Zara samo lezi i miruj. Jel ti ima tko pomoći barem malo? Koma je kad tak ne smiješ ništa raditi, ko kakav invalid, čovjek se beskorisno osjeća... A najjači su ti koji pametuju. E al ak te boli samo se ušuškaj i miruj zaista dok se to malo ne primiri. Jastuk među noge stavi. Meni je znalo pomoći, osobito kad su pravi oni pernati jastuci. Žao mi je da sam te rastužila 😔😔
Dora baš si me nasmijala s ovih 4257 kn 😂😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Steta Dora sto si povukla ponudu, sad bih ja i tebi i Zari napravila i po dvije palacinke 😂 bas se osjecam poletno. Samo da mi ne skoci na nos, al ja se osjecam blazeno 🥰
M_marree ako ne uspiješ ništa zadržati u sebi i nije baš dobro. Koliko ti je u komadu tako to povraćenje? Dan pa se smiri ili danima?
Svaki dan povracam .. minimalno 2 puta.. Jucer sam et 4.. Svi mi kazu normalno je to,pa nisam ni razmisljala o hitnoj.. Natjeram se opet sa bilo sta pojedem nakon povracanja
Moja prijateljica je u sve tri trudnoce povracala od prvog dana pa skoro do pred porod. Nije utjesno, ali eto ima slucajeva gdje organizam tako reagira. Moj tuce u mozak.
Vrapcic, nemam rijeci za sve to sta ste prosli u zivotu. Zelim vam samo srecu u nastavku
Zara, za bolove mozes uzeti Buscopan, ako vec znas da je od priraslica. Meni bi ga na hitnoj davali intravenozno i rekli da mogu 3 dnevno. Ono kad sam imala upalu mjehura.
Palacinke bi lipo dosle, al ja samu sebe stavila na laganu djetu jer mi je OGTT granicni,a dr tek u ponediljak.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Hvala curke na lijepim riječima 🥰❤️🥰❤️
Steta Dora sto si povukla ponudu, sad bih ja i tebi i Zari napravila i po dvije palacinke 😂 bas se osjecam poletno. Samo da mi ne skoci na nos, al ja se osjecam blazeno 🥰
Hahah taj tren kad sam pomislila jel moguce da sam tolika 🐽 da bi dala kompletna primanja(tih 4257 je iznos komplikacija) mi je proslo kroz glavu da mogu i narucit palacinkicu
Mama bi me ubila da zna jer mi je mogla ispec 50 palacinki popodne kad je rucak donijela, al hej, tad su guzi bili fini krumpirici s porilukom i meseko 😄
Vrapčić svaka vam čast
Koliko god mi se ne jede slatko, sad mi došla takva želja za palačinkama, al mi se neda raditi, pa sam iskoristila kad je dragi išao prošetat psa da mi uzme krofnu s čokoladom, to me zadovoljilo
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Lola i Vrapcic123 skidam vam kapu! ❣️
Ja sam se sada bila prepala. Išla sam na wc (broj 2.) i prilikom brisanja čista krv na papiru. Al na kraju je od malo teže stolice, hvala Bogu, prilikom brisanja naprijed ništa nije ostajalo na papiru.
Otkada sam prošla 12.tjedan osjećam se odlično, baš poletno, svaki dan šetam bar 4 km. Jedva čekam proljeće i lijepa vremena da se mogu skorz opustiti i što se tiče odjeće jer svaki dan dok se obučen izgubim volju za ičim. A proljeće ipak donosi sa sobom toplo vrijeme pa ću moći u tenisice i bez hulahopki i sto slojeva na sebi. Odmah ću se osjećati i mršavijom
Lola i Vrapcic123 skidam vam kapu! ❣️
Ja sam se sada bila prepala. Išla sam na wc (broj 2.) i prilikom brisanja čista krv na papiru. Al na kraju je od malo teže stolice, hvala Bogu, prilikom brisanja naprijed ništa nije ostajalo na papiru.
Otkada sam prošla 12.tjedan osjećam se odlično, baš poletno, svaki dan šetam bar 4 km. Jedva čekam proljeće i lijepa vremena da se mogu skorz opustiti i što se tiče odjeće jer svaki dan dok se obučen izgubim volju za ičim. A proljeće ipak donosi sa sobom toplo vrijeme pa ću moći u tenisice i bez hulahopki i sto slojeva na sebi. Odmah ću se osjećati i mršavijom
Ajoj, mogu mislit kako si se prepala
Ali citala sam dosta da je i guza sad osjetljivija i stvarno sve dolje puno prokrvljenije pa nema frke..
Jao blago tebi, ja obozavam setnje ali sad me strah bilo sta duze od 15-20min i to na dane kad se osjecam super..slazem se za robu, zapravo sam bas sretna sto ce bit ljetne bebe da ne moram u onim najdebljim mjesecima biti jos i zabundana i jaknu zimsku i sta ja znam, a i racunam da cemo moc brzo van u setnje s bebama i veseli me kad se ves brzo susi, dani duze traju i opcenito najvise volim proljece/jesen, neke normalne temperature..zima mi je okej ovako kad sam doma na miru i ne moram van rano ujutro
Dora uživaj i dobar tek 😍
Mrvičak joj vjerujem da si se dobro uplašila, uf.. Meni bi srce stalo... Ali dobro je, sad je guza ful osjetljivija, tako da bez brige ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji