Bok mame.. mene nije dugo bilo i toliko stranica za procitati,a nemam snage stvarno.. Nadam se da je sve ok kod vas i da bebaci rastu ❤❤
Ja sam punih 14 tjedana ali mucnine i povracanje su uzasne..Po 3,4 puta na dan. Povratim bukavlno sta god pojedem,iscrpljena sam skroz.. Na -5 sam. A jos pored toga glavobolje uzasne nakon svakog povracanja..
Kada su vama stale mucnine?
m_maaree meni su skroz stale sa 16.tt, ali to je sve individualno. Nadam se da ce i tebi skoro da mozes uzivati u trudnoci 🤗
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Lola draga mislim da je zbilja odlicno sto si prepoznala i na vrijeme poduzela nesto, vjerujem da ce sve izaci na dobro! ♡
Nemoj ni za te kilice brinut, neke zenice dobiju svega 6-7kg u cijeloj trudnoci, beba ce se opskrbiti iz tvojih zaliha, probaj zdravo jesti i uzeti neke prenatalne vitamine i bit ce to sve super ja sam na +1kg, a evo jos malo 18tt s blizancima, trbuh mi je narastao tek zadnjih 15ak dana i to onako fino, a kilaza evo takva kakva je, dr.kaze da bebice dobro napreduju i fino se razvijaju i to sam uzela kao najbitnije mjerilo!
Vrapcic znam da si vec prije pisala za muza i da mi je i tad bilo bas svaka cast i evo sad vidim da je 3x jadan imao, hvala Bogu da je sad dobro ...nekad nam ni statistika ni nalazi ni stanje ne idu u prilog, ali On napravi cudo i nagradi nas ♡♡ i sama sam prosla i teske stvari i operacije i svasta nesto i negdje ljetos odlucila da cemo odraditi i taj zadnji ivf pa kako ispalo ispalo, ali da se moram zbrojit i biti zahvalna na zivotu i svemu dobrome sto imamo pa makar to znacilo da nikada necemo biti roditelji, a oboje to zarko zelimo...bas sam uspjela odpustiti tu brigu, strah i strepnju i pomiriti se da nazalost u zivotu nekad ne dobijemo ono sto zelimo, a onda su cudesna dva srceka pocela kucati u listopadu..sad su tu pak drugi strahovi, ali i vjera da ce sve biti u redu, ako treba i tezim putem, ali bit ce ♡♡
Evo moja divna mamica napravila rucak i donijela nam, najeli se ko prascici, opeglala je da meni slucajno ne padne na pamet da sama to radim, popili kavicu i sad izlezavanje i tekla/knjiga ostatak dana (i mozda neka cokoladica kasnije mljac, nema mi draze nego zivotinjsko carstvo onako pomalo grickat, doza taman da se osladim, a ne pretjeram)
m_maaree meni su skroz stale sa 16.tt, ali to je sve individualno. Nadam se da ce i tebi skoro da mozes uzivati u trudnoci 🤗
Nadam se.. Ovo traje vec nekih 4 tjedna .. Valjda cu brzo bas uzivati i jesti kako treba..
Vrapcic jucer u bolnici prvi put da su mi uopce gledali cerviks i posteljicu, ali zato sto je bilo tog krvarenja, inace je jos rano za to gledat i zato mi je dr. i rekao da ne panicarim i ne googlam i ne dizem frku oko te posteljice jer se to stigne dic jos, nije zabrinjavajuce i alarmantno u ovim tjednima, a da mi on govori stanje cisto da se jos vise pazim i da bez obzira sto mi se mozda cini da imam elana za svasta da nije samo stvar u tome sto se ne naprezem nego da treba i vise lezat :)
Maaree cure kazu da prestane pocetkom drugog tromjesecja, nadam se da ce ti stat uskoro..ja nisam niti jednom povracala, ali sam imala bas grozne mucnine, najgore oko 9.tjedna, a smirile su se negdje oko 13.-14., sad mi eventualno tu i tamo dodju ako duzi period nista ne stavim u usta..
Jesi rekla svom dr. do koje mjere ti je lose? Mozda ne bi bilo lose da te posalje u bolnicu, samo na par dana da te spoje na infuziju da nadoknadis energiju i da nesto ipak uneses u organizam makar intravenozno!
Vrapcic sam Bog je spojio tebe i tvog muza i bez sumnje bit cete divni roditelji svojoj bebi❤️
Hvala curke na podršci, puno mi to znači ❤️🥰❤️🥰 Divne ste 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hvala Lola 🥰 Samo pozitiva, bit će sve dobro! Samo se sjeti da se trudiš, pokrenula si se, potražila i pomoć što je odlično. Tako da već potvrđuješ odgovornost prema sebi, djetetu koje već imaš i prema bebici u trbuhu ❤️ Samo naprijed i bit će sve dobro! A eto meni je najveći pokretač moj muž. Zamisli tri puta imao rak i preživio. Kad je bilo pred kraj, kad su mu rekli da je to to, da neće preživjeti bio je pozitivan. Preostala je samo transplatacija matičnih stanica, a on je i tada govorio da čaša nije poluprazna, nego polupuna. I evo ga, živ i zdrav ko dren i biti će otac. U remisiji već punoo godina! Btw kod MPO on uopće nije bio "problematičan", njegovi nalazi uredni ko suza. Nego ja, koja ironija 😳😳😳
Svaka cast i muzu u tebi na hrabrosti i odlucnoati i borbi😊
Bravo❤
Sortiraj odgovore
Najstariji