Dora4 pijem na litre, kako čaja tako vode.. Nadam se da cu uspit marendat nesto pa da ce bit lakse.. Popit cu taj 1 gr sada nakon sta pojedem, nadam se da ce pomoc. Bas me satralo.
Zaraa nadam se da cu zaobic doktora, sada traje treći dan. Ne bude li lakse, u ponediljak cu da vidim sta ce rec. Koma san. I da, svo vrime mi je bila muka. A novost je da mi je sve ovo skupa ocito pobpljsalo povraćanje. Jucer i dana ujutro kad se dignen, povracam samo kiselinu. 😪😪
Sto se tice ludih snova imam ih i ja.. Od rađanja, preko dojenja pa sve do toga kojeg je spola beba. Jao jao. Haha
Spavam isto na lijevom boku i vise imam osjecaj da ce mi na toj lijevoj strani iskocit i rame i bok i kuk i sve...uzas
Dora daa da dobro si rekla, ista mi je stvar, livi bok cili dan, al meni ne pase, ja legnen.svaku vecer, osvanem na ledima, a nikad u zivotu nisan spavala na ledima. Sad mi tako pase najvise.
Skakavac nadam se da ces uspit, ja nisan bila te srice heh
A sta se tice rigoleta, meni je najjace bilo od 9tj pa se od 13 smanjilo... 9tt je bio najjjjgoriiii ajme
💞girl💞
Vrapcic, Doraje rekla sve 😂
Lolauzas, taman se malo opustin ono nesto…
Mimozadanas neman bolove u jajniku, vise nisko dole osjecan nesto bezveze…. planiram prilezat cili dan pa se nadam da ce se smirit…
Dorasestro po simptomima, ocemo mi ikad na zelenu granu? Najbitnije je da su bebice dobre, al posteno se pripadnen…. taman se opustin, pocnen gustat onda me nesto strefi da se bojin ista. A velike planove san imala za vikend, sad nista, teska lezarina.
Kako si danas? Ima li ista?
Ocemo draga, kad rodimo..ne ne, kad se zaposle djeca
Jos cemo na kraju imat i iste spolove djece hahahah
Danas evo isto planiram prelezat dan, premjestila se iz spavace u dnevnu, ni kapi niceg ne curka, bolovi podnosljivi, muzic otiso po krafne za dorucak (ne za mene, za djecu), mama nazvala da ce ona svakako donijet rucak tako da nisam trudna rekla bi Noge u zrak cijeli vikend, a ovako Lijevi bok cijeli vikend
Lijepo odmaraj i dalje, a drugi nek trce oko tebe😂😂😂
💙
https://www.hop.com.hr/2020/01/16/novi-euthyrox-lijek-za-stitnjacu-povucen-sa-francuskog-trzista-zbog-nus-pojava-pojavio-se-i-kod-nas/ evo mislim da je mrvicak prijavila proljev od eutyroxa.
Ajme pročitala sam ovo. Užas. Nadam se da mi nije od njega
https://www.hop.com.hr/2020/01/16/novi-euthyrox-lijek-za-stitnjacu-povucen-sa-francuskog-trzista-zbog-nus-pojava-pojavio-se-i-kod-nas/ evo mislim da je mrvicak prijavila proljev od eutyroxa.da, mrvičak je prijavila proljev od eutyroxa, a kako u kutijici ima 50tbl ja imam istu kutiju vec dugo, evo jutros muz otisao u ljekarnu po novu, nadam se da cu dobit staro pakiranje
Mimoza ma vec od jucer nakon pregleda nema niceg da curka i brljavi pa sam odmah u glavi mirnija, hvala ti sto brines
Ne bih smjela prelaziti opet na staro! Meni je endokrinologica strogo zabranila da kada krenem piti novi da opet konzumiram stari
Ne znam koja je pisala o elektricnom masazeru, no ja sam ga skroz izbacila otkad sam saznala za trudnocu jer vibracije nisu dobre za bebe.
I ja sam nadoknadila spavanje sto sam se ustajala ranije tokom radnog tjedna pa me sad boli glavaaa... :) popila kave i limuna,stavila oblog i kljucam...
https://www.hop.com.hr/2020/01/16/novi-euthyrox-lijek-za-stitnjacu-povucen-sa-francuskog-trzista-zbog-nus-pojava-pojavio-se-i-kod-nas/ evo mislim da je mrvicak prijavila proljev od eutyroxa.da, mrvičak je prijavila proljev od eutyroxa, a kako u kutijici ima 50tbl ja imam istu kutiju vec dugo, evo jutros muz otisao u ljekarnu po novu, nadam se da cu dobit staro pakiranje
Mimoza ma vec od jucer nakon pregleda nema niceg da curka i brljavi pa sam odmah u glavi mirnija, hvala ti sto brines
Ne bih smjela prelaziti opet na staro! Meni je endokrinologica strogo zabranila da kada krenem piti novi da opet konzumiram stari
Draga, pliz ako ti nije problem napisat u cemu je stvar s novim-starim? Muz se vratio iz ljekarne s eutyroxom u novoj ambalazi, ima nacrtat onaj neki leptiric... Da nisi ti pisala za proljev i Bebac jutros poslala ovaj clanak ne bi ni znala sto se dogadja, mislila bi da je samo nova ambalaza?!
Ne znam sto mi je sad pametno napravit? Prec na taj novi ili trazit negdje jel ima staro pakiranje?!
Dora osim tog lezanja, ne smijem dugo sjediti, stajati hodati, dizati tesko. .. Cucati nikako, pitala sam da li smijem one blage trudnicke vjezbe pa me samo pogledala i rekla ni u ludilu... Osjecam se nekad kao invalid, muz mi nosi ves za susit, vrecice iz trgovine, rastvara i zatvara dasku za peglanje, usisava... Mislim to su bezazlene stvari, al ja sam navikla biti neovisna pa me to malo gusi. Jos uvijek sam na 3x1 Utrogestana, ali ga pijem. Rekla mi je da ne cackam nista dolje kad sam zadnji put krvarila. Tebi prekriva cijelo usce ili? Meni je pokazala na uzv i iskreno izgleda kao da mi je usce na samoj sredini posteljice 😱. Nadam se da ce nam se to podici. Ne da mi se lezati u bolnici mjesec dana prije poroda. Znam da je sve za dobrobit bebe, ali kad ti je bolnica jos i radno mjesto i znas kako i sta funkcionira onda bih najradije to izbjegla 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Meni je od prije ostalo da je dr. govorila da je najbolje za bebu spavat na lijevom boku. Ja spavam i na jenom i na drugom, valjda kako se nocu namjestim. Na ledjima nisam nikad mogla spavati, iako lezim u krevetu i na ledjima.
Snovi su mi bzv, u biti ih se i ne sjecam.
A od mog opustanja nista, taman pricam s muzom da me vec 15 dana nije nista bolilo i da nisam bila na hitnoj , ono jucer bolilo skroz pri dnu, kao neki pritisak. Mislila bi da je mjehur, ali urinokulture uredu. Nisam bila na hitnu, hvala Bogu, ali kod mene se nikad ne zna.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji