Ma kuzim te… Al svejedno i 1500kn fali. Nikako da to malo povecaju 🤔
Ma da... I 500 kn znači. Ništa, izdržati ćemo tamo do 5/6 mj kada će nam krenuti porodiljni. Mene hvata tamo oko 1.6.ulazak u porodiljni i prelazak s komplikacija. Mogu misliti kako je ženama koje spadnu sa 7 tisuća i dalje na ovih 4200. Stvarno nam je pronatalitetna politika koma. A s druge strane žene se jadne tjeraju raditi i onda kada ne bi trebale pa sve to povlači za sobom rizike. U Njemačkoj postoje firme koje žene odmah šalju na komplikacije jer je opis radnog mjesta takav da može biti smetnja trudnoći, ali ne srozavaju baš toliko prosjek placa.
Hej curke :)
Vidim da ste jutros u lovici, odnosno nedostatku iste..i mi smo u stisci od kad su komplikacije, krediti i rezije i svi troskovi i dalje idu, a primanja su se osjetno smanjila..
Izdrzat cemo, nema druge..jel zna slucajno koja od vas koje ste vec rodile ili ako je koja proucavala, sto se dogadja ako rodimo ranije, prije termina? Jel nam se zatvore komplikacije i krene prije porodiljni ili kako? Zanima me jel nas hzzo zakine za onih 45dana prije poroda i 6mj prosjecnih placa ili se to jednostavno produzi za toliko za koliko je porod bio raniji?
Nadam se da ste mi sve dobro danas!
Kaktusica, i mene to pati, ginekolog mi je dao jednodnevni antibiotik i stanje se momentalno popravilo. Ali nakon 2 dana opet ista stvar, onda sam krenula s brusnicama i puno, puno vode i sad ide na bolje. Ako se ne popravi do utorka idem opet kod njega. U subotu idemo na put i htjela bi to dovesti u red sto prije, zbog svega.
Cure drage ja vam od iduceg mjeseca krecem dobivat komplikacije i jako smo se organizirali jer oboje imamo kredit. Ja doslovno 3000 kn gubim mjesecno na dalje jer sam imala jako lijepu placu u skladu s obujmom posla. Zato smo dugo godina se posvetili svemu ostalome da si omogucimo dom i sada napokon bebicu prigrlimo. Sve se moze
Kaktusica, imene to pati, ginekolog mi je dao jednodnevni antibiotik i stanje se momentalno popravilo. Ali nakon 2 dana opet ista stvar, onda sam krenula s brusnicama i puno, puno vode i sad ide na bolje. Ako se ne popravi do utorka idem opet kod njega. U subotu idemo na put i htjela bi to dovesti u red sto prije, zbog svega.
Koji antibiotik ti je dao? Jel te pregledao da vidi da.nije plodna voda? Joj, bas sam prestrasena, stalno nesto... Probat cu i ja s brusnicama a vodu pijem non stop, sad jos i cesce.
Hej curke :)
Vidim da ste jutros u lovici, odnosno nedostatku iste..i mi smo u stisci od kad su komplikacije, krediti i rezije i svi troskovi i dalje idu, a primanja su se osjetno smanjila..
Izdrzat cemo, nema druge..jel zna slucajno koja od vas koje ste vec rodile ili ako je koja proucavala, sto se dogadja ako rodimo ranije, prije termina? Jel nam se zatvore komplikacije i krene prije porodiljni ili kako? Zanima me jel nas hzzo zakine za onih 45dana prije poroda i 6mj prosjecnih placa ili se to jednostavno produzi za toliko za koliko je porod bio raniji?
Nadam se da ste mi sve dobro danas!
Vidiš dobro pitanje. Mislim da nas neće zakinuti
Dora podnese se zahtjev hzzo i oni ti produze porodiljni nakon navrsene djetetove 1g. za onoliko dana koliko si rodila prije.
URL = https: //lilypie.com]
Ima li koja noćna ptica? 😪 Jeli tjelesna temperatura od 37.1 za zabrinut se? Imam je vec drugi dan, uz ocitu prehladu i začepljen nos.. Ako ne prođe do ponediljak, u doktora cu. Jel ima ko iskustva
Nemoj se uopće brinuti radi te temperature. Meni su u bolnici svaki dan ujutro i popodne mjerili, uvijek je bila 37,1/37,2, no uopće je nisu vodili kao povišenu.
Meni je od 5tt do 13 bila takva temp.
Dr.rekla u trudnoci je normalno da je mrvu povisena odnosno ovakva
Ne brinite
Citan o komplikacijama.. Moze li mi neko ukratko objasnit isplatu. Ja sam u drzavnoj firmi i ic cu na komplikacije za tjedan dana. Satrale mučnine, a posal je takav da san mogla odma ic.. Kada isplaćuju ako npr od 28.1.krenem na komplikacije
Citan o komplikacijama.. Moze li mi neko ukratko objasnit isplatu. Ja sam u drzavnoj firmi i ic cu na komplikacije za tjedan dana. Satrale mučnine, a posal je takav da san mogla odma ic.. Kada isplaćuju ako npr od 28.1.krenem na komplikacije
Komplikacije se isplacuju uvijek 20.tekuceg mjeseca za prethodni mjesec, s tim da doznake moras donijeti svaki mjesec do 5.u mj u hzzo.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji