U Kastelima daju za drugo djete 600 kn i HZZO daje oko 2300.Mislim da je to to.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Mimoza, evo bas sam ju pitala. Oko 600 € kaze da dobija, a nakon prve godine mora ici raditi. Sad ce mali napuniti godinu. Sad jel mora ili zeli to ne znam. Isto tako ne znam jel u pocetku bilo vise. Eto, ako je ona meni krivo rekla i ja sam vama.
Kaktusica a zašto samo stanovnici unutar Zidina toliko dobivaju, a ostali ne!? Bože gluposti, pa ak ste iz Du onda ste uz Du. To kao da u Zg osobe koje žive na trgu recimo dobivaju veći iznos (i to toliko veći), a ostali ne… 😂😂😂
To im je kao nekakva pronatalitetna politika da vrate mlade unutar zidina jer se jako puno obitelji iselilo. Gotovo nemoguce je zivjeti u starom gradu od turista, guzvi, buke...
Vrapcic, da fenomenalan je Jovancevic i ima super onih vjezbica za bebice na kraju knjige je, proslo je tih 5600, zato i kazem ajd bar nesto je proslo
Kaktusica, vidi jel se mozda mozes prijavit jos uvijek ili mora bit neki odredjen broj mjeseci/godina da si na adresi unutar zidina? Sta bi bilo da ste stvarno kupili nesto i da si bas zbilja preselila, a jesu skrtice ne mozes vjerovat...za isti grad dvostruka mjerila, bljak
Idem spavat curke, sutra ujutro krv vadit ...uf nisam sad vec neko vrijeme, ne da mi se, em rano dizanje em se ne mogu zabundat u nista od omiljenih pulovera nego nesto na cif da mi je lakse skinut Laku noc svima!
Sretno tko ima preglede sutra, uveselite nas lijepim vijestima
Pozz cure!
Samo da mahnemo, nemam nista pametno za reci i napisat. 😀
Dora šteta baš, bila sam sigurna da svi to isplaćuju (gradovi, općine i država).. Šteta 😔 Pa Dora ja mislim da je prošlo u Saboru tih 5600 kn. Tako da ćemo drugih 6 mjeseci to dobiti, tih 5600 kn. 😁
Rose 3300 kn je za duže bolovanje od 90 dana. Kao financijska pomoć, naknada za duže bolovanje. To plaća poslodavac jednokratno čini mi se.
Hvala puno na objasnjenju🤗😘nisam znala za to.
💙
Pula daje samo 1000! A neke puno manje općine u Istri daju puuuno više, Bale npr. čak 10 000 kuna! Baš je neki dan bio članak u našem Glasu istre kako je Pula najškrtija
Eto draga i ja sam iz Pule, jos su i povecali 2013.god kad sam rodila prvo dijete je bilo samo 500 kn…ma strasno 😒😒
MissyR, baš mi drago da je još netko iz Pule
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Pula daje samo 1000! A neke puno manje općine u Istri daju puuuno više, Bale npr. čak 10 000 kuna! Baš je neki dan bio članak u našem Glasu istre kako je Pula najškrtija
Eto draga i ja sam iz Pule, jos su i povecali 2013.god kad sam rodila prvo dijete je bilo samo 500 kn…ma strasno 😒😒
Hej i ja sam iz Pu da i to je jako zalosno jer kao grad nazalost sve uzimaju sebi😪a hoce povecat natalitet bolje bi im bilo da se ugledaju na Bale i Fazanu😉
Kaktusica a razumijem, no svejedno sigurno nije drago to čuti obiteljima koji ne žive baš u centru. No ako stigneš, iskoristi to. Tko ti može dokazati da se nisi preselila zbog blizine vrtica ili tak neka fora 😁
Dora dada, super knjiga. E baš sam te vježbice proučavala danas. Zanimljivo. A da, u pravu si 5600 će nam dobro doći. Iako su mogli više, al ajde.. I ovi je pomak.
Rose ma ništa, tu smo da pomognemo ili uputimo jedna drugu. Lakše je i ljepše ovako 🥰
Laku noć curee! Idem spavati! Sretno na pregledima sutra i javite nam lijepe vijesti 💙❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Laku noć cure!
Sretno sutra svima na pregledima!😘
P. S. Vi ste mi jedna od najdražih literatura trenutno ❤️
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji