LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    18. Siječanj 2020. 21:23

Vrapcic, cini mi se da cu i ja biti ko tvoja mama 😂😂
    Bitno je da zove 😁
    I ja bi poludila da moje nema, sveki je dobra, al sto netko rece- mama je mama (u mom slucaju).

niki93
    18. Siječanj 2020. 21:30

I moja mama i sveki su od mene 900km, sami smo skroz, prva trudnoća, nemam nikoga svoga u blizini 😂 ali ni ne brine me to, najbolje tako, svako svoj život 😊😍 a muž pomogne koliko može sobzirom da radi i da je većinu vremena van države, nekad i kontinenta ali sve funkcionira, nema žaljenja 😂 moja beba i ja po svome režimu 😎

Zaraa
    18. Siječanj 2020. 21:40

Dora dabogda ti se primio svaki dek te palacinkeeeeee 😂😂😂😂
    Ajme sta izgleda dobro, evo san se uvatila za guzicu odma.
    Ej cujte ovo cure, nalaz krvi i urina mi je uredan al su povisene amforne soli, poslala san por jednon mkadom ginekologu kojeg znam, i rekla mu di me boli, skorz nisko doli, doslovno kost, on kaze da je moguce da je pocetak cistisa, da pijem brusnice i evo popila sam 2 case od brusnice i prestala bol... mislim naravno da cu pratit i dalje ali sam ugodno iznenadena, popodne sam popila lekadol nije mi pomoga, a sad brusnica spasila stvar. Nevjerojatno.

💞girl💞

Dora4
    18. Siječanj 2020. 21:47

Zaraa

Doradabogda ti se primio svaki dek te palacinkeeeeee 😂😂😂😂
    Ej cujte ovo cure, nalaz krvi i urina mi je uredan al su povisene amforne soli, poslala san por jednon mkadom ginekologu kojeg znam, i rekla mu di me boli, skorz nisko doli, doslovno kost, on kaze da je moguce da je pocetak cistisa, da pijem brusnice i evo popila sam 2 case od brusnice i prestala bol… mislim naravno da cu pratit i dalje ali sam ugodno iznenadena, popodne sam popila lekadol nije mi pomoga, a sad brusnica spasila stvar. Nevjerojatno.

Hahahahahah oce, budi bez brige, vidjela si sto mi je mimoza nekidan prognozirala, ko u pocetku slabo dobiva kasnije raste ko kvasac  sta da ti kazem, bila je bar pola kile teska, nisam je uspjela savladat ko kraja sama hahahhaha
    Ajme super da ti je znao dat tako dobar i djelotvoran savjet, ja inace pijem caj od brusnice skoro svaki dan, bojim se upale mjehura ili bubrega jer kod mene to traje i vraca se cesto i po 2-3x godisnje znam imat, ali evo, od kad sam uvela brusnicu je mir  Sad se nataci sa tim svaki dan!! 

Dora4
    18. Siječanj 2020. 21:50

Zenske, laku noc, skidam se s mobitela konacno  cijeli dan sam na njemu...aaaaa 
    Lijepo mi spavajte i slatko sanjajte 

Zaraa
    18. Siječanj 2020. 21:51

Dora muci, i mene to ceka, nista se nisan udeblja, sve me straj sta ce bit kasnije. Bit cu optimisticna da ce ostat ovako do kraja 😎
    Neko je komentira kosu, meni uzasna, ionako mi je ajme, sad jos gora, slamasta, masti se, stalno parin masna, sporka, a peren je svako malo. Bas neznan sta da napravin... 

💞girl💞

Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 21:59

Kaktusica ja inače zdravo jedem, a jučer nema što nezdravo nisam pojela 😂😂😂 Al treba se nekad i opustiti 😊😊😊 Ipak smo trudnice 😁
    Dora mislim da ću i ja početi kupovati u 5.mjesecu ili 6.mjesecu trudnoće da se sve stigne lijepo polako 💖💖💖 Ma Dora, reci ljudima što ti treba, tako bih i ja na tvom mjestu, pogotovo sa dvije bebe 👍 Baš lijepo što ćeš imati dvije bebe 😍 Prekrasno, sada ti je stresnije sve, no jako mi je to lijepo 🤩

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• lola777
    18. Siječanj 2020. 22:00

Zaraa

Doradabogda ti se primio svaki dek te palacinkeeeeee 😂😂😂😂
    Ej cujte ovo cure, nalaz krvi i urina mi je uredan al su povisene amforne soli, poslala san por jednon mkadom ginekologu kojeg znam, i rekla mu di me boli, skorz nisko doli, doslovno kost, on kaze da je moguce da je pocetak cistisa, da pijem brusnice i evo popila sam 2 case od brusnice i prestala bol… mislim naravno da cu pratit i dalje ali sam ugodno iznenadena, popodne sam popila lekadol nije mi pomoga, a sad brusnica spasila stvar. Nevjerojatno.

Imala ih i ja kod upale mjehura prije 15 dana.4 dana prije sve ok,malo bakterija i malo soli,a za 4 dana dosta bakterija i dosta amorfnih soli. To ti ima veze i sa pijeskom u mokraci,sa unosom male kolicine vode i prehranom.Uglavnom popila jednodnevni antibiotik i svaki dan caj od brusnice 2 case- 100% brusnica iz dm.Nakon 10 dana napravila urino kulturu i sterilna.Inace sam i ja sklona urino infekcijama pa sam odlucila preventivno piti i dalje brusnicu.
    Eto za danas vas pozdravljam.Laku noc cure.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 22:00

Laku noć svima! Odoh na spavanac! 😴😴😴

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    18. Siječanj 2020. 22:25

Meni je ten užas pa ću se nadati da je curica 

Buduću sveki neću komentirati, a mami mogu samo dignuti spomenik, sve bi mi napravila da može, al ju ne gnjavim puno jer i ona ima svoje boljke. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.