Dora draga pa vas dvije sirotice nešto non stop, ajd nadam se da će se kod obje skroz primiriti da će sada biti mirni period.... Drago mi je da ste ok obje, držite se obje!I bebice naravno! 🥰🥰🥰
Mimoza mislim da si u pravu, u 3.trimestru treba na to paziti. A sada nije strašno...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ma cure ne zanarajte se puno ljevim bokom . Probajte cim vise ali ne morate se prikovati samo za njega, unistiti cete se 🙂
Ja pokusavam malo ljevi, malo desni, pa na leda jer me pocnu ramena i leda boliti.
Za eutyrox da promjenjene su tvari i izbacena laktoza. .e sad na nekog ce sigurno utjecati sa simptomima na nekog ne 🙂
Tiki evo tako mi je od pocetka, a sad nakon sto sam cula za usce sam jos vise oprezna, a bas to sto kazes, naucena sam radit 6 stvari odjednom i bas sam sitna, ali dinamitna, u stanju preokrenut cijeli stan i premjestit kauc sama ako treba, a sad doslovno kako si napisala, muz mi nosi lavor sa vesom, aparaturu za peglanje slaze i sve, jao uzas, a sta cemo..meni je isto grozna pomisao na ostanak i bivanje u bolnici, pogotovo na duzi period, bila sam po 2 tjedna najvise i to mi je bas bilo psihicki tesko, znala sam sto sve doma ne funkcionira, a o samom boravku u bolnici i nimalo privatnosti da ne pricam..ali ovaj put mi je nekako dobrobit bebica ispred svega pa mislim da cu izdrzat sto god treba za njih..
Nije mi gledao usce uzv-om nego vag pregled spekulama, ali da, preko usca je pa valjda znaci cijelog, ali rekao je da se stigne jos dici i da zasad to nije frka i puno mirovat bez naprezanja..
Meni je rekao da stavljam utrogestan vaginalno ili ako ide smedje da mogu i popit, iskreno muka mi od cackanja dolje jer imam osjecaj da je bolje da nista ne prckam i mislim da cu ga nastavit pit, vidjet cu jos sto kaze dr. na redovnom pregledu i utorak...
Rio hvala ti! Jesi i ti na taj novi presla, imas li kakvih nuspojava?
Lola draga, ti bolovi znas da su uobicajeni i normalni, nadam se da neces ni morat na hitnu, a ovo te razumijem ako mi je slucajno dva dana mirno i bez boli onda brinem jesu bebe zive i opustim se do kraja pa se prekorim kako ne brinem ..ahhh veselo!
Jesi ti inace bolje, jesi poduzimala sto oko onog sto si pricala da si anksiozna i da se bas i ne osjecas dobro?
Dora draga pa vas dvije sirotice nešto non stop, ajd nadam se da će se kod obje skroz primiriti da će sada biti mirni period…. Drago mi je da ste ok obje, držite se obje!I bebice naravno! 🥰🥰🥰
Mimozamislim da si u pravu, u 3. treba na to paziti. A sada nije strašno…
Nikita to ti sigurno tako dobro od novog jastuka spavasTiki ajde super!! Daj mi pliz kazi jel ti jos sto osim mirovanja i lijevog boka predlozila dr. zbog posteljice? Meni zasad prekriva usce, ali reko je dr.da ne panicarim da se stigne jos dici..znam da si pisala za carski, ali to mislim da mi ne gine i ovako i onako zbog blizanaca..tijekom dana sam na kaucu skroz na lijevom boku, a tijekom noci se tesko namjestam pa me ima na oba boka
ti si jos na utrogestanu navecer 1x2, jel da?
Dana Jos ne znas spol? Bit ce bas fora ako si ga predvidjela u snovimaza ovaj drugi san, da, cesto cure pisu i znam po sebi, bas svasta i ruzno i skroz nepovezano sanjamo, hormoni rade svoje
Ne znam jos spol, ali mislim da je to vise pidsvjesno, jer bi htjela za prvo vise curicu 😍 iako, dok nisam bila trudna htjela sam deckica 😀
Zara i ja sam sanjala da mi dojenje ide bez problema, a i mene je toga strah, te takoder mislim da se tjesim u snovima 😂
Ovi ludi hormoni 😂😂
Baby girl 💜
Dora4 vec druga kutija novog. Nikakve nuspojave ni nista. Cura koja mi radi nokte je na istoj terapiji, ona takodjer nikakve nuspojave nema niti je primijetila razliku. Djelatna tvar je i dalje ista, samo je ta pomocna promijenjena s obzirom da puno ljudi ne podnosi laktozu ☺️
Super! :) onda se nadam da cu i ja biti bez nuspojava 💪🏼 imam jos par dana iz stare kutijice..
Tiki evo tako mi je od pocetka, a sad nakon sto sam cula za usce sam jos vise oprezna, a bas to sto kazes, naucena sam radit 6 stvari odjednom i bas sam sitna, ali dinamitna, u stanju preokrenut cijeli stan i premjestit kauc sama ako treba, a sad doslovno kako si napisala, muz mi nosi lavor sa vesom, aparaturu za peglanje slaze i sve, jao uzas, a sta cemo..meni je isto grozna pomisao na ostanak i bivanje u bolnici, pogotovo na duzi period, bila sam po 2 tjedna najvise i to mi je bas bilo psihicki tesko, znala sam sto sve doma ne funkcionira, a o samom boravku u bolnici i nimalo privatnosti da ne pricam..ali ovaj put mi je nekako dobrobit bebica ispred svega pa mislim da cu izdrzat sto god treba za njih..
Nije mi gledao usce uzv-om nego vag pregled spekulama, ali da, preko usca je pa valjda znaci cijelog, ali rekao je da se stigne jos dici i da zasad to nije frka i puno mirovat bez naprezanja..
Meni je rekao da stavljam utrogestan vaginalno ili ako ide smedje da mogu i popit, iskreno muka mi od cackanja dolje jer imam osjecaj da je bolje da nista ne prckam i mislim da cu ga nastavit pit, vidjet cu jos sto kaze dr. na redovnom pregledu i utorak…
Rio hvala ti! Jesi i ti na taj novi presla, imas li kakvih nuspojava?
Lola draga, ti bolovi znas da su uobicajeni i normalni, nadam se da neces ni morat na hitnu, a ovo te razumijem ako mi je slucajno dva dana mirno i bez boli onda brinem jesu bebe zive i opustim se do kraja pa se prekorim kako ne brinem ..ahhh veselo!
Jesi ti inace bolje, jesi poduzimala sto oko onog sto si pricala da si anksiozna i da se bas i ne osjecas dobro?
Jesam, draga, hvala ti na brizi. Idem svako 2 tj. kod psihologa na razgovor, popijem Normabel i pokusavam se boriti sama, ali uvijek taj strah od opustanja, pracenja simptoma, kontrola, mirovanja. Pa jeli mi stomak mali, pa koliko se puta beba pomakla. Dobila sam samo 1,5 kg u ova 22 tj. pa pocnem i oko toga misliti. Doziram koliko cu stajati na nogama, gdje cu ici i ocu li uopce ici_? Kazu mi da sam sama sebi prepisala mirovanje, i znam da pretjerujem, ali …
Pretpostavljam da sve brinete, ali kod mene je to x 100.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ma cure bolje se pridrzavati uputa i mirovati, brzo ce to sve proci. Ja isto pazim da ne dizem tesko, iz masine mi vadi decko, ne usisavam, ne perem pod..Kuham rucak, brisem prasinu. Isto me to sve izludjuje, ali sto cemo... mpo sam trudnica pa su mi jos od transfera dali takve upute pa se toga drzim
💙
Dora, Tiki u kojem tjednu na pregledu vam je rečeno za nisko položenu posteljicu? Meni je nisko sprijeda. To mi je dr rekao prošli putna pregledu, tada sam bila 15+4. A nije mi spominjao da je to nešto opasno jer koliko sam shvatila da u ranijim tjednima nije strašno da bude posteljica niže. Kako trudnoća odmiče ona bi se trebala "dići" gore uz sve kak se ostalo diže. Hm, zašto meni nije rekao da pazim i to sve kao što su vama doktori rekli? Ja se najnormalnije ponašam, ne dižem teško, a drugo sve potpuno normalno... Valjda ne griješim? Što mislite Dora i Tiki? I naravno ostale curke koje imate takve situacije...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Lola strah je normalan i prirodan. Biti ces mama i normalno je da se bojis. Zamisli tek kako ces se bojati kad rodis 😁 ja sam bas uzasne strahove u pocetku imala i snove da te big sacuva, pa mi je kuma preporucila meditaciju i da si tokom meditacije zamjsljam bebicu. Prakticirala sam to i stvarno mi je puno pomoglo kad sam to nekako vizualizirala u svojoj glavi. Necu lagat da se i sad ne bojim, bojim, al daleko manje i cim mi neke cudne misli dodju, prisilim se razmisljati veselo i pozitivno. Neko je veci panicar, neko manji i tesko je usporedjivati se s drugima ali ni nemoj to raditi ☺️ Plus, dobila si samo 1,5kg u 22tt, ja 2kg u 14tt 🤣 Nemoj kile uzimati kao mjerodavne, sve smo drugacije 😉 moja mama samnom nije grama dobila prvih 5mj
Hvala ti na odgovoru. Ja vec imam curicu od 6,5 god i s njom sam ovo prolazila. Ne volim neizvjesnost, iako je cijeli zivot neizvjestan, ali ono strah da ne napravim sta krivo u trudnoci. Iskreno, trudnocu nekoliko godina nakon poroda moje cure nisam mogla ni zamisliti bas zbog ovih stanja nekontrole uma, i onda se rodila zelja i drago mi je. Ali ubi me strah. Moram raditi na sebi, nema druge.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji