cak imam zelju za setnjom tako da poslje rucka picimo malo.
Nocas sam isla kasno spavati ali sam se bar naspavala skoro pa u komadu(1budenje i odmah zaspala) . Mali spavao kod sveki pa sam ja blazeno spavala hehe
Cure baš ste se raspisale. Ne mogu sve pohvatati. Moj savjet je da kupujete što manje popratnih stvari za bebe, u prvoj trudnoći sam imala svega, a na kraju se sve svelo na minimalno stvari.
Meni su kosa i nokti prekrasni, nikada ljepši. Sve je to do prenatalnih tableta.
Što se tiče akni i prištića i curice, ništa to ne znači. Sa svojim prvim dečkićem sam bila koma zbog akni, a nisam curicu nosila.
Meni je teško ovaj mjesec jer sam dobila pola svoje place jer sam otišla na komplikacije. A komplikacije ću dobiti tek idući mjesec. Baš nam je stiska s jednom placom praktički
Ja sam bas zavidna na vasim velikim placama i velikim komp-porodiljnim u buducnosti 😭
I vjerujte da se moze ziviti i samo sa jednom placom i minimalnim naknadama sada 😭
Posto mi ginek ne da tablete kalcija i zeljeza a lose se hranim,prijavljujem extra dobar smoothie jutros:
3 velike zlice grc.jogurta
Deci mlijeka
Zlicica raw kakaa
Pola banane
Zlica chia sjemenki
Saka sumskog smrznutog bobicastog voca
Zlica meda
-->sve zmiksati i uzivati :)
Netko je bio govorio p nekontroliranom mokrenju. Meni je nekakav pritisak i onda odem na wc i nakon sto se dignem ispustim jos malo mokrace ili npr. dok hodam samo mi pljusne bez najave. Sutra idem.kod ginekologa, trazit cu i urinokulturu. Odmah sam se prepala da nije plodna voda
Mrvičak znam kako ti je, i ja dobijem pola od svoje place, a imam kredit jos 🙄. Ali dobro, mi smo se izorganizirali nekako i stavili na papir troskove do rođenja bebe pa cemo nekako progurati.
Malina cini mi se bas fin taj smoothie, morat cu probati.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Malina super je taj smoothie, ja ih pijem jos otkad sam bila vegeterijanka. Stavim ananas, bobicasto voce, pola banane, zlicicu kokosovog brasna (ne onog za kolace nego pravog), 2dcl bademovog ili rizinog mlijeka, cejlonski cimet i zlicica chie.
Mrvicak i ja cu dobiti puno manje, ali sto cemo, izdrzat cemo sve...meni nije strasno jer nemsmo bas neke kredite, nesto sitno...kaze mi svekrva da taj iznos nisu mijenjsli najmanje 15god, katastrofa...sve se mijenja, ali komplikacije nikako
💙
Mrvičak znam kako ti je, i ja dobijem pola od svoje place, a imam kredit jos 🙄. Ali dobro, mi smo se izorganizirali nekako i stavili na papir troskove do rođenja bebe pa cemo nekako progurati.
Malina cini mi se bas fin taj smoothie, morat cu probati.
Neću ja dobivati pola plaće, nekih 1500 kn će mi biti manja primanja na komplikacijama, već sam u pola mjeseca otišla na komplikacije, a ovaj mjesec mi je preskočena uplata. Znači dobiti ću dvije uplate idući mjesec, ali treba izdržati do kraja drugog
Ma kuzim te... Al svejedno i 1500kn fali. Nikako da to malo povecaju 🤔
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji