Pozdrav Frau :-) pohvatati ćeš sve brzo...
Dora bolje da si otišla sad si mirna.... sad samo odmaraj i bit će sve uredu :-)
Niki ja sam kupila ovaj madrac https://ibb.co/3h2mJdD
Kosta oko 230-250 eura nisam skroz sigurna, zaboravila sam. Tu je to u 20ak eura.
Kupila sam ga na preporuku, jer ima u sebi nesto sto se oblikuje po tijelu bebe.. Sad ne znam, budemo vidjeli.
Dan cure!
Dobrodosle nove, cestitam na dobrim pregledima starima i sretno na pregledima ako netko ima danas. Ne mogu sve ni pohvatati.
Meni je pocela nesto ici krv iz nosa, danas me malo i glava boli, osim toga, sve po starom, najvise sam u horizontali. Malo troma i nista mi se ne da ovih dana. 29.01. idemo na anomaly u BetaPlus, danas sam nas narucila. Muz kreativac je smislio raspored u sobi pa ce krevetic ipak biti klasicni i smjesten kraj mene i jos cemo uzeti onu prematalicu iz ikee sto je netko od vas stavio neki dan. Vidjeli smo da se pretvara taj gornji dio u policu pa je prakticno, a nije velikih dimenzija. Sto se tice madraca za bebu, ja sam nasla na bebenova madrac za 360kn, cure sa zimskih su ga pohvalile i na njihovim slikama mi djeluje ok i po debljini. Ne treba za to odvajati puno novaca, bebe su ionako malene i lagane, bitno da nije premekan.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dora drago mi je da je sve u redu. Bolje da si išla. Sad lijepo odmaraj. A posteljica se stigne dići, ima još vremena. Drži se 🥰
Frau dobro nam došla! Urednu trudnoću želim!
Curee bile ste već spominjale da vas svrbi trbuh, meme evo danas svrbi iritantno. To se koža rasteže pretpostavljam?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic mene kad tak pocne svrbiti, odmah se namazem ili s biobazom ili uljem od mustele u prođe. Rasteze se koza da 🙂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja još nemam svrbeža, ali kad kihnem imam osjećaj kao da će mi se pupak razdvojiti, ali iznutra
valjda se unutra sve rasteže
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Pozdrav cure da se i ja priključim u ovu grupu..
Evo jos jedne ljetne bebe.. termin 23.07.
💙
Zna li neko protumaciti, radila sam jutros OGTT / radi trudnickog secera.
glukoza nataste 5 ( interval < 5,1 )
nakon 60 min 8,9 * interval < 10 )
nakon 120 min 8,3 ( interval < 8,5 )
Kako vam se ovo cini?
Meni izlgleda granicno_
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Hvala svima 😊
Oh, već se pripremate? Ja još ništa, nešto imam, ali krevetić i ormarić ćemo kupiti. Uzela bi krevetić na kojem se potpuno skida jedna stranica, pojma nemam jel to može na svakom ili se mora kupiti bas poseban.
A svrbež je to da, mazi se i bit će bolje. Ja koristim bademovo ulje samo, od prve trudnoće nemam ni jednu striju, a inače sam im sklona. Noge su mi pune, ali stomak blista hahaha.
Tiki evo baš sam se namazala sa Alverde uljem i čini se da je malo bolje ☺️
Nikita ja se za kihanje moram nekako posebno stisnuti 😂 Inače je vrlo neugodno 😂
Leptir dobro došla i urednu trudnoću želim! ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji