Fosfomycin HEXAL 3g, to je neki prasak koji se otopi u vodi.
Pregledao je sve i sve je okej, infekcija se pokazala u urinu. Ja to nebi ni spomenula jer sam pripisivala trudnoći, ali kad me pitao par pitanja onda mi je postalo jasnije da stvarno prečesto idem na wc i da to nije zbog trudnoće.
Nadam se da ti nije voda ni ništa strašno. Možda samo neka infekcija isto, ipak smo sad puno osjetljivije.
Skakavac u 2 misec ces dobiti placu od poslodavca za onoliko dana si radila u 1 misecu, a 18-20 drugog ces dobiti komplikacije za ostale dane u misecu pod uvjetom da si predala papire hzzo do 5.2.
URL = https: //lilypie.com]
Dorapodnese se zahtjev hzzo i oni ti produze porodiljni nakon navrsene djetetove 1g. za onoliko dana koliko si rodila prije.
Dobro je znati👌👍😊
💙
Pozdrav curke!
Ja sinoć ranije zaspala, a probudila se u 5 ujutro ko kakav luđak 🙄 I strganaaa sad kao da sam se sinoć napila, tak se osjećam 😂😂😂😂
Što se financijskih naknada tiče kod nas je to žali Bože... Kao da smo kažnjene jer smo ostale trudne 🙄 A zapravo bi nas trebali s financijama dodatno potaknuti, da bar tu nemamo briga, a ima ih na sve strane, to sve znamo 🤷♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dorapodnese se zahtjev hzzo i oni ti produze porodiljni nakon navrsene djetetove 1g. za onoliko dana koliko si rodila prije.
Hvala ti, to sam cak uspjela iskopat..ali nigdje ne pise za novce.
Jel znas mozda i tu informaciju?
Znaci zanima me ocu li u tih godinu + dane do punog termina dobiti 45dana+6mjeseci svoje prosjecne place i ostale mjesece 5653kn ili ce mi nastavit isplacivat komplikacije pa kasnije porodiljni i onda kad djeca napune 6mj me prebacit na 5653 bez obzira sto recimo nisam ovih 45 dana prije dobila? 🙈 i naravno, svaka cast ako uspijes razumijet sto je pisac htio rec
Citan o komplikacijama.. Moze li mi neko ukratko objasnit isplatu. Ja sam u drzavnoj firmi i ic cu na komplikacije za tjedan dana. Satrale mučnine, a posal je takav da san mogla odma ic.. Kada isplaćuju ako npr od 28.1.krenem na komplikacije
Trebala bi dobiti oko 20.2. Ali i ja sma trebala dobiti jer sam predala prije 5.-og u mjesecu, pa mi nisu isplatili. Zvala ured, kažu jer je službenica koja to obrađuje bila na bolovanju. Tako da ja sada jadna čekam do 20.2.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji