LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    18. Siječanj 2020. 19:22

Vrapcic123

Jel vama kosa raste? Meni ko luda raste!?

Daaa i meni i nokti cak i cvrsti, kosa sjajna i ne masti se ko inace
    Svaka cast na pozitivi, tako i treba, ne moze drugacije i ne smije drugacije💪🥰neka nam je svima sretno, zasluzile smo🙏❤ 

💙

Rose1
    18. Siječanj 2020. 19:24

kaktusica

Meni je dosla mama malo u ispomoc, da nje nema ne znam kako bi izgurala sama od tih mucnina i povracanja. Sve mi pomaze, od kuhanja, pranja, peglanja, setanja psa, odlaska u shopping… Koji god prohtjev da imam ne smijem reci naglas jer ona to odmah ide praviti… Sad sam malo stala na noge i bolje sam i odlazi mi za tjedan dana, bas ce mi faliti…

Znam da je mama mama, ali upregni malo muzica, ti se štedi čim više...

💙

Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 19:37

Dora razumijem te, i bolje da režeš tako nokte, što je sigurno sigurno je 😊
    Kaktusica mama ti je odlična, za deset ❤️ Milina 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    18. Siječanj 2020. 19:47

Rose1

Vrapcic123

Svaka cast na pozitivi, tako i treba, ne moze drugacije i ne smije drugacije💪🥰neka nam je svima sretno, zasluzile smo🙏❤

U pravu si, sad je mogu oprat jednom u 5 dana ili 1x tjedno, a prije sam svakih 2-3 dana..meni se i koza nekako procistila i sama sebi sam sve ljepsa hahahah tamo oko 9-og tt kad su me one mucnine sastavile sam izgledala uzas, blijeda, umorna, nikakva..sad sam i odmornija, koza je sjajnija i imam boju u obrazima! Muz ko muz, stalno govori da sam stalno predivna, kao da u kuci nemamo ogledala 

Rose1
    18. Siječanj 2020. 19:52

Dora4

Rose1

Vrapcic123

U pravu si, sad je mogu oprat jednom u 5 dana ili 1x tjedno, a prije sam svakih 2-3 dana..meni se i koza nekako procistila i sama sebi sam sve ljepsa hahahah tamo oko 9-og tt kad su me one mucnine sastavile sam izgledala uzas, blijeda, umorna, nikakva..sad sam i odmornija, koza je sjajnija i imam boju u obrazima! Muz ko muz, stalno govori da sam stalno predivna, kao da u kuci nemamo ogledala

Bas ti je dobar muzic❤i ja sam sad zadovoljnija s izgledom,dolazi u normalu😂😂😂ma i ofarbala sam se, prije ogroman izrast🙀

💙

Leonie90
    18. Siječanj 2020. 19:55

Lola, valjalo bi mi pocet se vec sad polako pripremati na to 😂
    Vrapcic, to je jedino sto mi se popravilo- kosa. Ne masti se, drze valovi, milina. Steta sto ne ostane zauvijek ovamo 😏

Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 19:56

Meni kosa dobra, a ten KOMAAA, prištići crvenkasti, ten nečist, znate kak babske priče kažu da tak od curica bude, hehe, kod mene očito istina 😂😂😂
    Al ajd cice su mi narasle pa bar nešto, još kad bi ostale tako 😂😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    18. Siječanj 2020. 20:10

Vrapcic123

Meni kosa dobra, a ten KOMAAA, prištići crvenkasti, ten nečist, znate kak babske priče kažu da tak od curica bude, hehe, kod mene očito istina 😂😂😂
    Al ajd cice su mi narasle pa bar nešto, još kad bi ostale tako 😂😂

sad znas zasto neke mame doje do skole  sala mala

Mirtasiric1
    18. Siječanj 2020. 20:14

Kod mene obrtnuto, kosa slabija, a baš sam je imala onako gušću, ali zato dlačice na nogama doslovno dlačurine 😊. Inače sam svjetlije puti a one crne postale i jake. 

Mirtasiric1
    18. Siječanj 2020. 20:16

Cice prvih mjesec malo narasle a sada ništa, niti rastu niti bole. 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.