Dora 😂😂😂 Haha baš si me nasmijala, a moja mama pak nas pozove na ručak, a to znači da idemo u restoran, ne da ona skuha ručak ko većina mama kako vole nakuhavati, ona voli fino sjesti da se nju poslužuje 😂😂😂😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Znam da je mama mama, ali upregni malo muzica, ti se štedi čim više…
Ma i on radi, cisti, usisava, odvozi maloga na treninge, muzicku... Bi on i vise ali je cesto dezuran, po 24 i vise sati pa je mi ga bude zao jer bude umoran ko pas ali ne spava nego obavlja sto treba. Meni je najgore sto se ja osjecam ko parazit jer sam inace tuta forca. Al svi su jedva docekali ovu trudnocu pa nikome nista ne pada tesko ❤
Bravo za mame ❤️ mene moja ni jednom jos nije pitala dal mi sta treba pomoc nego jos ona kuka.
Al to je ona.
Zato svekrvi mogu spomenik dignuti ❤️
Bebac i moja svekrva je super baš, za pohvalu svaku 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Znam da je mama mama, ali upregni malo muzica, ti se štedi čim više…
Ma i on radi, cisti, usisava, odvozi maloga na treninge, muzicku… Bi on i vise ali je cesto dezuran, po 24 i vise sati pa je mi ga bude zao jer bude umoran ko pas ali ne spava nego obavlja sto treba. Meni je najgore sto se ja osjecam ko parazit jer sam inace tuta forca. Al svi su jedva docekali ovu trudnocu pa nikome nista ne pada tesko ❤
Pa odlicno, sve dobri muzici👌
💙
Ja sam proslu trudnocu cilu prelezala kod moje mame,da nije nje bilo sve bi bilo puno teze i fizicki i psihicki.Jer i tako je bilo tesko.Nazalost umrla je prije 3 god.,a da je ziva bila bi sigurno kod mene svaki dan i cuvala i pomagala.Ovako je sve na muzu koji mi nista ne da raditi.Ja skuham rucak,ponekad prosetam sa malom i vecinu odmaram.A svekrva,bolje ne komentirati.Srica rodila je dobrog sina.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ja se na svoje dvije ne mogu tuziti, obe su 400 km dalje od nas i dobro😁😁
A sta se srice slatkog...evo me s kornetom od vanilije gledam utakmicu, zelja neka luda dosla😊😊
Ja zadnja dva dana otkad mi se apetit vratio tamanim samo junk food i to navecer kad svi zaspux onda vadim smoki, cips, napolitanke, linoladu... ne pojedem puno ali mi bude to bas gust pojest. I usput si snimim Midsomer murders i tako uzivam ko prasica 🙈
Ma Vrapcic glavno da se majka snasla, nije lose ni to kad te se malo podvori i izadje van
Zivjele nam dobre mamice i svekrve, ja se sa svojom isto super slazem i imamo bas dobar i otvoren odnos, ali mama je mama
Cure moja, ja nema sta danas nisam izvrtila od ovih lijepih beba stvarcica..u cutie cloudu neke preeeslatke jastucice, ali cijena 275kn onda u dada&rocco one ogradice za kinderbete, tjesilice/mazilice zekici neki medeni, one neke dekice ili sto li je to, u sta se dijete umota ko u tortiljici bude slozeno...ne znam sto je od cega sladje i skuplje! jos prije trudnoce sam zamisljala da cu se sigurno raspistoljit na tim nekim stvarima, a sad kako sve zivo moramo duplo, morat cu bas odvagnut sto nam treba..ali zato mislim da cu napravit popis pa ovima koji pitaju sto da kupe rec direktno, radje da mi kupe 1 jastucic koji mi se svidja nego nesto sto nikad necu koristit ili mi se nece svidjat
nisam inace nikad narucivala poklone i trazila, nelagodno mi je to skroz, ali sad mislim da bi bilo mudrije rec iskreno..
Sortiraj odgovore
Najstariji