LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    19. Siječanj 2020. 19:33

Trudy

TiKi92

Zene, sta treba za tu naknadu nakon 90 dana bolovanja? Trazim po netu i ne mogu naci. Treba li ispuniti neki papir i donijeti uz doznake, ako da tko mi ga daje?

Ne treba nista. Evenutalno napisati samostalno zahtjev za isplatom naknade ako u racunovodstvu rade problem. Inace, pravo na to se ostvaruje svake godine. Pa ako je netko mozda vec u 2019.sakupio bar 91 dan bolovanja, a ove god do otvaranja porodiljnog ce skupit jos bar 91 dan, ima pravo na dvije te naknade, jednu za 2019., drugu za 2020.

Ja sam na bo od 15.09. znaci imam pravo na dvije naknade. Budem ja natipkala za svaki slucaj zahtjev pa cu predati kad budem nosila doznake. Hvala ti puno! 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

tea1401
    19. Siječanj 2020. 19:35

Pozdrav curke.
    Nadam se da ste sve dobro❤❤ vidim o komplikacijama i novcanim naknadama se prica...
    Ja bas sutra otvaram iste..
    Na hzzo trebam na pocetku mj nositi doznake i R1 obrazac od poslodavca?treba jos sta?

Anja🌸🌸

• lola777
    19. Siječanj 2020. 19:38

MojeSve

TiKi92

Zene, sta treba za tu naknadu nakon 90 dana bolovanja? Trazim po netu i ne mogu naci. Treba li ispuniti neki papir i donijeti uz doznake, ako da tko mi ga daje?

I mene zanima!
    Ako nemam kolektivni (kod privatnika radim) jel je o duzan po zakonu ili dobra volja?

Nije duzan po zakonu.Samo njegova dobra volja hoce li ti isplatiti.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    19. Siječanj 2020. 19:43

tea1401

Pozdrav curke.
    Nadam se da ste sve dobro❤❤ vidim o komplikacijama i novcanim naknadama se prica…
    Na hzzo trebam na pocetku mj nositi doznake i R1 obrazac od poslodavca?treba jos sta?

Za prvi put ti treba kopija tekuceg racuna,doznaka i prosjek place zadnjih 6 mj.I zahtjev koji popunjavas tamo kod njih. Svaki iduci put donosis doznake najkasnije do 5. u mj.A drugu doznaku poslodavcu.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Dora4
    19. Siječanj 2020. 19:46

tea1401

Pozdrav curke.
    Nadam se da ste sve dobro❤❤ vidim o komplikacijama i novcanim naknadama se prica…

Kopiju broja tekuceg racuna da znaju di ce ti novce isplatit, znaci samo prednju stranu karticu kopiras i cini mi se da  moras jos i osobnu iskaznicu (nju s obje strane)

Dora4
    19. Siječanj 2020. 19:52

Vrapcic nazalost mi je grad poslodavac, ali takav kolektivni jadan i stalno neki dodaci kojim se sindikat odrice svega zivoga. Bila sam i prosle godine na jako dugom bolovanju i bas provjeravala za taj iznos jer mi je placa isto puno pala, ali nisu zakonski obavezni i toga se drze!  ha sta ces, sreca pa ce i to proc, presretna sam sto nam je bar drzava digla na ovih 5600 u drugoj polovici godine bebaca 

19. Siječanj 2020. 19:58

lola777

Nije duzan po zakonu.Samo njegova dobra volja hoce li ti isplatiti.

Hvala!
    Zvucalo je i predobro da bi bilo istinito 😂

Rose1
    19. Siječanj 2020. 20:12

Trudy

TiKi92

Ne treba nista. Evenutalno napisati samostalno zahtjev za isplatom naknade ako u racunovodstvu rade problem. Inace, pravo na to se ostvaruje svake godine. Pa ako je netko mozda vec u 2019.sakupio bar 91 dan bolovanja, a ove god do otvaranja porodiljnog ce skupit jos bar 91 dan, ima pravo na dvije te naknade, jednu za 2019., drugu za 2020.

Ja to ne kuzim, sta nekih didatnih 3300?

💙

Rose1
    19. Siječanj 2020. 20:12

Rijeka daje samo1500

💙

Nikita206
    19. Siječanj 2020. 20:24

Pula daje samo 1000! A neke puno manje općine u Istri daju puuuno više, Bale npr. čak 10 000 kuna! Baš je neki dan bio članak u našem Glasu istre kako je Pula najškrtija 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.