LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frau
    19. Siječanj 2020. 11:57

Fosfomycin HEXAL 3g, to je neki prasak koji se otopi u vodi. 
    Pregledao je sve i sve je okej, infekcija se pokazala u urinu. Ja to nebi ni spomenula jer sam pripisivala trudnoći, ali kad me pitao par pitanja onda mi je postalo jasnije da stvarno prečesto idem na wc i da to nije zbog trudnoće.  
    Nadam se da ti nije voda ni ništa strašno. Možda samo neka infekcija isto, ipak smo sad puno osjetljivije. 

Lordy
    19. Siječanj 2020. 12:01

Skakavac u 2 misec ces dobiti placu od poslodavca za onoliko dana si radila u 1 misecu, a 18-20 drugog ces dobiti komplikacije za ostale dane u misecu pod uvjetom da si predala papire hzzo do 5.2.

URL = https: //lilypie.com]

Skakavac
    19. Siječanj 2020. 12:03

TiKi92, Lordy hvala na odgovorima  :) 

Rose1
    19. Siječanj 2020. 12:06

Lordy

Dorapodnese se zahtjev hzzo i oni ti produze porodiljni nakon navrsene djetetove 1g. za onoliko dana koliko si rodila prije.

Dobro je znati👌👍😊

💙

kaktusica
    19. Siječanj 2020. 12:12

Frau hvala ti na odgovoru 😘

Vrapčić123
    19. Siječanj 2020. 12:12

Pozdrav curke!
    Ja sinoć ranije zaspala, a probudila se u 5 ujutro ko kakav luđak 🙄 I strganaaa sad kao da sam se sinoć napila, tak se osjećam 😂😂😂😂
    Što se financijskih naknada tiče kod nas je to žali Bože... Kao da smo kažnjene jer smo ostale trudne 🙄 A zapravo bi nas trebali s financijama dodatno potaknuti, da bar tu nemamo briga, a ima ih na sve strane, to sve znamo 🤷‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Frau
    19. Siječanj 2020. 12:16

Kaktusica, nema na čemu. Javljaj situaciju. Sretno 😘😘

Dora4
    19. Siječanj 2020. 12:28

Lordy

Dorapodnese se zahtjev hzzo i oni ti produze porodiljni nakon navrsene djetetove 1g. za onoliko dana koliko si rodila prije.

Hvala ti, to sam cak uspjela iskopat..ali nigdje ne pise za novce. 
    Jel znas mozda i tu informaciju?
    Znaci zanima me ocu li u tih godinu + dane do punog termina dobiti 45dana+6mjeseci svoje prosjecne place i ostale mjesece 5653kn ili ce mi nastavit isplacivat komplikacije pa kasnije porodiljni i onda kad djeca napune 6mj me prebacit na 5653 bez obzira sto recimo nisam ovih 45 dana prije dobila? 🙈 i naravno, svaka cast ako uspijes razumijet sto je pisac htio rec 

19. Siječanj 2020. 12:36

Skakavac

Citan o komplikacijama.. Moze li mi neko ukratko objasnit isplatu. Ja sam u drzavnoj firmi i ic cu na komplikacije za tjedan dana. Satrale mučnine, a posal je takav da san mogla odma ic.. Kada isplaćuju ako npr od 28.1.krenem na komplikacije

Trebala bi dobiti oko 20.2. Ali i ja sma trebala dobiti jer sam predala prije 5.-og u mjesecu, pa mi nisu isplatili. Zvala ured, kažu jer je službenica koja to obrađuje bila na bolovanju. Tako da ja sada jadna čekam do 20.2.

Lordy
    19. Siječanj 2020. 12:36

Dora ne znam🤔

URL = https: //lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.