LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    18. Siječanj 2020. 18:20

Dora dobar tek, mm i ja bi jednu sad.
    Cure, citam da dosta vas izbjegava slatko ili vam ne pase. Kod mene obrnuto, ja svaki dan mlatim po slatkome, toliko da mi dodje griznja savjesti.
    Evo primjerice danas- ujutro buhtla s cokoladom, i u toku dana jos one kiselice bomboni, i limenka coca cole. Daj mi recite nesto da me spoplasite malo, svaki dan obavezno slatko pojedem kako god.

• lola777
    18. Siječanj 2020. 18:27

Leonie90

Cure, citam da dosta vas izbjegava slatko ili vam ne pase. Kod mene obrnuto, ja svaki dan mlatim po slatkome, toliko da mi dodje griznja savjesti.
    Evo primjerice danas- ujutro buhtla s cokoladom, i u toku dana jos one kiselice bomboni, i limenka coca cole. Daj mi recite nesto da me spoplasite malo, svaki dan obavezno slatko pojedem kako god.

Evo da te ja poplasim, inace sam ovisnik o slatkome. I sad bi svaki dan po jednu cokoladu, a onda mi OGTT granicni i prepadnem se da ne bi preslo u gestacijski dijabetes. A uvijek imala prenizak secer.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

ena0206
    18. Siječanj 2020. 18:29

Vrapcic  RESPECT za tebe i tvog muza. Zelim vam svu srecu svijeta ubuduce. Kad cujem sta ljudi prodju u zivotu, dode mi da sama sebi opalim šamar kad pocnem da kukam nad nekim glupim "problemima"..

Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 18:35

Hvala Ena 🥰❤️🥰❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

sierrav
    18. Siječanj 2020. 18:40

Dora4

https://ibb.co/8XkydJM 🥞🍴 pa neka gozba pocne 🤭

Kraljice😂dobar tek! 
    Do rijeke mirisi mmm

Mirtasiric1
    18. Siječanj 2020. 18:45

Vrapcic123

Hvala Ena 🥰❤️🥰❤️

Moj naklon draga moja, vjera, nada ♥️🙏

Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 18:51

Mirtasiric1

Vrapcic123

Hvala Ena 🥰❤️🥰❤️

Moj naklon draga moja, vjera, nada ♥️🙏

💖💖💖💖

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Tocka_tockica
    18. Siječanj 2020. 18:59

Vrapcic svaka cast tebi i muzu na pozitivi i zelim vam svu srecu ovog svijeta. I bas kak je netko napisao dodje mi da si opalim samar na svoje "probleme"! ❤❤

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Leonie90
    18. Siječanj 2020. 18:59

lola777

Leonie90

Evo da te ja poplasim, inace sam ovisnik o slatkome. I sad bi svaki dan po jednu cokoladu, a onda mi OGTT granicni i prepadnem se da ne bi preslo u gestacijski dijabetes. A uvijek imala prenizak secer.

A ti si isla vec piti onu tekucinu jel? 
    E to sam si rekla 3 dana prije nego cu ici samo dvopek i sunka 🙈

• lola777
    18. Siječanj 2020. 19:00

Cure,znate li smije li se piti caj od koprive u trudnoci? Cujem da je dobar za mjehur ibubrege.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.