Evo i mene malo 😁
Vrapcic svaka cast stvarno! Nadam se da cete od sada nadalje plovit u mirnim vodama 😘
Sto se mama i svekrva tice, moje nisu nesto od pomoci. Ja razmisljam da si nabavim jos jednu manju skrinju pa nakuhavam kad budem dobre volje i spremam.. al mislim da nis od toga, ne znam di bi s njom😏
Dora ja sam svakako za popis stvari koje vam trebaju pa da ljudi kupe. Izbjegnete gluposti i beskorisne stvari, a vama olaksaju. Nisam ni ja za to bila prije, al sad radimo liste i za rodjendane jer jednostavno svega bude previse. Ili poklon bonovi, to mi se isto super pokazalo. Ja malo zavidim na blizicima, tako sam htjela jedne
Mi cijeli dan okolo naokolo. Sad sam mrtva umorna, jedva cekam krevet 😁
Hehe, ne znam kako sam uspjela pročitati zadnjih 50 stranica od kad sam zadnji puta bila aktivna, ali sam uspjela 😁
Imam dosta obaveza preko dana, pa vas ne stignem redovito pratiti.
Kod mene sve po starom. Mučnine su i dalje tu, ali u manjoj mjeri, smeđi iscjedak koji sam imala u srijedu trajao je samo taj dan, odnosno tu večer. Očito je bio posljedica vaginalnog ultrazvučnog pregleda...
Vrapčić, svaka čast na tvojoj hrabrosti i hrabrosti tvojeg supruga. Vaš optimizam vas je i povezao. Baš ste si suđeni. Greta će biti preponosna ❤️
Leonie, i ja sam luda za slatkim, ali pazim da ne pretjerujem. Od početka trudnoće za doručak mogu jesti jedino čokolino, čokoladne pahuljice sa mlijekom i slične stvari. Slano podnosim samo preko dana...
Dora i Zaraa, drago mi je da je sve u redu. Baš me uvijek štrecne kad pročitam da je neka od vas na putu u hitnu ili je bila na hitnoj 😔
Curka je ❤
Zaraa slazem se s tvojim “zeljama” upucenim ka doticnoj Dori 😂 svima su nam se zazubice stvorile. Vjestica 😁
Moja kosa uzas. Daj Boze da mi ostane sta na glavi do poroda. Samo opada, nema gdje je nema. Ali dlake po nogama i ostale koje inace depiliram, bas sporo rastu, to mi se svidja 🤗 i lice mi je cisto, ali takvo je i inace.
Ima li koja noćna ptica? 😪 Jeli tjelesna temperatura od 37.1 za zabrinut se? Imam je vec drugi dan, uz ocitu prehladu i začepljen nos.. Ako ne prođe do ponediljak, u doktora cu. Jel ima ko iskustva
Skakavac nista strasno, niti za zabrinuti se. Ta temperatura se uopste ne trenira ni antipireticima, jedino ako hoces zbog zacepljenog nosa i opce slabosti da popijes paracetamol, mozes i lezi, ususkaj se, popij neki caj s limunom i medom.
Skakavac nista strasno, niti za zabrinuti se. Ta temperatura se uopste ne trenira ni antipireticima, jedino ako hoces zbog zacepljenog nosa i opce slabosti da popijes paracetamol, mozes i lezi, ususkaj se, popij neki caj s limunom i medom.
Već san se pripala. Mislim se kako mi ne pada 😪 ajde malo si me smirila, kako san popila paracetamol mislila sam da ce je spustit ali vraća mi se na 37.1. Hvala lipa jos jedanput
Ma Vrapcic glavno da se majka snasla, nije lose ni to kad te se malo podvori i izadje van
Zivjele nam dobre mamice i svekrve, ja se sa svojom isto super slazem i imamo bas dobar i otvoren odnos, ali mama je mama
Cure moja, ja nema sta danas nisam izvrtila od ovih lijepih beba stvarcica..u cutie cloudu neke preeeslatke jastucice, ali cijena 275knonda u dada&rocco one ogradice za kinderbete, tjesilice/mazilice zekici neki medeni, one neke dekice ili sto li je to, u sta se dijete umota ko u tortiljici bude slozeno…ne znam sto je od cega sladje i skuplje! jos prije trudnoce sam zamisljala da cu se sigurno raspistoljit na tim nekim stvarima, a sad kako sve zivo moramo duplo, morat cu bas odvagnut sto nam treba..ali zato mislim da cu napravit popis pa ovima koji pitaju sto da kupe rec direktno, radje da mi kupe 1 jastucic koji mi se svidja nego nesto sto nikad necu koristit ili mi se nece svidjat
nisam inace nikad narucivala poklone i trazila, nelagodno mi je to skroz, ali sad mislim da bi bilo mudrije rec iskreno..
Jooooj i ja pregledavala stranice i sve je preeeeeslatko🥰🥰🥰a slazem se i skupo, pogotovo kad je dvoje. Ja sam oduvijek htjela blizance, predivno
Ma reci ljudima sto ti treba, mi svi pitamo sto treba nekome kad kupujemo
💙
Laku noc, ja zaspala na kaucu😂😂😂 sad idem u krevet
Skakavac to je ful nisko, mozda je sutra ni ne bude...a u trudnoci mislim da i je nesto visa
💙
Skakavac kako mi zadnjih dana muz bio pod temperaturom i svako malo smo mjerili, pa me psiha okrenula da nece i mene uhvatit, pa sam i ja mjerila i imala ili 36.7 ili 37,ali sam citala da je to cesto u trudnoci. Nadam se da ce ti paracetamol pomoc 😀
Vrapcic nemam rijeci, cure su sve rekle. Zelim vam samo zdravlja, i vama i bebici, ostalo cete lako ❤️
Sto se tice tena, meni je lice katastrofa, a i primjetila sam da su mi se i na dekolteu pojavili kao neki sitni pristici, a nikad do sad nisu 😑
Baby girl 💜
Ima li koja noćna ptica? 😪 Jeli tjelesna temperatura od 37.1 za zabrinut se? Imam je vec drugi dan, uz ocitu prehladu i začepljen nos.. Ako ne prođe do ponediljak, u doktora cu. Jel ima ko iskustva
Nemoj se uopće brinuti radi te temperature. Meni su u bolnici svaki dan ujutro i popodne mjerili, uvijek je bila 37,1/37,2, no uopće je nisu vodili kao povišenu.
Sortiraj odgovore
Najstariji