LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    17. Siječanj 2020. 14:51

Dora hvala na odgovoru 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    17. Siječanj 2020. 15:00

Ma stavljala sam ga ja svako toliko, i jos je funkcioniralo prva 3 dana koliko toliko, jucer i danas nece i gotovo. Mogu se ja slikat. I kad ga pitam di se pisa kaze na tutu, i hvalili smo ga i bio je i ona sav sretan da je piskio, al jucer i danas kao da iz inata nece. 

yvette
    17. Siječanj 2020. 15:17

lola777

Zna li neko protumaciti, radila sam jutros OGTT / radi trudnickog secera.
    glukoza nataste 5 ( interval < 5,1 )
    nakon 60 min 8,9 * interval < 10 )
    nakon 120 min 8,3 ( interval < 8,5 )

Kako vam se ovo cini?
    Meni izlgleda granicno_

Lola meni isto izgleda granicno. U kojem si tjednu pa su te vec slali? Kad nosis nalaz na tumacenje? Mene je toga uzasno strah, najavio mi je ginekolog na iducem pregledu 11.2 dati uputnice.
    Ja sam sada s kilazom na +4

• Bebac24
    17. Siječanj 2020. 15:26

yvette

lola777

Zna li neko protumaciti, radila sam jutros OGTT / radi trudnickog secera.
    glukoza nataste 5 ( interval < 5,1 )
    nakon 60 min 8,9 * interval < 10 )
    nakon 120 min 8,3 ( interval < 8,5 )

Kako vam se ovo cini?
    Meni izlgleda granicno_

Lola meni isto izgleda granicno. U kojem si tjednu pa su te vec slali? Kad nosis nalaz na tumacenje? Mene je toga uzasno strah, najavio mi je ginekolog na iducem pregledu 11.2 dati uputnice.
    Ja sam sada s kilazom na +4

Nema kilaza puno veze sa time. Ja nabila preko 20kg u prvoj pa je to sve bilo ok. 
    Sad sam na +4,5 i ogtt cu raditi cca sa 24tt

Trudy
    17. Siječanj 2020. 15:33

Ja se grozim ogtta 😟 radije bi imala tri carska reza nego jedan ogtt radit 🤢 to mi je nesto najodvratnije za popit. Prosli put sam mislila da cu se ispovracat. Nisam na kraju, ali sam se onesvijestila..

17. Siječanj 2020. 15:38

Curke, samo da se javim poslije pregleda. Doktorica kaže da je sve u savršenom redu. Beba se razvija kako treba. Mahala nam je rukicama i nogicama. 😍😍😍Meni su povišeni proteini u urinu pa čekam da vidim hoću li dobiti ikakvu terapiju. Nalazi krvi još nisu gotovi, ali se nadam da je sve u redu. Idući pregled 14.02. Nadam se da ćemo tad moći vidjeti spol, baš sam nestrpljiva. Ljubimo vas! 

Dora4
    17. Siječanj 2020. 15:42

Trudy

Ma stavljala sam ga ja svako toliko, i jos je funkcioniralo prva 3 dana koliko toliko, jucer i danas nece i gotovo. Mogu se ja slikat. I kad ga pitam di se pisa kaze na tutu, i hvalili smo ga i bio je i ona sav sretan da je piskio, al jucer i danas kao da iz inata nece.

Pusti ga onda, ocito je spreman fizicki, ali ne i emocionalno..moze biti da nece zbog bebice znas, zato jer zna kako je lijepo biti mamina beba, a on sad preuzima ulogu velikog brata i ne zna sto to znaci za vas neki odnos i rituale..doci ce mu da hoce i trazit ce, ne brini :) 

Dora4
    17. Siječanj 2020. 15:42

Renata92

Curke, samo da se javim poslije pregleda. Doktorica kaže da je sve u savršenom redu. Beba se razvija kako treba. Mahala nam je rukicama i nogicama. 😍😍😍Meni su povišeni proteini u urinu pa čekam da vidim hoću li dobiti ikakvu terapiju. Nalazi krvi još nisu gotovi, ali se nadam da je sve u redu. Idući pregled 14.02. Nadam se da ćemo tad moći vidjeti spol, baš sam nestrpljiva. Ljubimo vas!

Odlicno!! Sad mirno u vikend i dalje :)

17. Siječanj 2020. 15:43

U kojem tjednu se radi OGTT test (znam kako izgleda, odurno, ne znam kako izdrže one kojima je non stop od svega mučno :D) ? Da li svi ginekolozi šalju na taj test ili tek kada se po krvnim pretragama neke vrijednosti malo van normale vide? Nedavno sam prvi puta čula od poznanice za taj test, nikad mi nijedna trudnica to nije spomenula

anja1707
    17. Siječanj 2020. 15:49

Pozdrav; molim vas može mala pomoć oko kombiniranog testa. Stigli su rezultati ali bas se i ne kužim u njih. Pa ako koja može malo mi pripomoć 🙂
    Dakle; PAPP-A 2280
               Hcg 26,6
               Korigirani Mom 0,97
               Trisomijama 21 1:1807

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.