Ja se grozim ogtta 😟 radije bi imala tri carska reza nego jedan ogtt radit 🤢 to mi je nesto najodvratnije za popit. Prosli put sam mislila da cu se ispovracat. Nisam na kraju, ali sam se onesvijestila..
Ajme, nisam znsla da je to tako grozno...uh
💙
Curke, samo da se javim poslije pregleda. Doktorica kaže da je sve u savršenom redu. Beba se razvija kako treba. Mahala nam je rukicama i nogicama. 😍😍😍Meni su povišeni proteini u urinu pa čekam da vidim hoću li dobiti ikakvu terapiju. Nalazi krvi još nisu gotovi, ali se nadam da je sve u redu. Idući pregled 14.02. Nadam se da ćemo tad moći vidjeti spol, baš sam nestrpljiva. Ljubimo vas!
Odlično🎉🎉🎉
💙
Pozdrav; molim vas može mala pomoć oko kombiniranog testa. Stigli su rezultati ali bas se i ne kužim u njih. Pa ako koja može malo mi pripomoć 🙂
Dakle; PAPP-A 2280
Hcg 26,6
Korigirani Mom 0,97
Trisomijama 21 1:1807
Ovako bez onih omjera visokog i niskog rizika mi je teško odrediti. Valjda ima koja koja se razumije više
Dora je li i dalje hematom pravi krvarenje ili sta? Hvala Bogu da su bebice super, to je najbitnije.
Ja cu ogtt raditi u 26tt, danas sam se narucila, a ovdje nije nista strasno, cak je obavezno da se doruckuje prije i samo se nakon sat vremena vadi krv.
Mi smo bili na 3d i svima bih preporucila da u ovim tjednima idu i privatno urade anomaly. Mi smo ga imali kod ginekologice, ali ovo sto smo privatno radili je predivno iskustvo. Toliko dug i detaljan pregled i slike i snimci bebe, isplati se svake pare 😊 Danas imamo 365gr i cak smo izmjerili i velicinu stopala 🥰
Cinnamon u ranijim tjednima sam znala. Sada baš ne. Koliko si trudna? Ne vidi ti se na trakici.. I meni je idući pregled 4.2. ☺️
Renata drago mi je da je sve super prošlo! 😊
Mimoza lijepo je čuti da je na pregledu sve dobro prošlo 🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cestitam na super pregledima.
Cure mene cili dan, od jutros (bila u setnji) boli livi jajnik, mirujem od rucka i dalje me boli, i kad setam i na dodir, i kad se okrecem...
Nikad ovoliko dugo nije bolilo, mislin se da oden na hitnu. Nije bas zanemariva bol, cutim kako se god pomaknem.
💞girl💞
Zaraa odi draga, vjerujem da je sve u redu, ali pregled ti je u srijedu i ne treba ti sad sekiracija 5 dana, ja spavat nisam mogla od neke i podsvjesne brige jer sam se preko dana uspjela uvjerit da nije nista, al znas kako je, na pregledu znas tocno na cemu si i lakse dises kasnije ♡
Mimoza nije htio radit vaginalni uzv da me ne rasprčka jos vise, a abdomenalno se ne vidi hematom, kaze da je jako sve prokrvljeno i da je kod tih niskih posteljica i sirenja svega jos i duplo moguce da negdje pukne kakva zilica..
Anja sorry, stvarno ne znam bez nekih referentnih vrijednosti, ali trebalo bi negdje na testu pisati koliki je rizik i rijecima?!
Rose da, fuj je popit tu glukozu i zna ti doc na povracanje koliko je odvratno preslatko, ja obicno zacepim nos i iskapim na ex, istrpis, jezi ga..
Cure na komplikacijama, evo ugodnog iznenadjenja, sjeli su novci sad popodne ocito, gledala sam oko 13h i nije bilo..
Ja se grozim ogtta 😟 radije bi imala tri carska reza nego jedan ogtt radit 🤢 to mi je nesto najodvratnije za popit. Prosli put sam mislila da cu se ispovracat. Nisam na kraju, ali sam se onesvijestila..
Bez uvrede al mislim da je ovo pretjerano. Prvo,usporedba s carskim (ili bilo kojom operacijom gdje ti rezu kozu) po meni nije prikladna. Razumijem da ti je fuj,ali ta fama oko ogtt-a je bas zbog ovakvih komentara. Kao i s porodom cure,neka bol je nekom neizdrziva a nekom je izdrziva i osobno jesam za dijeljenje iskustava al imati na umu da nismo svi isti. Je,slatka je tekucina,nije najfinija stvar na svijetu al ima puno gorih stvari koje ste okusile. Eto ja bi prije to popila nego npr Kruskovac😂
Zato,nemojte se bojati, je jako slatko al prodje brzo.
Dora je li sad stalo krvarenje? Strpi se do pregleda i miruj sto vise mozes, da ne pucaju te zilice vise. Vjerujem da je s blizancima puno veci rizik i za krvarenje, kao i sve ostalo u trudnoci.
Sortiraj odgovore
Najstariji