Dora dobar tek, mm i ja bi jednu sad.
Cure, citam da dosta vas izbjegava slatko ili vam ne pase. Kod mene obrnuto, ja svaki dan mlatim po slatkome, toliko da mi dodje griznja savjesti.
Evo primjerice danas- ujutro buhtla s cokoladom, i u toku dana jos one kiselice bomboni, i limenka coca cole. Daj mi recite nesto da me spoplasite malo, svaki dan obavezno slatko pojedem kako god.
Cure, citam da dosta vas izbjegava slatko ili vam ne pase. Kod mene obrnuto, ja svaki dan mlatim po slatkome, toliko da mi dodje griznja savjesti.
Evo primjerice danas- ujutro buhtla s cokoladom, i u toku dana jos one kiselice bomboni, i limenka coca cole. Daj mi recite nesto da me spoplasite malo, svaki dan obavezno slatko pojedem kako god.
Evo da te ja poplasim, inace sam ovisnik o slatkome. I sad bi svaki dan po jednu cokoladu, a onda mi OGTT granicni i prepadnem se da ne bi preslo u gestacijski dijabetes. A uvijek imala prenizak secer.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Vrapcic RESPECT za tebe i tvog muza. Zelim vam svu srecu svijeta ubuduce. Kad cujem sta ljudi prodju u zivotu, dode mi da sama sebi opalim šamar kad pocnem da kukam nad nekim glupim "problemima"..
https://ibb.co/8XkydJM 🥞🍴 pa neka gozba pocne 🤭
Kraljice😂dobar tek!
Do rijeke mirisi mmm
Hvala Ena 🥰❤️🥰❤️
Moj naklon draga moja, vjera, nada ♥️🙏
💖💖💖💖
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic svaka cast tebi i muzu na pozitivi i zelim vam svu srecu ovog svijeta. I bas kak je netko napisao dodje mi da si opalim samar na svoje "probleme"! ❤❤
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Evo da te ja poplasim, inace sam ovisnik o slatkome. I sad bi svaki dan po jednu cokoladu, a onda mi OGTT granicni i prepadnem se da ne bi preslo u gestacijski dijabetes. A uvijek imala prenizak secer.
A ti si isla vec piti onu tekucinu jel?
E to sam si rekla 3 dana prije nego cu ici samo dvopek i sunka 🙈
Cure,znate li smije li se piti caj od koprive u trudnoci? Cujem da je dobar za mjehur ibubrege.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji