LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 14:13

I da, MojeSve nisam se mogla ispraviti također. Teškoo sam se dizala jako. Morala sam se držati dolje. Uz neka naglo jaka i brza probadanja. Sad hvala Bogu sve ok ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    18. Siječanj 2020. 14:23

MojeSve meni je pritisak, ali samo kad hocu sjesti i tek u drugom dijelu dana iako ne kuzim zasto
    Ja sam doktoricu pitals nosim li nisko i rekla je da NE

💙

• lola777
    18. Siječanj 2020. 14:24

Vrapcic123

Lola draga, sve smo ti mi u nekim brigama i zato ti vjerujem da ti nije nimalo lako jer je to kod tebe jače izraženo, no svaka ti čast kako i svemu misliš na bebu i sebe i poduzela si vrlo bitan korak. To je VELIKA stvar. Ja sam u prvom trenu kada su mi tri različita doktora rekla da je moguće da neću nikada moći imati djete bila u groznom psihičkom stanju. Nisam vjerovala jednom, otišla drugom, drugi potvrdio isto, treći isto potvrdio obzirom. I dali mi svi oko 5-10% šanse da ću uspjeti uz dvije operacije i najtežu IVF terapiju i dugu pripremnu terapiju MOŽDA uspjeti uz MPO, prirodno su rekli da zaboravim na djete. Mene je to bilo dotuklo, znala sam onda kad tri različita doktora kažu isto da je onda to istina. E to je bilo par mjeseci kad sam bila tako tužna i nisam imala doslovno volje za životom. Ležala bih u krevetu satima, danima. Nikog nisam htjela vidjeti. Onda sam u jednom trenu shvatila da se moram skulirati ili otići potražiti stručnu pomoć. Jer je to već bilo postalo ozbiljno. Pa sam se jedan dan probudila i rekla da mijenjam ploču, sa tako više ne ide. I stvarno sam nekako uspjela. Od tada hvala Bogu nije bilo takvih perioda groznih nikada. Onda sam si složila u glavi: ok ajde možda neću nikad biti majka, al nije kraj svijeta. Putovati ću, radit ću nešto drugo u životu… I stvarno kad sam krenula sa pozitivnim stavom sve se okrenulo nekako, ostala trudna od PRVE u Ivf postuku, a što su mi doktori govorili da neću uspjeti nikada možda. Od 11 jajnih stanica samo jedna opstala i ta se primila. Zamisli?! Jedna jedina i primi se. I evo me uskoro u 5.mjesecu trudnoće. Nema sretnije od meneee! 🥰🥰🥰 Tako da draga Lola najviše ćeš sama sebi pomoći. Naravno i stručna osoba, no sama sebi si BROJ 1!

Stvarno potresno za cuti sta si sve prosla,i od srca mi je drago da si uspila i da ces biti majka.Hrabra si zena❤

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Rose1
    18. Siječanj 2020. 14:26

Vrapcic123

Lola draga, sve smo ti mi u nekim brigama i zato ti vjerujem da ti nije nimalo lako jer je to kod tebe jače izraženo, no svaka ti čast kako i svemu misliš na bebu i sebe i poduzela si vrlo bitan korak. To je VELIKA stvar. Ja sam u prvom trenu kada su mi tri različita doktora rekla da je moguće da neću nikada moći imati djete bila u groznom psihičkom stanju. Nisam vjerovala jednom, otišla drugom, drugi potvrdio isto, treći isto potvrdio obzirom. I dali mi svi oko 5-10% šanse da ću uspjeti uz dvije operacije i najtežu IVF terapiju i dugu pripremnu terapiju MOŽDA uspjeti uz MPO, prirodno su rekli da zaboravim na djete. Mene je to bilo dotuklo, znala sam onda kad tri različita doktora kažu isto da je onda to istina. E to je bilo par mjeseci kad sam bila tako tužna i nisam imala doslovno volje za životom. Ležala bih u krevetu satima, danima. Nikog nisam htjela vidjeti. Onda sam u jednom trenu shvatila da se moram skulirati ili otići potražiti stručnu pomoć. Jer je to već bilo postalo ozbiljno. Pa sam se jedan dan probudila i rekla da mijenjam ploču, sa tako više ne ide. I stvarno sam nekako uspjela. Od tada hvala Bogu nije bilo takvih perioda groznih nikada. Onda sam si složila u glavi: ok ajde možda neću nikad biti majka, al nije kraj svijeta. Putovati ću, radit ću nešto drugo u životu… I stvarno kad sam krenula sa pozitivnim stavom sve se okrenulo nekako, ostala trudna od PRVE u Ivf postuku, a što su mi doktori govorili da neću uspjeti nikada možda. Od 11 jajnih stanica samo jedna opstala i ta se primila. Zamisli?! Jedna jedina i primi se. I evo me uskoro u 5.mjesecu trudnoće. Nema sretnije od meneee! 🥰🥰🥰 Tako da draga Lola najviše ćeš sama sebi pomoći. Naravno i stručna osoba, no sama sebi si BROJ 1!

Stvarno cudo draga da se tako brzo primilo🥰 bas mi drago🤗
    I ja sam u strahu i niksko se opustiti, mislim da cu strahovati cijelu trudnocu

💙

Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 14:36

Hvala Lola 🥰 Samo pozitiva, bit će sve dobro! Samo se sjeti da se trudiš, pokrenula si se, potražila i pomoć što je odlično. Tako da već potvrđuješ odgovornost prema sebi, djetetu koje već imaš i prema bebici u trbuhu ❤️ Samo naprijed i bit će sve dobro! A eto meni je najveći pokretač moj muž. Zamisli tri puta imao rak i preživio. Kad je bilo pred kraj, kad su mu rekli da je to to, da neće preživjeti bio je pozitivan. Preostala je samo transplatacija matičnih stanica, a on je i tada govorio da čaša nije poluprazna, nego polupuna. I evo ga, živ i zdrav ko dren i biti će otac. U remisiji već punoo godina! Btw kod MPO on uopće nije bio "problematičan", njegovi nalazi uredni ko suza. Nego ja, koja ironija 😳😳😳

Nikita206
    18. Siječanj 2020. 14:39

Dora, lako moguće da je zbog jastuka, stvarno mi paše i lijepo se smjestim 

Meni je jako počeo smetati taj moj umor ne moram zbog ničega mirovati jer mi je sve u redu, a opet sam stalno za ležanje, umorna konstantno. Evo malo prije se dečku rasplakala koliko sam iživcirana što ne mogu ništa raditi, išla sam nabrzinu nešto nam napraviti za ručak i morala sam sjesti dok se meso peče jer nisam mogla stajati. Dečko stalno nešto čisti i sprema po stanu, a ja se užasno osjećam što ne mogu. A ima toliko stvari koje trebam napraviti. Ljuta sam baš 😡 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    18. Siječanj 2020. 14:40

Rose ma i ja sam isto u nekom strahu, uvijek spremam neka pitanja za doktora, sve si zapišem i onda ga redom ispitujem 😂 Ali mislim da smo sve u nekom strahu, to je normalno da se brinemo za malo biće u nama 😍

Leonie90
    18. Siječanj 2020. 14:55

Vrapcic tvoja prica je jako dirljiva ♥️
    Svima nam moze biti poucna. 
    I ja se trudim uvijek u zivotu naci nesto pozitivno kada ne ide kako treba. Mislim da je to kljuc svega, da ne zapadnemo u depresiju i da nas ne obuzimaju lose misli. 

🌼TiKi🌼
    18. Siječanj 2020. 14:58

Vrapcic ajme, evo najezila sam se na pricu s muzem. Svaka cast, rijetki su pozitivni u tako teskim trenutcima. Bas mi je drago zbog vas i zelim vam dalje svu srecu s vasim malim anđelkom ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

18. Siječanj 2020. 15:12

Hvala curke, sad mi je malo lakse🙃
    Vrapcic123  eto saljem ljubav, toliko od mene na ovu pricu❤️❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.