Jel vama kosa raste? Meni ko luda raste!?
Daaa i meni i nokti cak i cvrsti, kosa sjajna i ne masti se ko inace
Svaka cast na pozitivi, tako i treba, ne moze drugacije i ne smije drugacije💪🥰neka nam je svima sretno, zasluzile smo🙏❤
💙
Meni je dosla mama malo u ispomoc, da nje nema ne znam kako bi izgurala sama od tih mucnina i povracanja. Sve mi pomaze, od kuhanja, pranja, peglanja, setanja psa, odlaska u shopping… Koji god prohtjev da imam ne smijem reci naglas jer ona to odmah ide praviti… Sad sam malo stala na noge i bolje sam i odlazi mi za tjedan dana, bas ce mi faliti…
Znam da je mama mama, ali upregni malo muzica, ti se štedi čim više...
💙
Dora razumijem te, i bolje da režeš tako nokte, što je sigurno sigurno je 😊
Kaktusica mama ti je odlična, za deset ❤️ Milina 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Svaka cast na pozitivi, tako i treba, ne moze drugacije i ne smije drugacije💪🥰neka nam je svima sretno, zasluzile smo🙏❤
U pravu si, sad je mogu oprat jednom u 5 dana ili 1x tjedno, a prije sam svakih 2-3 dana..meni se i koza nekako procistila i sama sebi sam sve ljepsa hahahah tamo oko 9-og tt kad su me one mucnine sastavile sam izgledala uzas, blijeda, umorna, nikakva..sad sam i odmornija, koza je sjajnija i imam boju u obrazima! Muz ko muz, stalno govori da sam stalno predivna, kao da u kuci nemamo ogledala
U pravu si, sad je mogu oprat jednom u 5 dana ili 1x tjedno, a prije sam svakih 2-3 dana..meni se i koza nekako procistila i sama sebi sam sve ljepsa hahahah tamo oko 9-og tt kad su me one mucnine sastavile sam izgledala uzas, blijeda, umorna, nikakva..sad sam i odmornija, koza je sjajnija i imam boju u obrazima! Muz ko muz, stalno govori da sam stalno predivna, kao da u kuci nemamo ogledala
Bas ti je dobar muzic❤i ja sam sad zadovoljnija s izgledom,dolazi u normalu😂😂😂ma i ofarbala sam se, prije ogroman izrast🙀
💙
Lola, valjalo bi mi pocet se vec sad polako pripremati na to 😂
Vrapcic, to je jedino sto mi se popravilo- kosa. Ne masti se, drze valovi, milina. Steta sto ne ostane zauvijek ovamo 😏
Meni kosa dobra, a ten KOMAAA, prištići crvenkasti, ten nečist, znate kak babske priče kažu da tak od curica bude, hehe, kod mene očito istina 😂😂😂
Al ajd cice su mi narasle pa bar nešto, još kad bi ostale tako 😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Meni kosa dobra, a ten KOMAAA, prištići crvenkasti, ten nečist, znate kak babske priče kažu da tak od curica bude, hehe, kod mene očito istina 😂😂😂
Al ajd cice su mi narasle pa bar nešto, još kad bi ostale tako 😂😂
sad znas zasto neke mame doje do skole
sala mala
Kod mene obrtnuto, kosa slabija, a baš sam je imala onako gušću, ali zato dlačice na nogama doslovno dlačurine 😊. Inače sam svjetlije puti a one crne postale i jake.
Cice prvih mjesec malo narasle a sada ništa, niti rastu niti bole. 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji