LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    18. Siječanj 2020. 19:02

Leonie90

lola777

Leonie90

Dora dobar tek, mm i ja bi jednu sad.
    Cure, citam da dosta vas izbjegava slatko ili vam ne pase. Kod mene obrnuto, ja svaki dan mlatim po slatkome, toliko da mi dodje griznja savjesti.
    Evo primjerice danas- ujutro buhtla s cokoladom, i u toku dana jos one kiselice bomboni, i limenka coca cole. Daj mi recite nesto da me spoplasite malo, svaki dan obavezno slatko pojedem kako god.

Evo da te ja poplasim, inace sam ovisnik o slatkome. I sad bi svaki dan po jednu cokoladu, a onda mi OGTT granicni i prepadnem se da ne bi preslo u gestacijski dijabetes. A uvijek imala prenizak secer.

A ti si isla vec piti onu tekucinu jel?
    E to sam si rekla 3 dana prije nego cu ici samo dvopek i sunka 🙈

Jesam jucer,dan prije sam pazila i ne smijes jesti iza 20 00.
    A  tri dana prije sam po cilu cokoladu☹

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Bebac24
    18. Siječanj 2020. 19:02

Vrapcic svaka vam cast ❤️❤️❤️ i samo zdravlja vam zelim ❤️
    Aa palacinkeee ❤️ ja imam lino ladu pa je jedem sa kruhom neda mi se palacinke pec . 
    Meni danas lud dan...sva nervozna uh.   Mali isto pa smo bili ludi oboje 😂 u 17 ga spakirala i dovezla svekrvi 😂😂😂😂😂

Dora4
    18. Siječanj 2020. 19:03

Lola Joj ne znam ti za koprivu, mozda radje da si uzmes brusnicu, nju sigurno mozes, a isto je jako dobra za mokracne puteve 

Dora4
    18. Siječanj 2020. 19:07

Meni za slatko dolazi u fazama, inace sam ogromni sladoljubac, a u trudnoci me uopce ne trazi toliko, ali moram paziti zbog inzulinske rezistencije..naravno, ima dana kao danas, doruckovala sam krafnu, vecerala palacinku, ali trudim se inace bit umjerenija..secer mi je bio nizi nego inace na zadnjem mjerenju i bas sam pitala endokrinologicu jel to okej, ona bila odusevljena da je to super i neka nastavim s prehranom jer je ocito sto god da radim u nekoj dobroj mjeri..ali evo danas sam se ubila i sad ako i budem htjela, iduca 2 dana si necu dopustit nista slatko nego voce! 

Dora4
    18. Siječanj 2020. 19:08

Bebac24

Vrapcic svaka vam cast ❤️❤️❤️ i samo zdravlja vam zelim ❤️
    Aa palacinkeee ❤️ ja imam lino ladu pa je jedem sa kruhom neda mi se palacinke pec .
    Meni danas lud dan…sva nervozna uh. Mali isto pa smo bili ludi oboje 😂 u 17 ga spakirala i dovezla svekrvi 😂😂😂😂😂

Hahaha neka si! Kad ces ga pokupit, sutra prije spavanja il si spakirala i ruksacic da ga ona frkne u vrtic u ponedjeljak  

Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 19:09

Curke svi imaju probleme u životu, svima je teško na neki način u životu i svaka bi od vas mogla svoju životnu priču ispričati.. To sam 100% sigurna! Nikome nam nije lako, ali da treba pozitivno, to zaista treba pokušati, no nekad nije uopće lako... No eto ja se samo njega sjetim. Dalje ne moram ni ići obzirom da je doslovno tu kraj mene 😂. Tak da curke moje sretno vam bilo, samo zdravlje i drugo ćemo lako. A pritom mislim sada prvenstveno na zdravlje svih naših ljetnih bebica 2020. Samo nek nam se one žive i zdrave rode i mi smo najsretnije na svijetu 💙❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 19:10

Jel vama kosa raste? Meni ko luda raste!? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    18. Siječanj 2020. 19:18

Meni je dosla mama malo u ispomoc, da nje nema ne znam kako bi izgurala sama od tih mucnina i povracanja. Sve mi pomaze, od kuhanja, pranja, peglanja, setanja psa, odlaska u shopping... Koji god prohtjev da imam ne smijem reci naglas jer ona to odmah ide praviti... Sad sam malo stala na noge i bolje sam i odlazi mi za tjedan dana, bas ce mi faliti...

Dora4
    18. Siječanj 2020. 19:19

Slazem se Vrapcic, a nekako pogotovo motivira kad netko podijeli nesto osobno i tesko sto se okrenulo na dobro 
    Daaa, meni i kosa i nokti, jedino ih stalno rezem do jagodica zbog utrogestana, steta! Malo se bojim kad pocne kosa padat nakon poroda, inace mi je neka tanka i nis specijalno, ali dobro, sad jos koji mjesec uzivanja u cvrstoj i bujnoj, kasnije pod skare ako nista drugo 

Rose1
    18. Siječanj 2020. 19:19

Dora4

https://ibb.co/8XkydJM 🥞🍴 pa neka gozba pocne 🤭

Aaaaaa odlicno izgleda i ja bih😊

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.