Lavica ja sam samo napisala svoje iskustvo. Meni osobno je bilo tako. Ginekolog mi je rekao da mu je jedna trudnica s blizancima rekla da bi jos jos jednu casu bila popila🤣
Pozdrav; molim vas može mala pomoć oko kombiniranog testa. Stigli su rezultati ali bas se i ne kužim u njih. Pa ako koja može malo mi pripomoć 🙂
Dakle; PAPP-A 2280
Hcg 26,6
Korigirani Mom 0,97
Trisomijama 21 1:1807
Rado bih pomogla, ali stvarno se ne razumijem. Ja sam radila NIPT. Mozda ce netko znati
💙
Dora je li sad stalo krvarenje? Strpi se do pregleda i miruj sto vise mozes, da ne pucaju te zilice vise. Vjerujem da je s blizancima puno veci rizik i za krvarenje, kao i sve ostalo u trudnoci.
Je je :) evo i lezim ko ljenivac najveci a muz poslan da probere po lidlu ako jos sta ima 🤭 ne moram vam ni rec da smo razmijenili 10 fotki oko jednog para traperica
Zna li neko protumaciti, radila sam jutros OGTT / radi trudnickog secera.
glukoza nataste 5 ( interval < 5,1 )
nakon 60 min 8,9 * interval < 10 )
nakon 120 min 8,3 ( interval < 8,5 )
Kako vam se ovo cini?
Meni izlgleda granicno_
Lola meni isto izgleda granicno. U kojem si tjednu pa su te vec slali? Kad nosis nalaz na tumacenje? Mene je toga uzasno strah, najavio mi je ginekolog na iducem pregledu 11.2 dati uputnice.
Ja sam sada s kilazom na +4
Ja sam u 23 tj. Inace nisam dobila puno kg,svega 2,ali sam usla u trudnocu sa viskom kg.Mama mi je bila dijabeticar,a meni je secer uvijek bio nizak i nisam ovo ocekivala.Dr mi radi tek u pon. popodne.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
U kojem tjednu se radi OGTT test (znam kako izgleda, odurno, ne znam kako izdrže one kojima je non stop od svega mučno :D) ? Da li svi ginekolozi šalju na taj test ili tek kada se po krvnim pretragama neke vrijednosti malo van normale vide? Nedavno sam prvi puta čula od poznanice za taj test, nikad mi nijedna trudnica to nije spomenula
A radi se oko 24 tj.,a moze i ranije.Ma meni i nije tako ruzna ta otopina,preslatka je i moras popiti kroz 5 min. Vecinom to salju svi ginekolozi bez obzira na krvne pretrage.Eto ja sam uvijek imala nizak secer na tim pretragama.Ono granica bude 4,a ja bi imala 3,7.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Hvala vam svejedno; kontaktirala sam doktora putem maila. Javio je da je nalaz uredan 🙂
Ma kuzim Trudy al kuzis,trudnice su po defaultu prestrasene jos kad cuju neko losije isjustvo zapamte samo najgora🤷♀️
Dora je li sad stalo krvarenje? Strpi se do pregleda i miruj sto vise mozes, da ne pucaju te zilice vise. Vjerujem da je s blizancima puno veci rizik i za krvarenje, kao i sve ostalo u trudnoci.
Je je :) evo i lezim ko ljenivac najvecia muz poslan da probere po lidlu ako jos sta ima 🤭 ne moram vam ni rec da smo razmijenili 10 fotki oko jednog para traperica
Hahaha tako bi bilo i s mojim😂😂😂
💙
Hvala vam svejedno; kontaktirala sam doktora putem maila. Javio je da je nalaz uredan 🙂
Odličnoooo🎉🤗
💙
Ja idem na iduci petak na OGTT, bit cu 20+3. Po drugi put u trudnoci, a ukupno peti put. Vec mi je kao da sok pijem. Idem ranije zbog IR. Inace se radi oko 24tt.
Mimoza drago mi je da je sve ok ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji