LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Siječanj 2020. 16:07

Dora4

mrvičak

Dora4

Bebac24

https://www.hop.com.hr/2020/01/16/novi-euthyrox-lijek-za-stitnjacu-povucen-sa-francuskog-trzista-zbog-nus-pojava-pojavio-se-i-kod-nas/ evo mislim da je mrvicak prijavila proljev od eutyroxa.
    da, mrvičak je prijavila proljev od eutyroxa, a kako u kutijici ima 50tbl ja imam istu kutiju vec dugo, evo jutros muz otisao u ljekarnu po novu, nadam se da cu dobit staro pakiranjeMimoza ma vec od jucer nakon pregleda nema niceg da curka i brljavi pa sam odmah u glavi mirnija, hvala ti sto brines

Ne bih smjela prelaziti opet na staro! Meni je endokrinologica strogo zabranila da kada krenem piti novi da opet konzumiram stari

Draga, pliz ako ti nije problem napisat u cemu je stvar s novim-starim? Muz se vratio iz ljekarne s eutyroxom u novoj ambalazi, ima nacrtat onaj neki leptiric… Da nisi ti pisala za proljev i Bebac jutros poslala ovaj clanak ne bi ni znala sto se dogadja, mislila bi da je samo nova ambalaza?!
    Ne znam sto mi je sad pametno napravit? Prec na taj novi ili trazit negdje jel ima staro pakiranje?!

Već je netko napisao da su izbacili laktotu i nešto drugo uveli. Da nisam trudna ne bi se uopće razmišljala o tome, a ovako mi nije baš svejedno 

Mokvica
    18. Siječanj 2020. 16:17

m_maaree

Bok mame.. mene nije dugo bilo i toliko stranica za procitati,a nemam snage stvarno.. Nadam se da je sve ok kod vas i da bebaci rastu ❤❤
    Ja sam punih 14 tjedana ali mucnine i povracanje su uzasne..Po 3,4 puta na dan. Povratim bukavlno sta god pojedem,iscrpljena sam skroz.. Na -5 sam. A jos pored toga glavobolje uzasne nakon svakog povracanja..
    Kada su vama stale mucnine?

Možda bi se stvarno trebala javiti na hitnu,  možda će te zadržati dan/dva u bolnici, ali dobit ćeš infuzije i biti će ti bolje. Ja sam do sada izgubila 6,5kg, nakon infuzija mi se želudac smiri i ipak nešto malo uspijem pojesti. 

Mokvica
    18. Siječanj 2020. 16:18

Vrapčić, tvoja priča može biti svima samo vjetar u leđa i poticaj da se nikada ne posustane, svaka čast! ❤️❤️

Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 16:22

M_marree ako ne uspiješ ništa zadržati u sebi i nije baš dobro. Koliko ti je u komadu tako to povraćenje? Dan pa se smiri ili danima? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    18. Siječanj 2020. 16:31

Mrvičak mislim da cu taman u utorak poslije pregleda lagano do ljekarne i pitat zene sto mi je ciniti tocno..

m_maaree
    18. Siječanj 2020. 16:49

Vrapcic123

M_marree ako ne uspiješ ništa zadržati u sebi i nije baš dobro. Koliko ti je u komadu tako to povraćenje? Dan pa se smiri ili danima?

Svaki dan povracam .. minimalno 2 puta.. Jucer sam et 4.. Svi mi kazu normalno je to,pa nisam ni razmisljala o hitnoj.. Natjeram se opet sa bilo sta pojedem nakon povracanja

Zaraa
    18. Siječanj 2020. 16:51

Vrapcic raaplaka me tvoja prica... 
    Kad tako nesto procitan onda mi neki moji problemi budu mali. 
    Cure ja i dalje cutin bolove, nisu jaki ali su tu, bas ruzan osjecaj, sve se nadam stat ce al nikako... 
    I onda kad mi se nade neki pametnjakovic pa mi rece trudnoca nije bolest, slazem se nije, al bome nije ni stanje za uzivanje :s
    Ps a da mi ima neko napravit jednu palacinku i namazat je bilon lino ladon, tocno bi ozdravila 😜

💞girl💞

Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 16:51

Što se tiče eutyroxa mužu su u ljekarni rekli da ga smijem piti (ovaj novi), samo da ga nikako ne smijem miješati sa starim. Tj.da se ne smijem više vraćati na stari 🤷‍♀️ Tko bi ga znao zašto!? Ako je tko iz te struke možda razumijete, ja ne razumijem razlog, a pretpostavljam da je sastav razlog 🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    18. Siječanj 2020. 16:56

Zaraa dajem 4257kn za takvu palacinku ako nadjes nekog 

Dora4
    18. Siječanj 2020. 16:57

Ajmeeeee sad sam se sjetila, mogu preko Pauze narucit palacinku iz palacinkarnice neke  povlacim ponudu s parama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.